[b]oziak[/b] Jaki masz plan na sezon 8 ? - Czekasz aż się skończy i wrzucisz całą paczkę, czy wrzucisz dotychczasowe odcinki kiedyś, a potem już na bieżąco?
8 odcinków za nami. Wszystkie moim zdaniem świetne, Bloodline pokazał nam
Spoiler:
wiecej o "Doom'ie" niż Identity w którym to mieliśmy się tak dużo o nim dowiedzieć. Fajnie że poszli z nurtem prawdy i nie wymyślali nic tylk wyjaśnili to tak jak było, czyli ze "Doom" został stowrzony. No i Lois której z mocą cięzko mi było sobie wyobrazic ale fajnie to wyszło.
Wielu skazywało Smallville na pożarcie a wystarczy spojrzeć w jakim tempie rośnie oglądalność. Jak na standardy The CW, to ten serial znosi złote jaja.
Pozostaje czekać na 8x09 Abyss!
8 odcinków za nami. Wszystkie moim zdaniem świetne, Bloodline pokazał nam [spoiler] wiecej o "Doom'ie" niż Identity w którym to mieliśmy się tak dużo o nim dowiedzieć. Fajnie że poszli z nurtem prawdy i nie wymyślali nic tylk wyjaśnili to tak jak było, czyli ze "Doom" został stowrzony. No i Lois której z mocą cięzko mi było sobie wyobrazic ale fajnie to wyszło. [/spoiler] Wielu skazywało Smallville na pożarcie a wystarczy spojrzeć w jakim tempie rośnie oglądalność. Jak na standardy The CW, to ten serial znosi złote jaja. Pozostaje czekać na 8x09 Abyss!
Zgadzam się, że jak 7 sezon oglądałem czysto z przyzwyczajenia i dużej ilości czasu, tak sezon 8, jak narazie jest tak dobry jak 5, albo i nawet lepszy , może to nie bedzie jednak ostatni sezon, skoro serial nareszcie złapał formę...
Zgadzam się, że jak 7 sezon oglądałem czysto z przyzwyczajenia i dużej ilości czasu, tak sezon 8, jak narazie jest tak dobry jak 5, albo i nawet lepszy :), może to nie bedzie jednak ostatni sezon, skoro serial nareszcie złapał formę...
Przed nami długa przerwa, bo Smallville wraca dopiero 15 stycznia. Za nami jednak świetny odcinek, z tej okazji należy naskrobać słów kilka
Ogólnie same pozytywy przychodzą na myśl a więc:
Spoiler:
Super kwestie z Lois i Clarkiem, było mi jej bardzo szkoda na końcu odcinka. Dobrze że idzie powoli do przodu, dobrze też że Clark już raczej podchodzi do Lany z sentymentem a nie jak się spodziewałem z "odgrzewanym" uczuciem. Przez chwile pomyślałem że Lana może konspirować z Lexem(?). Sama jej postać juz do mnie nie przemawia, jednak dobrze że jest, bo coś fajnego się dzieje.
Doomsday mi się też spodobał, trochę inaczej sobie go wyobrażałem w serialu ale jest fajnie, bo musiało być fajnie. Bardzo dobry występ "Zielonego", jego postać będzie miała dużo do powiedzenia w następnych odcinkach. Podobały mi się jego sceny z Clarkiem, jak i scena z Lois.
Wydaje mi się że odcinek aż kipiał niesamowitym klimatem. Momentami smutny, momentami mroczny, całość wypadła naprawdę świetnie i chyba był to narazie najlepszy odcinek tego jakże kapitalnego sezonu!
Przed nami długa przerwa, bo Smallville wraca dopiero 15 stycznia. Za nami jednak świetny odcinek, z tej okazji należy naskrobać słów kilka :grin:
Ogólnie same pozytywy przychodzą na myśl a więc: [spoiler]Super kwestie z Lois i Clarkiem, było mi jej bardzo szkoda na końcu odcinka. Dobrze że idzie powoli do przodu, dobrze też że Clark już raczej podchodzi do Lany z sentymentem a nie jak się spodziewałem z "odgrzewanym" uczuciem. Przez chwile pomyślałem że Lana może konspirować z Lexem(?). Sama jej postać juz do mnie nie przemawia, jednak dobrze że jest, bo coś fajnego się dzieje. Doomsday mi się też spodobał, trochę inaczej sobie go wyobrażałem w serialu ale jest fajnie, bo musiało być fajnie. Bardzo dobry występ "Zielonego", jego postać będzie miała dużo do powiedzenia w następnych odcinkach. Podobały mi się jego sceny z Clarkiem, jak i scena z Lois.[/spoiler]
Wydaje mi się że odcinek aż kipiał niesamowitym klimatem. Momentami smutny, momentami mroczny, całość wypadła naprawdę świetnie i chyba był to narazie najlepszy odcinek tego jakże kapitalnego sezonu!
Smallville wróciło po przerwie, ale widzę, że w temacie brak ruchu.
Jak ten nowy odcinek?
Przyznam się, że jeszcze sam nie oglądałem, bo czekam na wstawkę od oziak
Smallville wróciło po przerwie, ale widzę, że w temacie brak ruchu. Jak ten nowy odcinek? Przyznam się, że jeszcze sam nie oglądałem, bo czekam na wstawkę od [b]oziak[/b] :-p