Nie wiem czy zauważyliście ale niektore seriale tak właśnie kręcą...tzn w sposób sinusoidalny ...jest spadek akcji, emocji w jednym odcinku aby potem wrażenia w następnym odcinku były dwa razy większe :mrgreen: ...teraz wzieli na wstrzymanie ...jestem przez to bardzo ciekawa następnych epów
Nie wiem czy zauważyliście ale niektore seriale tak właśnie kręcą...tzn w sposób sinusoidalny ;) ...jest spadek akcji, emocji w jednym odcinku aby potem wrażenia w następnym odcinku były dwa razy większe :mrgreen: :alien: ...teraz wzieli na wstrzymanie ...jestem przez to bardzo ciekawa następnych epów :grin: :grin: :alien:
Znowu brak głównego wątku . Odcinek średni, chociaż dobry pomysł z tym "strachem" i parę śmiesznych gagów było, jak np. z tym pieskiem albo jak uciekał z fabryki. Najlepszy taniec Deana na końcu odcinka Mają zgraną ekipę filmową i dobrze się przy tym bawią, a scenarzyści szukają nowych pomysłów, np. w odcinku z przed tygodnia, ale mógłby już wrócić główny wątek.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[spoiler]Znowu brak głównego wątku :( . Odcinek średni, chociaż dobry pomysł z tym "strachem" i parę śmiesznych gagów było, jak np. z tym pieskiem albo jak uciekał z fabryki. Najlepszy taniec Deana na końcu odcinka :D Mają zgraną ekipę filmową i dobrze się przy tym bawią, a scenarzyści szukają nowych pomysłów, np. w odcinku z przed tygodnia, ale mógłby już wrócić główny wątek.[/spoiler]
"Eye of the tiger" moim hymnem! Jensen Ackles moim królem!!!
pomimo że odcinek z pozoru jest nudny, bo niema powiązania z głównym wątkiem, ot taka sobie zwykła fucha , to moim zdaniem to chyba anjlepszy odcinek tego sezonu . śmiałem się przy nim bardziej niż wczoraj oglądając najnowszy ep House'a :D:D
Spoiler:
moje zestawienie najlepszych scen odcinka:
1) scena z kotkiem w szafce a właściwie histeryczny krzyk Dean'a podczas tej sceny - bezcenny
2) bezsprzecznie Eye of the tiger końcowe
3) "Piesek" xD
a reszta gagów których jest mnóstwo w tym odcinku w losowej kolejnosci
mysle ze ten odcinek bede ogladal jeszcze kilka razy
[quote]"Eye of the tiger" moim hymnem! Jensen Ackles moim królem!!! [/quote]
pomimo że odcinek z pozoru jest nudny, bo niema powiązania z głównym wątkiem, ot taka sobie zwykła fucha :P, to moim zdaniem to chyba anjlepszy odcinek tego sezonu :D. śmiałem się przy nim bardziej niż wczoraj oglądając najnowszy ep House'a :D:D:D
[spoiler]moje zestawienie najlepszych scen odcinka: 1) scena z kotkiem w szafce a właściwie histeryczny krzyk Dean'a podczas tej sceny - bezcenny :D 2) bezsprzecznie Eye of the tiger końcowe :D 3) "Piesek" xD a reszta gagów których jest mnóstwo w tym odcinku w losowej kolejnosci :D [/spoiler]
mysle ze ten odcinek bede ogladal jeszcze kilka razy :D
W sumie fajny odcinek, szkoda ze poruszal glownego watku(swoja droga zastanawiam sie kiedy Dean i Sam sie zorientuja ze Lilith moze zabic wszystkich a oni scigaja jakies gowna) Podobal mi sie pomysl z tym rosnacym strachem
no a koncowa scena z Deanem po prostu mnie rozwalila ;D Pomijajac to ze byla smieszna, pokazuje ze Jensen jest naprawde zajebistym aktorem
[spoiler]W sumie fajny odcinek, szkoda ze poruszal glownego watku(swoja droga zastanawiam sie kiedy Dean i Sam sie zorientuja ze Lilith moze zabic wszystkich a oni scigaja jakies gowna) Podobal mi sie pomysl z tym rosnacym strachem[/spoiler] no a koncowa scena z Deanem po prostu mnie rozwalila ;D Pomijajac to ze byla smieszna, pokazuje ze Jensen jest naprawde zajebistym aktorem :)
nowy odcinek b.dobry nareszcie powrót do głównego wątku
Spoiler:
na początku nic nie wskazywało na to, że w tym odcinku powrócą do głównego wątku. Myślałem że to bedzie normalny "halloween" odcinek o zwykłym polowaniu. Mile się zaskoczyłem jak pojawiły się "aniołki". TAK! liczba mnoga ujawnia się Uriel który zarówno pod względem wyglądu, jak i zachowania jest całkowitym przeciwieństwem Castiela. Jest od niego dużo bardziej ciekawy. Mam nadzieje że teraz bedzie juz więcej odcinków z jego udziałem i że główny wątek będzie już kontynuowany na poważnie, co odcinek najlepiej
nowy odcinek b.dobry :D nareszcie powrót do głównego wątku
[spoiler]na początku nic nie wskazywało na to, że w tym odcinku powrócą do głównego wątku. Myślałem że to bedzie normalny "halloween" odcinek o zwykłym polowaniu. Mile się zaskoczyłem jak pojawiły się "aniołki". TAK! liczba mnoga :D ujawnia się Uriel który zarówno pod względem wyglądu, jak i zachowania jest całkowitym przeciwieństwem Castiela. Jest od niego dużo bardziej ciekawy. Mam nadzieje że teraz bedzie juz więcej odcinków z jego udziałem i że główny wątek będzie już kontynuowany na poważnie, co odcinek najlepiej :D[/spoiler]
do mnie odcinek leci, ale dopiero po powrocie z uczelni obejrze, myslalem ze dadza kolejny odcinek specjalny z okazji halloween, ale skoro jest glowny watek to chyba sie urwe z ostatniego wykladu ;p
do mnie odcinek leci, ale dopiero po powrocie z uczelni obejrze, myslalem ze dadza kolejny odcinek specjalny z okazji halloween, ale skoro jest glowny watek to chyba sie urwe z ostatniego wykladu ;p
swietny odcinek, naprawde nie widac po tym sezonie ze ma nizszy budzet od poprzednich.
Spoiler:
swietne sceny z zyletkami i jablkami. Troche mnie zdziwilo ze Dean patrzyl sie jak Sam uzywa swojej mocy przeciwko demonowi, gdy noz lezal calkiem blisko i mogl mu pomoc
swietny odcinek, naprawde nie widac po tym sezonie ze ma nizszy budzet od poprzednich.
[spoiler]swietne sceny z zyletkami i jablkami. Troche mnie zdziwilo ze Dean patrzyl sie jak Sam uzywa swojej mocy przeciwko demonowi, gdy noz lezal calkiem blisko i mogl mu pomoc[/spoiler]