Smallville
-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
moge poseedować odc. 4x11-22 ,bo te mi na dysku zostały , reszte musiałam usunać ze względu na brak miejscaGreG pisze:Hmm, i gdzie są teraz wszyscy co pobrali w 100%?PaulinAna pisze:Alleluja 100 %%%%%%%%%% wreszcie
Co z tego, że Oziak wyseedowała całość, jak idzie teraz 5 razy wolniej niż wcześniej, gdy wiara miała po 9X % :? :evil:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
tak ja mam juz calosc zrobiona i wystawie 3 pozostale sezony...tylko chce poczekac na zmiane internetu bo kazdy widzial jak bylo z sezonami1-4...trwalo to strasznie dlugo (tak to jest jak sie ma net z limitami)
tak wiec prosze o cierpliwosc i mysle ze od pazdziernika juz cos zaczne dzialac w tej sprawie...
tak wiec prosze o cierpliwosc i mysle ze od pazdziernika juz cos zaczne dzialac w tej sprawie...
-
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Obejrzałem tego serialu całe 8 odcinków pierwszego sezonu
i wydał mi się po prostu nudny. Ale tu widzę na stronie głównej scenkę jak z Power Rangers
http://www.tvshows.yoyo.pl/news/news0212.jpg
Czy ten serial się później rozkręca, jak tak to mniej więcej w którym sezonie. Jak kręcą już 8 sezon to nie może być taki zły
Czy może ktoś mi napisać bez zbytnich spoilerów o czy oni nakręcili aż 7 sezonów. Dzięki

http://www.tvshows.yoyo.pl/news/news0212.jpg
Czy ten serial się później rozkręca, jak tak to mniej więcej w którym sezonie. Jak kręcą już 8 sezon to nie może być taki zły
Czy może ktoś mi napisać bez zbytnich spoilerów o czy oni nakręcili aż 7 sezonów. Dzięki
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
Obrazek pochodzi ze swietnego odcinka, nie ma nic wspólnego z Power Rangers, moim zdaniem nawet tak nie wygląda. Jest to namiastka starej dobrej Justice League.
Generalnie 3 pierwsze sezony to taka sielanka, jak lubisz esa to i tak ci się spodoba. Potem z każdym sezonem Smallville staje się bardziej mroczne i każdy sezon zmierza w stronę jakiegoś ciekawego finału. Każdy kolejny sezon mnie podoba się coraz bardziej bo coraz bardziej idzie w kierunku Supermana.
Jest to moj ulubiony serial, choć czasem jest troche bajkowo to trzeba przymknąc oko. Ze względu na mitologie Supermana wziąłem się za Smallville i wciągnęło mnie bardzo.
Możemy podziwiac Clarka leszcza który zmienia się coraz bardziej w Esa, sporo dobrych walk, efekty specjalne na wysokim poziomie. Da rade się nawet pośmiać.
Reasumując, jeżeli podejdziesz z przymróżeniem oka to sie szybko przyzwyczaisz, potem bedzie już z górki. Życzę Ci żebyś się wciągnął tak samo jak ja
I LOVE SMALLVILLE
Generalnie 3 pierwsze sezony to taka sielanka, jak lubisz esa to i tak ci się spodoba. Potem z każdym sezonem Smallville staje się bardziej mroczne i każdy sezon zmierza w stronę jakiegoś ciekawego finału. Każdy kolejny sezon mnie podoba się coraz bardziej bo coraz bardziej idzie w kierunku Supermana.
Jest to moj ulubiony serial, choć czasem jest troche bajkowo to trzeba przymknąc oko. Ze względu na mitologie Supermana wziąłem się za Smallville i wciągnęło mnie bardzo.
Możemy podziwiac Clarka leszcza który zmienia się coraz bardziej w Esa, sporo dobrych walk, efekty specjalne na wysokim poziomie. Da rade się nawet pośmiać.
Reasumując, jeżeli podejdziesz z przymróżeniem oka to sie szybko przyzwyczaisz, potem bedzie już z górki. Życzę Ci żebyś się wciągnął tak samo jak ja

I LOVE SMALLVILLE

-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Dzięki, z Power Rangers to był żart. Może kiedyś obejrzę, np. w przerwie zimowej wtedy będzie więcej czasu i większy niedosyt serialowy 

Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
Douglas Adams
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
darklord
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Niedawno pojawiły się plotki o tym że Smallville może byc po sezonie zastąpionę przez serial o Robinie.
Jednak w oficjalnym komunikacie producenci SV zaprzeczyli, co ważniejsze są zdeterminowani by kręcic kolejny sezon
Jeżeli dalej serial będzie taki jaki jest w tej chwili, czyli świetny(przynajmniej dla mnie) to mam nadzieje że będą kręcić jeszcze dłuuugo.
Po odcinku 8x5 stwierdzam że jest kapitalnie a nie tylko super!
Kapitalny odcinek dla fanów Clois(dla mnie
), ale chyba tez ogólnie rzecz biorąc ten odcinek narazie był najlepszy. W koncu usłyszałem to na co czekałem od bardzo dawna. Bodaj od odcinka 6x13 Crimson, ale wtedy nie było na poważnie.
Smallville is THE BEST !!
Jednak w oficjalnym komunikacie producenci SV zaprzeczyli, co ważniejsze są zdeterminowani by kręcic kolejny sezon

Po odcinku 8x5 stwierdzam że jest kapitalnie a nie tylko super!
Kapitalny odcinek dla fanów Clois(dla mnie

Smallville is THE BEST !!

Oceń ten serial