Moje tematy często wiążą się z krytyką, cóż jestem troszkę kontrowersyjną osobą, dlatego też i tym razem liczę się z krytyką w moją stronę oraz wobec mojego tematu.
Jako że nie mam jeszcze 18 lat, a więc nie jestem jeszcze pełnoletnim i pełnoprawnym obywtelem Polski i mam wolne wakacje, to szukam pracy. Chodzi konkretnie o taką pracę (zaznaczam, że nie chodzi o pracę dorywczo, np. u znajomych czy sąsiadów!), która przyniesię pożądane efekty, czyli przyniesie konkretne zyski.
Szukając, trafiałem na różne fora, czy to o klikaniu w reklamy, czy bawienie się w jakieś surfbary... Ehh dla mnie to poprostu strata czasu, bo nie chodzi mi o kilka złotych miesięcznie. Mam wolne wakacje jak już zaznaczałem, a więc myslę o pracy w domu z wykorzystaniem internetu, chodzi tu np. o tworznenie stron. Nie mam jeszcze konkretnej wiedzy na ten temat, aczkolwiek jako tako ogólnikową wiedzę posiadam.
Pisząc tego posta, mam nadzieję otrzymać pomoc, chodzi mi o jakieś adresy, czy linki itd. W grę wchodzi również praca chałupnicza, mówię o skrecaniu długopisów czy temu podobnych rzeczach, ale musi być to sprawdzona oferta, nie wymagająca wkładu finansowego przy rozpoczęciu takowej pracy.
Proszę was o pomoc, pieniądze się przydadzą, a z czasem i tak niezbyt mam co robic.
Dodam też, że w prace z wykorzystaniem internetu mogę kontynuować podczas roku szkolnego, ponieważ nie potrzebuję poświęcać dużo czasu na nauke, a brak doświadczenia oczywiście również jest barierą do pzejścią, jestem bardzo pojętny i szybko się uczę, więc zawszę mogę poświecić troszkę czasu na szkolenie, jeśli ma mi to przynieść zysk