bweb pisze:Przepraszam za dubla, ale inaczej nie byloby widać, że pisałem coś nowego w temacie.
Zauważyłem dziś na torrentach coś takiego jak Doctor Who Proms, który miał premiere wczoraj (tj 27 lipca). Ale z tego co widze to są tylko dwa duże pliki mp3.
Ktoś się orientuje co to takiego?
Jeśli jeszcze nie ściągnąłeś tych mp3 to już tłumaczę. Proms to cykl koncertów w Queen's Hall w Londynie. Pierwszy odbył się 10 sierpnia 1895 roku. w 1930 roku została utworzona BBC Symphony Orchestra i od tej pory to oni stoją na scenie. Doctor Who Proms to koncert inspirowany tematyką serialu. Bilety chodziły po 5 i 10 funtów jednak nie udało mi się tam być. Ściągaj jak najszybciej. Tu jest więcej informacji http://www.bbc.co.uk/proms/2008/whatson/2707.shtml
A tak poza serialem - jeśli ktoś chce zobaczyć śpiewającego Davida polecam serial "Blackpool".
[quote="bweb"]Przepraszam za dubla, ale inaczej nie byloby widać, że pisałem coś nowego w temacie.
Zauważyłem dziś na torrentach coś takiego jak Doctor Who Proms, który miał premiere wczoraj (tj 27 lipca). Ale z tego co widze to są tylko dwa duże pliki mp3.
Ktoś się orientuje co to takiego?[/quote]
Jeśli jeszcze nie ściągnąłeś tych mp3 to już tłumaczę. Proms to cykl koncertów w Queen's Hall w Londynie. Pierwszy odbył się 10 sierpnia 1895 roku. w 1930 roku została utworzona BBC Symphony Orchestra i od tej pory to oni stoją na scenie. Doctor Who Proms to koncert inspirowany tematyką serialu. Bilety chodziły po 5 i 10 funtów jednak nie udało mi się tam być. Ściągaj jak najszybciej. Tu jest więcej informacji [url]http://www.bbc.co.uk/proms/2008/whatson/2707.shtml[/url]
A tak poza serialem - jeśli ktoś chce zobaczyć śpiewającego Davida polecam serial "Blackpool".
Pojawiło się coś nowego : Doctor Who Music Of The Spheres (Video) - można ściągnąć z minivoej albo yuotube obejrzeć jak komuś bardzo Doktora brakuje to polecam , dla początkujących niekoniecznie (można się zniechęcić)
Pojawiło się coś nowego : Doctor Who Music Of The Spheres (Video) - można ściągnąć z minivoej albo yuotube obejrzeć jak komuś bardzo Doktora brakuje to polecam , dla początkujących niekoniecznie (można się zniechęcić) :)
PaulinAna pisze:Pojawiło się coś nowego : Doctor Who Music Of The Spheres (Video) - można ściągnąć z minivoej albo yuotube obejrzeć jak komuś bardzo Doktora brakuje to polecam , dla początkujących niekoniecznie (można się zniechęcić)
Tak, tak, juz to ogladalem jakis czas temu, zgadzam sie w zupełności, jak ktos nie jest na biezaco to nie powinien ogladac bo to bardzo "specyficzny epizod"
[quote="PaulinAna"]Pojawiło się coś nowego : Doctor Who Music Of The Spheres (Video) - można ściągnąć z minivoej albo yuotube obejrzeć jak komuś bardzo Doktora brakuje to polecam , dla początkujących niekoniecznie (można się zniechęcić) :)[/quote] Tak, tak, juz to ogladalem jakis czas temu, zgadzam sie w zupełności, jak ktos nie jest na biezaco to nie powinien ogladac bo to bardzo "specyficzny epizod" ;)
Dobra, skoro ktoś odświeżył ten temat to wypowiem się o tym serialu, jako że dopiero niedawno go "odkryłem". Serial jest Genialny! Świetny humor, dużo akcji w odcinkach, ciekawe zabawy z czasem. Wydarzenia nawet po 4 sezonach są spójne i scenarzyści potrafią widza zaskoczyć. Serial tak mnie wciągnął że obejrzałem 4 sezony w nieco ponad tydzień . Polecam ten serial.
Spoiler:
Jedyne co mi się w tym serialu nie podobało to towarzyszka Doctora z 4 sezonu. Ja rozumiem, że w 1 i 2 sezonie była blondynka, w 3 była brunetka, to można się było spodziewać że według schematu pozniej będzie ruda. Ale poprostu aktorka grająca w 4 sezonie jest normalnie, legalnie BRZYDKA. Rose była ładna, Martha Jones była całkiem ładna, choć na początku mi jakoś tak średnio pasowała to po 2 czy 3 odcinku już naprawdę ją polubiłem. Za to Donny nie mogłem zdzierżyć przez cały 4 sezon, więc bardzo ucieszyłem się na wieść że wypadła już z gry, i dalej można się spodziewać nowej towarzyszki
David Tennant podpisał kontrakt na udział w serialu do 2011 roku. Jeszcze przynajmniej przez 2 sezony nie będzie regeneracji i nowego doktora.
ta wiadomość troche dziwi, ponieważ Christmas Special nosi tytuł "The Next Doctor" xD więc mozna było się spodziewać reinkarnacji w takich. No, scenarzyści zaskakują
Dobra, skoro ktoś odświeżył ten temat to wypowiem się o tym serialu, jako że dopiero niedawno go "odkryłem". Serial jest Genialny! Świetny humor, dużo akcji w odcinkach, ciekawe zabawy z czasem. Wydarzenia nawet po 4 sezonach są spójne i scenarzyści potrafią widza zaskoczyć. Serial tak mnie wciągnął że obejrzałem 4 sezony w nieco ponad tydzień :). Polecam ten serial.
[spoiler]Jedyne co mi się w tym serialu nie podobało to towarzyszka Doctora z 4 sezonu. Ja rozumiem, że w 1 i 2 sezonie była blondynka, w 3 była brunetka, to można się było spodziewać że według schematu pozniej będzie ruda. Ale poprostu aktorka grająca w 4 sezonie jest normalnie, legalnie BRZYDKA. Rose była ładna, Martha Jones była całkiem ładna, choć na początku mi jakoś tak średnio pasowała to po 2 czy 3 odcinku już naprawdę ją polubiłem. Za to Donny nie mogłem zdzierżyć przez cały 4 sezon, więc bardzo ucieszyłem się na wieść że wypadła już z gry, i dalej można się spodziewać nowej towarzyszki[/spoiler]
[quote]David Tennant podpisał kontrakt na udział w serialu do 2011 roku. Jeszcze przynajmniej przez 2 sezony nie będzie regeneracji i nowego doktora. [/quote]
ta wiadomość troche dziwi, ponieważ Christmas Special nosi tytuł "The Next Doctor" xD więc mozna było się spodziewać reinkarnacji w takich. No, scenarzyści zaskakują :D
[quote="Helventis"] Christmas Special nosi tytuł "The Next Doctor" xD więc mozna było się spodziewać reinkarnacji w takich. No, scenarzyści zaskakują :D[/quote]
Jest jeszcze inne tłumaczenie :
[spoiler] Doktor jak pamiętamy ma córke i można się spodziewać że ten wątek bedzie wykorzystany [/spoiler]
Inna sprawa że mogliby nakręcić te epizody specjalne jako coś w stylu 3 Doctors - tamto było ciekawe i mógłby powrocic moj ulubieniec -> FANTASTIC ;)
Christmas, 1851, and the Doctor meets a strange man in Victorian England - a man called The Doctor.
But can either one of them protect the Earth from the approaching army of metal men?
[spoiler]Christmas, 1851, and the Doctor meets a strange man in Victorian England - a man called The Doctor. But can either one of them protect the Earth from the approaching army of metal men?[/spoiler]
Gdyby tylko wrócił Christopher Eccleston to od razu z przyjemnością bym wrócił do tego serialu - to by było [b]F A N T A S T I C ![/b] [img]http://www.showtv.republika.pl/zdj2/fantastic.jpg[/img]
nie, no. ten Paterson Joseph to9 myslę ze byłby niewypał troche, choc moze i udaloby mu sie wczuc w role to chyba niemógłbym sie do niego przyzwyczaić. zgadzam się, że fajnie jakby wrócił Eccleston , choć to raczej mało prawdopodobne
nie, no. ten Paterson Joseph to9 myslę ze byłby niewypał troche, choc moze i udaloby mu sie wczuc w role to chyba niemógłbym sie do niego przyzwyczaić. zgadzam się, że fajnie jakby wrócił Eccleston :D, choć to raczej mało prawdopodobne :(
Gdyby tylko wrócił Christopher Eccleston to od razu z przyjemnością bym wrócił do tego serialu - to by było F A N T A S T I C !
xvidasd, a próbowałeś oglądać odcinki z Tennantem? Uwierz mi, jest równie dobry jak Eccleston! Wiadomo, na początku też nie mogłem się przyzwyczaić do niego, ale teraz nie wyobrażam sobie Doctora bez niego. A powiem, że fabuła w późniejszych seriach robi się ciekawsza niż w pierwszym. Spróbuj chociaż obejrzeć 3x10. Właściwie nie przeskoczysz fabuły, Doctor tak trochę bez Doctora, ale chyba to najlepszy odcinek do tej pory.
Added after 1 minutes:
A czarny Doctor? To by trochę wyspiarze przesadzili
[quote]Gdyby tylko wrócił Christopher Eccleston to od razu z przyjemnością bym wrócił do tego serialu - to by było F A N T A S T I C ![/quote]
[b]xvidasd[/b], a próbowałeś oglądać odcinki z Tennantem? Uwierz mi, jest równie dobry jak Eccleston! Wiadomo, na początku też nie mogłem się przyzwyczaić do niego, ale teraz nie wyobrażam sobie Doctora bez niego. A powiem, że fabuła w późniejszych seriach robi się ciekawsza niż w pierwszym. Spróbuj chociaż obejrzeć 3x10. Właściwie nie przeskoczysz fabuły, Doctor tak trochę bez Doctora, ale chyba to najlepszy odcinek do tej pory.
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
A czarny Doctor? To by trochę wyspiarze przesadzili ;)
Mimo mojego całego szacunku dla Davida cały czas tęsknie za Christopherem . Mało pradwopodobne by wrócił jako 'kolejny' Doctor , ale mógłby wystąpić w jakimś odcinku specjalnym . A co do nowego Doctora ... do wszystkiego można się przyzwyczajić a wyspiarze nie zrobią sobie chyba celowo krzywdy wybierając kogoś całkiem do bani.
Mimo mojego całego szacunku dla Davida cały czas tęsknie za Christopherem . Mało pradwopodobne by wrócił jako 'kolejny' Doctor , ale mógłby wystąpić w jakimś odcinku specjalnym :D . A co do nowego Doctora ... do wszystkiego można się przyzwyczajić ;) a wyspiarze nie zrobią sobie chyba celowo krzywdy wybierając kogoś całkiem do bani.
Ja nie twierdze, że drugi doktor jest gorszy czy lepszy - sam serial raczej do wybitnych nie należy - ale to własnie gra Ecclestona mnie porwała - jego odstające uszy i tryskająca energia (FANTASTIC!) spowodowały, że doskonale wpasował się do tego serialu.
Doctor jest tylko jeden! - reszta to żałosne imitacje
Ja nie twierdze, że drugi doktor jest gorszy czy lepszy - sam serial raczej do wybitnych nie należy - ale to własnie gra Ecclestona mnie porwała - jego odstające uszy i tryskająca energia (FANTASTIC!) spowodowały, że doskonale wpasował się do tego serialu. Doctor jest tylko jeden! - reszta to żałosne imitacje :D
Hej
Pierwszą i drugą serię oglądałem na jedynce. Bardzo mi się podobało i chciałbym obejrzeć resztę. Niestety z torrenty wygasły.
Na razie mam tylko pierwszy sezon (dzięki pomocy djjasika).
Kto ma:
Doctor Who 2007 [Special 1&2]
Doctor Who 2005 [Special 1&2]
w xvid asd?
Nie zajmują dużo. Jakby ktoś wrzucił na hosting byłbym bardzo wdzięczny
Hej Pierwszą i drugą serię oglądałem na jedynce. Bardzo mi się podobało i chciałbym obejrzeć resztę. Niestety z torrenty wygasły. Na razie mam tylko pierwszy sezon (dzięki pomocy djjasika).
Kto ma: Doctor Who 2007 [Special 1&2] Doctor Who 2005 [Special 1&2] w xvid asd?
Nie zajmują dużo. Jakby ktoś wrzucił na hosting byłbym bardzo wdzięczny :]