🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Heroes

a long, long time ago..
bartek1
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: bartek1 »

Troche mnie nie przekonuje ta seria, niby klimat utrzymany ale straasznie kręcą z fabułą, momentami juz nie wiem kto jest dobry a kto zły, kiedy mamy teraźniejszość a kiedy przyszłosć itd. Patrząc na promocje tego serialu która przewyższała wszystkie inne spodziewałem sie czegoś więcej.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

3x02 lepszy od pierwszego
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Serial zaczyna się nam rozkręcać :grin:
Spoiler:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Suresh to
Spoiler:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Nowy odcinek całkiem ciekawy. Choć moim zdaniem dzieje się aż za dużo. Najciekawsze oczywiście na samym końcu, ujawnia się nareszcie "the man behind the curtain" :P
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Helventis pisze:Nowy odcinek całkiem ciekawy. Choć moim zdaniem dzieje się aż za dużo.
No cóż, zgadzam się...
Wygląda jakby scenarzyści mieli sporo pomysłów, ale zapomnieli, że nie muszą ich wszystkich kumulować w kilku odcinkach. Przedobrzyli, i tyle :(
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Głównym założeniem nowego sezonu jest uśmiercanie. Trochę to wygląda tak, jakby siadali i dumali, kogo i w jaki sposób zabić. Oo, tego jeszcze nie zabiliśmy, zróbmy to teraz. Hmm, a ten umarł już pięć razy, może w tym odcinku damy mu spokój. Jest to jednak trochę męczące i - jak już pisałem, ale to jest moim zdaniem główny problem - zabija emocje. Bo ogólnie wybory bohaterów są same w sobie ciekawe. No, może poza
Spoiler:
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Heroes [3x05] Obrazek
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Za dużo bohaterów + co najmniej jeden nowy (lub powracający) w każdym odcinku. Za dużo wątków. Za dużo relacji między bohaterami, do tego zmieniają się one często co 5 sekund. Za mało logiki i sensu. Mimo tego będę oglądać dalej.

Takie małe podsumowanie 3. sezonu.
Pepe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pepe »

Brakuje "umiarkowanego umiaru w umiarze" :smile: Faszerują widzów ogromem informacji o po zakończeniu odcinka mam wrażenie, że można było zrobić go w 10 minut a nie w 43min. By zatrzymać widzów dodawają liczne wątki, podróże w czasie nikomu nie potrzebne.
A jeszcze w trakcie 2 sezonu scenarzyści i reżyserzy przyznawali się, że 2 sezon im nie wyszedł tak jak chcieli i naprawią tą w następnym. Teraz widać, że tak naprawdę nie wiedzieli co w ogóle mówią i czego oczekują widzowie. A jeszcze odcinek 3x00 odbył się w takiej ceremonii, że żadne Oskary czy Noble nie będą takie uroczyste :smile: Pogłębili błędy 2 sezonu (liczba bohaterów i skakanie po czasie). Jednak jak inni także będę oglądał do końca ale ze stoickim spokojem. Pozdrawiam
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

hmmm... moim zdaniem w serialu pojawia się zbyt dużo nieścisłości...a ostatni odcinek to chyba szczyt wszystkiego :D scenarzyści chyba przesadzili fundując nam wielką karuzele niby na miarę 1 sezonu :D
ana81
Wskaż do odpowiedzi

sacardo pisze:scenarzyści chyba przesadzili fundując nam wielką karuzele
Idealne odzwierciedlenie moich odczuć co do 3 sezonu...
Mogliby troche przyhamować, ale obawiam się, że na to już za późno. Machina ruszyła...
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

Pewnie nie o to chodziło scenarzystom, ale jakoś komicznie wyglądało jak
Spoiler:
A co mi się nie podoba?
Spoiler:
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Heroes [3x06] Obrazek
Awatar użytkownika