O co Ci chodzi :?: :?:Cayack pisze:loga same w sobie ok, ale szkoda, że te prace nie są tak całkiem Twojego autorstwa
Konkurs na logo (XviD asd) - smyczka.
-
Wskaż do odpowiedzi
O co mi chodzi? Nie kwestionuję tego, że samo 'xvid asd' jest Twoje ale już tło (czy raczej cała reszta)... http://en.photofun.od.ua/ .
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
No shit, Sherlock. Chciałbym być kiedyś tak bystry jak ty.Cayack pisze:O co mi chodzi? Nie kwestionuję tego, że samo 'xvid asd' jest Twoje ale już tło (czy raczej cała reszta)... http://en.photofun.od.ua/ .
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Marzenia.Shedao Shai pisze:No shit, Sherlock. Chciałbym być kiedyś tak bystry jak ty.
Morfer, moim zdaniem powinieneś po prostu na początku o tym wspomniećMorfer pisze:przyznaje że korzystałem z tej strony i co z tego Question
Przecież to nie jest zabronione.
nic w regulaminie nie było napisane że nie można korzystać z dobroci internetu

I są w porządku.Lecz niektóre prace są mojego autorstwa
-
Wskaż do odpowiedzi
Przyznaje powinienem ale jakoś o tym zapomniałem.Cayack pisze: Morfer, moim zdaniem powinieneś po prostu na początku o tym wspomnieć.
Słowa przepraszam teraz za bardzo nie pasują ale mam nadzieje że mi wybaczycie

Ja także potraktowałem to jako zabawę a nie rywalizowanie więc może przez to zapomniałem dodać skąd tak naprawdę korzystam.xvidasd pisze:nie zapominajmy ze to zabawa a nie profesjonalne grafiki
Więc jeszcze raz przepraszam ale to chyba nie zaspokoi tego że was oszukałem
-
asd
-
Expert
Bzdura - popatrzcie na bannery na forum czy na stronie głównej - mam sam malować postaci z filmu czy też plakaty?
A może samemu robić też zdjęcia? No ale kadr z filmu to też nie moja "praca"... czyli wygląda na to, że np do bannera, który teraz jest musiałbym szukać człowieka podobnego do Monka i samemu robićmu zdjęcie?
A może na każdym kroku i przy każdym plakacie czy grafice mam pisać klauzulke:
Do stworzenia tego elementu graficznego wykorzystałem następujące plakaty i zdjęcia pochodzące ze stron:
link1,
link2,
link3,
link4.....
Myśl logicznie @Cayacyk zamiast błyskać takimi idiotyzmami - przecież każdy inteligentny, kto widzi prace @Morfer'a zdaje sobie sprawę, że przecież nie latał on z aparatem fotograficznym po mieście, żeby zrobić zdjęcie mostu czy choinki...
A może samemu robić też zdjęcia? No ale kadr z filmu to też nie moja "praca"... czyli wygląda na to, że np do bannera, który teraz jest musiałbym szukać człowieka podobnego do Monka i samemu robićmu zdjęcie?
A może na każdym kroku i przy każdym plakacie czy grafice mam pisać klauzulke:
Do stworzenia tego elementu graficznego wykorzystałem następujące plakaty i zdjęcia pochodzące ze stron:
link1,
link2,
link3,
link4.....
Myśl logicznie @Cayacyk zamiast błyskać takimi idiotyzmami - przecież każdy inteligentny, kto widzi prace @Morfer'a zdaje sobie sprawę, że przecież nie latał on z aparatem fotograficznym po mieście, żeby zrobić zdjęcie mostu czy choinki...

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Haha, asd, z całym szacunkiem, ale sprawdziłeś chociaż ten link?
Cała zabawa polega na tym, że strona automatycznie wstawia obrazek w obrazek. Autor nie męczy się z edycją w edytorze graficznym.
Prosta sprawa, że nikt nie lata z aparatem. Ale wykorzystanie gotowych schematów to żadna filozofia.
Porównanie "kadru z filmu", czy zdjęć promocyjnych i obróbce w photoshopie czy innym magicznym programie do wykorzystania tej strony jest co najmniej śmieszne. To tak jak jakbyś porównał własnoręcznie zrobioną animację userbarów do takiej, w której wykorzystałeś ubanimator.com.
W ogóle bym o tym nie wspomniał gdyby nie to, że ten temat uznałem za konkurs na oficjalne logo tej strony. A gdyby taki obrazek się pojawił, hehe, no nie mi by było w takim momencie głupio.
I jaki Cayacyk
?

Prosta sprawa, że nikt nie lata z aparatem. Ale wykorzystanie gotowych schematów to żadna filozofia.
Porównanie "kadru z filmu", czy zdjęć promocyjnych i obróbce w photoshopie czy innym magicznym programie do wykorzystania tej strony jest co najmniej śmieszne. To tak jak jakbyś porównał własnoręcznie zrobioną animację userbarów do takiej, w której wykorzystałeś ubanimator.com.
W ogóle bym o tym nie wspomniał gdyby nie to, że ten temat uznałem za konkurs na oficjalne logo tej strony. A gdyby taki obrazek się pojawił, hehe, no nie mi by było w takim momencie głupio.
I jaki Cayacyk

-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
dla odreagowania w sesji pobawiłem sie 15min i oto wynik:

A zeby nikt nie marudził
ten pan na fotce jest z:
http://technabob.com/blog/wp-content/up ... tshirt.jpg

A zeby nikt nie marudził

http://technabob.com/blog/wp-content/up ... tshirt.jpg

Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2008, 21:32 przez ndb, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Wskaż do odpowiedzi
Jak sie przyjrzysz to juz sa ze dwie na poczatku JAKO PIERWSZE mojego autorstwa, nie ma wiecej bo to bez sensu, logo do czego, do jakich kolorow, w jakich rozmiarach, z jakim przekazem... bez uscislenia standardow kazdy robi co chce i jak chce..Morfer pisze: neotps a może ty coś zrobisz i sie z nami podzielisz ?? zobaczymy jaki grafik z ciebie jest.
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
Oceń ten serial