Smallville 7

Historyczne posty.
oziak
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Smallville 7

Post autor: oziak »

mam zapytanie... ja moge wyseedowac od 3-8 odcinka 7 sezonu smallville bo przerobilam tylko pytanie brzmi: czy bolek111 wyrazisz na to zgode??bo nie wiem czy zrezygnowales z wystawiania smallville czy moze nie masz na to czasu...jak cos to moge cie w tym wyreczyc...czekam na odpowiedz (napewno troche ludzi sie ucieszy jak zobaczy ze smallville znowu ruszylo) :D
pozdrawiam
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

możesz :)
Obrazek When Dreams Come True...
oziak
Wskaż do odpowiedzi

spoko. to czy mam ci dawac jakies linki itd. czy poprostu przed wystawieniem juz konkretnym zaktualizujesz mi torrenta??? bo nie wiem czy pamietasz ale ja nie mam wlasnego konta :( a no i czy ten folder dolacztepliki jest jakis nowy czy ten stary bo widze ze jeszcze tego nie(a ze starego forum nie da sie go sciagnac wiec tego nie mam wogole bo mam kompa nowego a tego nie zgrywalam). sa tylko trackery aktualne. w takim razie nie moge ci jeszcze wyslac maila z torrentem itp. wyslij mi moze te dolacztepliki czy ewentualnie mi powiedz kad mam sobie to sciagnac i mow mi co mam dalej robic
pozdrowionka :)

Added after 13 hours 30 minutes:

czekam na odpowiedz w sprawie tych odcinkow...gotowy torrent zostal juz wyslany na twojego maila chyba z najnowyszmi plikami jakie trzeba bylo dolaczyc do katalogu pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

ok - ponieważ Twoje zachowanie jest nacechowane profesjonalizmem to nie musisz już pytać mnie o zgodę na wystawienie swoich relków.

Za każdym jednak razem będziesz robic tak:

1.Dopisujesz torrenta do stron (np. mininowa.org - im więcej tym lepiej)
2.Wklejasz link na Forum
Użyj tego:

Kod: Zaznacz cały

[url=http://www.adres][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
w miejsce "http://www.adres" wstaw adres to twojego torrenta np na mininowej.

3.Wysyłasz mi maila z informacją, że wystawiłaś dany serial/odcinek oraz podajesz mi wielkość tego relasa.

np:

Smalville [3x13] 112mb

Dodajesz relka w załączniku i podpisujesz się nickiem z Forum.

:)
oziak
Wskaż do odpowiedzi

ok zrobione :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Dziękuję bardzo i czekam na więcej :)
bolek111
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bolek111 »

Dziękuje za wystawienie serialu:) Ponieważ ja już zakńczyłem swoją działalność na stronie. Ciesz sie że ktoś się za to zabrał:)
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

ja mam caly 4 seazon i 6, 2 prawie sciagniety juz wiec gdzyby nie to lacze to bym wszystko naraz wystawil
oziak
Wskaż do odpowiedzi

aha to ty bolek111 zrezygnowales no trudno szkoda bardzo....to ja moge sie wziasc za smallville tlyko ze od 3 sezonu bo 2 nie mam ale za reszte bardzo chetnie sie wezme...moge zrobic ten 3 i 5 jesli ttRIDDICKtg wystawisz 2 i 4. ja mam przerobiony juz 6 wiec 6 moge tez wystawic...wzne zeby pokolei wychodzily...bo inaczej to tak bezsensu.no wiec jak beidze??
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Wystawiaj @oziak - czekamy! :)
oziak
Wskaż do odpowiedzi

to teraz to tylko musze czekac na wiadomosc od tgRIDDICKtg...mysle ze od nowego roku powinny sie zaczac pojawiac gdyz sezony mam w rodzinnym miasteczku a dopiero na swieta bede wiec to troszeczke potrwa zanim jeszce je skompresuje :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Daj znać jak będziesz gotowa :)
oziak
Wskaż do odpowiedzi

nie wiem czy widziales maila ale wyslalam ci ze wystawilam 9 odcinek smallville, wiec tak tlyko sie przypominam:]pozdrawiam
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

informacje o tym co wystawiasz najlepiej jest wysylac na PW - szybciej zostana odczytane :wink:
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
oziak
Wskaż do odpowiedzi

niestety nie bede teraz na biezaco wystawiac smallville bo przenioslam sie do wawy i tam gdzie mieszkam moge zalozyc sobie neta bezprzewodowego a wiec co za tym idzie pojawiaja sie limity sciagania...dlatego tez nie bede wystawiac zbyt czesto...a tak wlasnie chcialam sie zapytac czy te limity to sa tylko na sciaganie czy tez na wysylanie?
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Limity są na ściąganie tylko. (chociaż też to może zależeć tylko do dostawcy), ale powiedz mi gdzie teraz są limity? Myślałem, że tu jest przeszłość...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Np. upc ma limit na najniższą usługę, czyli starter. 5 giga. I z tych większych dostawców to bodaj jedyny z taką bezsensowną opcją. Nie wiem, jak sprawa wygląda w przypadku lokalnych providerów.
oziak
Wskaż do odpowiedzi

no niestety blueconnecta chyba bede miala wiec limity sa :(
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Czyli rezygnujesz z dalszego wystawiania?
oziak
Wskaż do odpowiedzi

nie no z dalszego wystawiania nie rezygnuje.jak tylko bede miala mozliwosc to wystawie,chyba ze ktos szybciej ode mnie to chce zrobic

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ