[quote="mxgts"]wlasnie tez mnie to zastanawia i nie wiem czy zassac go juz czy czekac na wersje ~350 MB :roll:[/quote] Nie ma co czekac. To jest pełnowartościowy pierwszy odcinek 3 sezonu. Dość spokojne życie Dexter teraz wiedzie.
odcinek ma 58 minut, z tego z 6 to skrot drugiego sezonu
nie bylo takiego mocnego uderzenia na poczatek jak w pierwszym sezonie - pocwiartowane zwokli, rzut glowa w samochod Dexa, czy w drugim- znalezienie ofiar Dexa, ale zobaczymy jak sie akcja rozwinie w kolejnych odcinkach, trzeci sezon napewno bedzie lepszy od trzeciej ksiazki
odcinek ma 58 minut, z tego z 6 to skrot drugiego sezonu
nie bylo takiego mocnego uderzenia na poczatek jak w pierwszym sezonie - pocwiartowane zwokli, rzut glowa w samochod Dexa, czy w drugim- znalezienie ofiar Dexa, ale zobaczymy jak sie akcja rozwinie w kolejnych odcinkach, trzeci sezon napewno bedzie lepszy od trzeciej ksiazki
[quote="uther"][quote="mxgts"]wlasnie tez mnie to zastanawia i nie wiem czy zassac go juz czy czekac na wersje ~350 MB :roll:[/quote] Nie ma co czekac. To jest pełnowartościowy pierwszy odcinek 3 sezonu. Dość spokojne życie Dexter teraz wiedzie.[/quote]
Wyobraźcie sobie polowanie Dextera i jego nauki dla syna który też stanie się psychopatą;D, kodeks Harry`ego i bedzie spinn off z dzieckiem Dexa hehe jak już jest dorosłe xD
[spoiler]Wyobraźcie sobie polowanie Dextera i jego nauki dla syna który też stanie się psychopatą;D, kodeks Harry`ego i bedzie spinn off z dzieckiem Dexa hehe jak już jest dorosłe xD[/spoiler]
Mi 1 odcinek 1 sezonu sie podobal, w sumie utrzymal klimat i niezle sie go oglada:P Tylko mam pytanie, czemu tak wczesnie, przeciez premiera miala byc 29 dopiero.. Jakis wyciek czy co?
Mi 1 odcinek 1 sezonu sie podobal, w sumie utrzymal klimat i niezle sie go oglada:P Tylko mam pytanie, czemu tak wczesnie, przeciez premiera miala byc 29 dopiero.. Jakis wyciek czy co?
To wersja PREAIR, czyli taka która wysiekła przed premierą. Taka wersja może się nieznaczenie różnić od wersji finalnej, ale nie musi
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams