Prison Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
M.
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: M. »

Dalej by mi się nie podobało :D
No ale ja się nie znam, bo miliony kobiet się zachwycają ;P

A pytanie do panów - wizualnie wolicie Sarę czy Gretchen? :D
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

Ja gdybym miał wybrać najlepsza laskę z serialu byłaby nią bezapelacyjnie Veronica Donovan (Robin Tunney).
Spoiler:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Z tego całego towarzystwa kibicuję od początku T-Bagowi, więc się lepiej w ogóle nie będę wypowiadał :P ;)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Niby do panów, ale co tam ;)
Gretchen.
Hm, oczywiście na mój wybór wpływa całokształt postaci - ja tam lubię wyrazistych ludzi, z charakterem, a jak trzeba to z pazurkiem :pirat:

Added after 3 minutes:

T-Bag, no taa, ten to w sumie też jest wyrazisty, hehe
M.
Wskaż do odpowiedzi

Ja też Gretchen, zdecydowanie :mrgreen:
Bardzo fajna postać ( :P ), no i wizualnie też :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

ana81 pisze: T-Bag, no taa, ten to w sumie też jest wyrazisty, hehe
No właśnie. I w chwili obecnej, może obok Bellica i agenta Selfa, ma coś do zagrania. I to, co może, to gra, na ile bzdurny scenariusz pozwala. Stąd już łatwy wniosek, która kobieta z tych dwóch wymienionych wcześniej podoba mi się bardziej - ale nie fizycznie, akurat tutaj wygrywa Sara, bo jest po prostu najzwyczajniej w świecie bardzo ładna, ale jeśli chodzi o charakter :)
M.
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
Sara jest bardzo ładna, ale Gretchen to taka ostra babka :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No ostra (cokolwiek miałoby to oznaczać), ale nic nie poradzę, że akurat takie rysy twarzy mi się nie podobają. To genetyczne jest, nad tym się władzy nie ma :)
Spoiler:
M.
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Sara vs Gretchen?
Jak dla mnie to zdecydowanie Gretchen
Spoiler:
mikel2
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mikel2 »

A gdzie miejsce dla ukochanej Sucre? Dla mnie ona nr. 1, potem Gretchen.
Spoiler:
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Sara ponad wszystko, szczególnie...
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Mr.Wolf pisze:Michael , moze wam się podoba jego specyficzna mimika twarzy? ( jest tylko jedna do wyboru) :D.

Mój kolega zawsze sobie powiada że Michael jak był mały to jego kołyska stała pod słońce dlatego tak mruży oczy .

Mógłby czasami zrobić inną minę niż wiecznie skupiony myśliciel :D
hehe, może koleś jest krótkowidzem i se oś musi przesunąć :eye:

Added after 2 hours 1 minutes:

Jeśli chodzi o aktorów, to bardzo lubię grę Williama Fichtnera, który gra Mahone'a.
W każdym sezonie pokazuje nam coś nowego, chyba żadna inna postać nie jest tak zmienna a zarazem przekonująca.
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

ana81 pisze:Jeśli chodzi o aktorów, to bardzo lubię grę Williama Fichtnera, który gra Mahone'a.
W każdym sezonie pokazuje nam coś nowego, chyba żadna inna postać nie jest tak zmienna a zarazem przekonująca.

Mahone to jedyna postać która trzyma mnie przy 4 sezonie no i jeszcze czasami się posmiac z tych absurdalnych scen ale to schodzi na drugi plan:)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

A co do samego Prison Breaka - dopiero ruszyłam z 4 sezonem, bo po trzecim jakoś mnie zniechęciło... I jestem mile zaskoczona. O ile skończą na tym sezonie to zapowiada się, że mają szansę naprawić to co sknocili w poprzednim sezonie i może się rozejdziemy w miłej atmosferze :pirat:
A, i super, że w końcu zmienili scenografię, bo już miałam dość brudnej, klaustrofobicznej Panamy (oczywiście nie całej, tylko tego czym nas raczyli twórcy serialu :eye: )
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Nowy ep jes wedlug mnie naprawde bardzo dobry. W sumie klimatem przypomniał mi 1 sezon
Spoiler:
Oogolnie polecam, spoko sie ogladalo
M.
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Podziwiam wszystkich, którzy wytrwali aż do teraz gdyż ja odpadłem po drugim sezonie...

Prison Break [4x08] Obrazek
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

xvidasd pisze:Podziwiam wszystkich, którzy wytrwali aż do teraz gdyż ja odpadłem po drugim sezonie...
Właściwie drugi sezon jeśli chodzi o fabułę był zupełnie zbędny. . .
(lub trzeci - jak kto woli, tylko wtedy byłoby trzeba jakoś Whistlera wpisać w akcję)
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

M. pisze:
Spoiler:
Spoiler:
@ Edit
Ja wiem czy zbedny, uciekli z wiezienia i co dalej? Zostawic to bez zadnego wyjasnienia to bylaby troche lipa, chyba ze 1 sezon skonczyliby tak ze Michael i Linc zyja sobie gdzies daleko ;D Ale biorac pod uwage ze serial sie podobal duzo osob narzekaloby ze nie ma kontynuacji ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ