Battlestar Galactica

a long, long time ago..
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy
youtube Warszawa

Post autor: atathoth »

sorki... ale musialem: a moze by tak sobie poczytac??
http://en.battlestarwiki.org/wiki/Caprica_(series)

a szczegolnie podkreslam to:

Kod: Zaznacz cały

Caprica will take place more than fifty years before the events of the Re-imagined Series
i to:

Kod: Zaznacz cały

When the series begins, a startling development is about to occur - the creation of the first cybernetic life-form node or "Cylon"
a jak ktos woli po polsku to tutaj:
http://www.filmweb.pl/f326316/Caprica,2008/opisy

Zajelo mi to 2.3 min....
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Dwie rodziny: Graystonów i Adamów, żyją na pokojowej planecie zwanej Caprica. Zaczynają budować sztuczną inteligencję nie zdając sobie sprawy z konsekwencji tego, czego dokonają. Jest to tzw. 'spin-off' doskonałego serialu 'Battlestar Galactica' osadzony w czasie 'o pięćdziesiąt lat wcześniej'.
Źródło:
http://www.tvshows.yoyo.pl/caprica.html
Edytka dodaje, że ten opis na głównej jest już od długiego czasu, więc ciężko go pominąć :)
yellow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yellow »

Mało ciekawy ten trailer. Wygląda jakby serial, miał być tylko odcinaniem kuponów od popularności BSG.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

yellow pisze:Mało ciekawy ten trailer. Wygląda jakby serial, miał być tylko odcinaniem kuponów od popularności BSG.
hahaha! pieknie to ujoles :Dtez tak mysle.
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

We are against piracy, please don't attack ships.
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Brutalny finał BSG?

Zobaczcie sami: http://film.wp.pl/galeria.html?idGallery=3615
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Dość ciekawy dobór słów - "brutalny finał"??? Co to wogóle oznacza, będzie wielka bitwa, roboty rzucą sie na ludzi z "gołymi rękami"?
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Albo ludzie podzielą się na dwie grupy, sami się wykończą i dobiją się cylonami:)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

"brutalny finał" mi wygląda na podobną frazę jak "mroczna nowa trylogia SW" Ricka McCalluma.
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Późno się wziąłem za BSG, ale jak juz się wziąłem to cięzko się oderwać. Przyznam jednak że miałem wątpliwości w trakcie 1 sezonu. Zaczęło się świetnie, potem troszke zaczynało mnie nudzić ale koniec sezonu 1 juz bardzo dobry. 2 sezon juz wciagnał mnie strasznie, obecnie oglądam sezon 3 (jestem po 4 odcinkach) i uważam go za "mega wypasiony" przynajmniej na chwilę obecną :D
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

mam taką małą prośbę odnośnie BSG webisodes, ponieważ to sie praktycznie nie sciąga więc jesli ktos ma na dysku o zaseedowanie z góry dzięki. :)
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

Kiedy jest następny odcinek? Bo już zapomniałem:P
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

W przyszłym roku!
piter556
Wskaż do odpowiedzi

No nie....paaaadam :( Ale faktycznie było mówione, że dopiero w 2009 :(
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

piter556 - Ile razy już było o tym, że BSG wraca w styczniu. Dokładniej to 9-ego, zresztą od tego są linki na stronie głównej m.in. ten żeby potem nie spamować na forum. Poza tym nieco przesadzasz z podpisem, tym bardziej że ten banner z fodey.com ma błąd w pisowni;) (tak, wiem, czepiam się tylko)
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Jeszcze raz se obejrzałem ostatni odcinek i pod koniec nieźle im mina zrzędła :D A poza tym można zapomnieć prawda?? ;)
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

batman2k3 pisze:tym bardziej że ten banner z fodey.com ma błąd w pisowni;)

Zauważyłem to także ale nie chciałem zwracać uwagi ze względu że to niegrzeczne , można wyjść na zbyt zuchwałego ;]
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Też nie jestem nieomylny/doskonały, ale uważam że jak ktoś zwraca uwagę w delikatny sposób (przynajmniej ja tak się starałem) to nie jest to nic złego. Wręcz przeciwinie, bo pozwala unikać podobnych błędów w przyszłości. Inna sprawa, że rozmawiamy teraz kompletnie nie na temat i jakby nie patrząc o - za przeproszeniem - "popierdółce".
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

batman2k3 pisze:rozmawiamy teraz kompletnie nie na temat i jakby nie patrząc o - za przeproszeniem - "popierdółce".

Zgadza się, no ale cóż narazie ten temat jest lekko obumarły ze względu na stop w emisji. Przyjdzie styczień zrobi się tutaj ruch :)
piter556
Wskaż do odpowiedzi

No w lutym się ZROBI ruch duuży, mam nadzieję. batman2k3 Ja nie mam nic przeciwko temu, że wróciłeś mi uwagę. Nawet dziękuję ;) Czy teraz nadal mam w sygnie błąd? ;) Tylko odpowiedz i już nie spamujmy :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ