serial nieco sie zepsul....kazdy odcinek przewidywalny...a glowny watek stal sie pobocznym problemem ktory od czasu do czasu jest wznawiany bez wiekszych rewelacji...szkoda....
PS. [quote]serial nieco sie zepsul....kazdy odcinek przewidywalny...a glowny watek stal sie pobocznym problemem ktory od czasu do czasu jest wznawiany bez wiekszych rewelacji...szkoda....[/quote] moze i tak ale to jednak wciaz SG:)
mi sie podobalo taka odskocznia od atlantis wiesz tutaj wrocili miliony lat swietlnych zeby znalesc jego siostre potem wraith ziemie zwiedzil (szkoda ze go nie wzieli do disneylandu) znalezli przy okazji frajera co sie oddal w jego lapy
ps. mistrzem swiata Mc key byl
txt: - "polamalem jej nogi"
mi sie podobalo taka odskocznia od atlantis :) wiesz tutaj wrocili miliony lat swietlnych zeby znalesc jego siostre potem wraith ziemie zwiedzil (szkoda ze go nie wzieli do disneylandu) znalezli przy okazji frajera co sie oddal w jego lapy
ps. mistrzem swiata Mc key byl :) txt: - "polamalem jej nogi" :D
Odcinek nie był zły, ale jak ktoś już wcześniej powiedział po Atlantisie należałoby spodziewać się o wiele więcej (eh, i pomyśleć, że pierwszy sezon tego serialu obejrzałem w dwa dni. a teraz jest mi kompletnie obojętne kiedy pojawi sie następny odciek )
Odcinek nie był zły, ale jak ktoś już wcześniej powiedział po Atlantisie należałoby spodziewać się o wiele więcej (eh, i pomyśleć, że pierwszy sezon tego serialu obejrzałem w dwa dni. a teraz jest mi kompletnie obojętne kiedy pojawi sie następny odciek :( )
BRAK SPOILERÓW ;]
4/10 za mną i musze przyznac z usmiechem natwarzy ze jestem BARDZO zaskoczony. bo jak pomyslałem o poprzednich odcinkach i o tym strajku i o fakcie ze napewno teraz sie juz skonzy sezon to myslalem ze juz jakies pomyje na siłe wymyślą.
ale czy na siłe to było czy nie, było bardzo ciekawe;] nawet efekty sie pojawiły;] moze na tych gorszych odcinkach oszczędzali zeby zrobic jakis porzadny odcinek;]
Albo moze scenarzysci SGA juz nic nie napisali i poprostu rezyser i kilka fanów wymyslało na szybko scenariusz:)
ogoilnie mnie sie podobało , generalnie 7,8 /10 ;] a porownując z poprzednimi 11/10 ;]
BRAK SPOILERÓW ;] 4/10 za mną i musze przyznac z usmiechem natwarzy ze jestem BARDZO zaskoczony. bo jak pomyslałem o poprzednich odcinkach i o tym strajku i o fakcie ze napewno teraz sie juz skonzy sezon to myslalem ze juz jakies pomyje na siłe wymyślą.
ale czy na siłe to było czy nie, było bardzo ciekawe;] nawet efekty sie pojawiły;] moze na tych gorszych odcinkach oszczędzali zeby zrobic jakis porzadny odcinek;] Albo moze scenarzysci SGA juz nic nie napisali i poprostu rezyser i kilka fanów wymyslało na szybko scenariusz:)
ogoilnie mnie sie podobało , generalnie 7,8 /10 ;] a porownując z poprzednimi 11/10 ;]
Spawn pisze:jak pomyslałem o poprzednich odcinkach i o tym strajku i o fakcie ze napewno teraz sie juz skonzy sezon to myslalem ze juz jakies pomyje na siłe wymyślą.
Strajk WGA nie ma zupełnie wpływu na SGA, bo niemalze cala zaloga jest z Kanady i tamci scenarzysci naleza do Kanadyjskiego Zwiazku Pisarzy, ktory nie strajkuje razem z Amerykanskim. dlatego Atlantis moze spokojnie planowac 5ty sezon, a 4ty poza tym jest juz chyba nawet caly napisany.
[quote="Spawn"]jak pomyslałem o poprzednich odcinkach i o tym strajku i o fakcie ze napewno teraz sie juz skonzy sezon to myslalem ze juz jakies pomyje na siłe wymyślą.[/quote]
Strajk WGA nie ma zupełnie wpływu na SGA, bo niemalze cala zaloga jest z Kanady i tamci scenarzysci naleza do Kanadyjskiego Zwiazku Pisarzy, ktory nie strajkuje razem z Amerykanskim. dlatego Atlantis moze spokojnie planowac 5ty sezon, a 4ty poza tym jest juz chyba nawet caly napisany.
Widziałęm i sam pomysł niezły, ale coś podonego juz chyba było w SG-1. Cóz Rushq w SG-1 w pewnym momencie tez głownymi złymi były replikatory a nie Guldowie, moze tu mamy to samo.
Widziałęm i sam pomysł niezły, ale coś podonego juz chyba było w SG-1. Cóz [b]Rushq[/b] w SG-1 w pewnym momencie tez głownymi złymi były replikatory a nie Guldowie, moze tu mamy to samo.
dla mnie ten odcinek był pujściem na łatwizne wizja była pokazana Sam a jej w tym odcinku nibyło więc troche to takie naciągane ogolnie ten sezon jest nadal słaby; ciągle mało akcji; odcinek 6/10
dla mnie ten odcinek był pujściem na łatwizne wizja była pokazana Sam a jej w tym odcinku nibyło więc troche to takie naciągane ogolnie ten sezon jest nadal słaby; ciągle mało akcji; odcinek 6/10