mam zapytanie... ja moge wyseedowac od 3-8 odcinka 7 sezonu smallville bo przerobilam tylko pytanie brzmi: czy bolek111 wyrazisz na to zgode??bo nie wiem czy zrezygnowales z wystawiania smallville czy moze nie masz na to czasu...jak cos to moge cie w tym wyreczyc...czekam na odpowiedz (napewno troche ludzi sie ucieszy jak zobaczy ze smallville znowu ruszylo)
pozdrawiam
mam zapytanie... ja moge wyseedowac od 3-8 odcinka 7 sezonu smallville bo przerobilam tylko pytanie brzmi: czy bolek111 wyrazisz na to zgode??bo nie wiem czy zrezygnowales z wystawiania smallville czy moze nie masz na to czasu...jak cos to moge cie w tym wyreczyc...czekam na odpowiedz (napewno troche ludzi sie ucieszy jak zobaczy ze smallville znowu ruszylo) :D pozdrawiam
spoko. to czy mam ci dawac jakies linki itd. czy poprostu przed wystawieniem juz konkretnym zaktualizujesz mi torrenta??? bo nie wiem czy pamietasz ale ja nie mam wlasnego konta a no i czy ten folder dolacztepliki jest jakis nowy czy ten stary bo widze ze jeszcze tego nie(a ze starego forum nie da sie go sciagnac wiec tego nie mam wogole bo mam kompa nowego a tego nie zgrywalam). sa tylko trackery aktualne. w takim razie nie moge ci jeszcze wyslac maila z torrentem itp. wyslij mi moze te dolacztepliki czy ewentualnie mi powiedz kad mam sobie to sciagnac i mow mi co mam dalej robic
pozdrowionka
Added after 13 hours 30 minutes:
czekam na odpowiedz w sprawie tych odcinkow...gotowy torrent zostal juz wyslany na twojego maila chyba z najnowyszmi plikami jakie trzeba bylo dolaczyc do katalogu pozdrawiam
spoko. to czy mam ci dawac jakies linki itd. czy poprostu przed wystawieniem juz konkretnym zaktualizujesz mi torrenta??? bo nie wiem czy pamietasz ale ja nie mam wlasnego konta :( a no i czy ten folder dolacztepliki jest jakis nowy czy ten stary bo widze ze jeszcze tego nie(a ze starego forum nie da sie go sciagnac wiec tego nie mam wogole bo mam kompa nowego a tego nie zgrywalam). sa tylko trackery aktualne. w takim razie nie moge ci jeszcze wyslac maila z torrentem itp. wyslij mi moze te dolacztepliki czy ewentualnie mi powiedz kad mam sobie to sciagnac i mow mi co mam dalej robic pozdrowionka :)
[size=75][color=#999999]Added after 13 hours 30 minutes:[/color][/size]
czekam na odpowiedz w sprawie tych odcinkow...gotowy torrent zostal juz wyslany na twojego maila chyba z najnowyszmi plikami jakie trzeba bylo dolaczyc do katalogu pozdrawiam :D
aha to ty bolek111 zrezygnowales no trudno szkoda bardzo....to ja moge sie wziasc za smallville tlyko ze od 3 sezonu bo 2 nie mam ale za reszte bardzo chetnie sie wezme...moge zrobic ten 3 i 5 jesli ttRIDDICKtg wystawisz 2 i 4. ja mam przerobiony juz 6 wiec 6 moge tez wystawic...wzne zeby pokolei wychodzily...bo inaczej to tak bezsensu.no wiec jak beidze??
aha to ty bolek111 zrezygnowales no trudno szkoda bardzo....to ja moge sie wziasc za smallville tlyko ze od 3 sezonu bo 2 nie mam ale za reszte bardzo chetnie sie wezme...moge zrobic ten 3 i 5 jesli ttRIDDICKtg wystawisz 2 i 4. ja mam przerobiony juz 6 wiec 6 moge tez wystawic...wzne zeby pokolei wychodzily...bo inaczej to tak bezsensu.no wiec jak beidze??
to teraz to tylko musze czekac na wiadomosc od tgRIDDICKtg...mysle ze od nowego roku powinny sie zaczac pojawiac gdyz sezony mam w rodzinnym miasteczku a dopiero na swieta bede wiec to troszeczke potrwa zanim jeszce je skompresuje
to teraz to tylko musze czekac na wiadomosc od tgRIDDICKtg...mysle ze od nowego roku powinny sie zaczac pojawiac gdyz sezony mam w rodzinnym miasteczku a dopiero na swieta bede wiec to troszeczke potrwa zanim jeszce je skompresuje :D
niestety nie bede teraz na biezaco wystawiac smallville bo przenioslam sie do wawy i tam gdzie mieszkam moge zalozyc sobie neta bezprzewodowego a wiec co za tym idzie pojawiaja sie limity sciagania...dlatego tez nie bede wystawiac zbyt czesto...a tak wlasnie chcialam sie zapytac czy te limity to sa tylko na sciaganie czy tez na wysylanie?
niestety nie bede teraz na biezaco wystawiac smallville bo przenioslam sie do wawy i tam gdzie mieszkam moge zalozyc sobie neta bezprzewodowego a wiec co za tym idzie pojawiaja sie limity sciagania...dlatego tez nie bede wystawiac zbyt czesto...a tak wlasnie chcialam sie zapytac czy te limity to sa tylko na sciaganie czy tez na wysylanie?
Limity są na ściąganie tylko. (chociaż też to może zależeć tylko do dostawcy), ale powiedz mi gdzie teraz są limity? Myślałem, że tu jest przeszłość...
Limity są na ściąganie tylko. (chociaż też to może zależeć tylko do dostawcy), ale powiedz mi gdzie teraz są limity? Myślałem, że tu jest przeszłość...
Np. upc ma limit na najniższą usługę, czyli starter. 5 giga. I z tych większych dostawców to bodaj jedyny z taką bezsensowną opcją. Nie wiem, jak sprawa wygląda w przypadku lokalnych providerów.
Np. upc ma limit na najniższą usługę, czyli starter. 5 giga. I z tych większych dostawców to bodaj jedyny z taką bezsensowną opcją. Nie wiem, jak sprawa wygląda w przypadku lokalnych providerów.