House

Seriale prawdziwsze niż życie.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Helventis »

w najnowszym odcinku łatwo zauważyć jedną, bardzo rzudającą się w oczy rzecz, mianowicie, TAK BEZDENNIE GŁUPICH PACJENTÓW TO W HOUSIE JESZCZE NIE WIDZIAŁEM xD. Scenarzyści przeszli samych siebie :D
Spoiler:
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Helventis, mnie bardziej dziwi coś innego.
Spoiler:
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

House M.D. [5x11] Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Dziekuje bardzo!
Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No, tym razem wszyscy narzekający na brak przychodni winni być usatysfakcjonowani - "cudowni" pacjenci i wprost rewelacyjny House :D
Spoiler:
Generalnie, 6 tygodni przerwy to czas okrutny, zimny, grobowy wręcz :) No ale co zrobić, nic - tylko czekać :)
M.
Wskaż do odpowiedzi

Nie no, trochę ponad miesiąc tego czekania ;)
Spoiler:
Mam nadzieję, że przychodni będzie znowu więcej - to zdecydowanie najśmieszniejsza część całego serialu :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Spoiler:
Obojętnie ile, to i tak za długo :) Jak się sezon kończy, to jestem w stanie to znieść, bo to naturalna kolej rzeczy, a przerwy mnie męczą (inna rzecz, że niewiele seriali mnie tak obchodzi, jak ten :) ).
M.
Wskaż do odpowiedzi

Heh, Bostonq, no mnie właśnie też, dlatego co wtorek czekam w nocy ... bo warto ;)
Spoiler:
Tak mi się przypomniało - moja znajoma twierdzi, że "Wilson odzyskał w 5 serii swoje dawno zagubione jaja" - coś w tym jest, nabrała charakteru ta postać, prawda? :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Co do Wilsona, hmm, jak dla mnie to on zanika w porównaniu do poprzednich serii
A ostatni odcinek spoko, acz z mocno już wyczuwalnym klimatem pod święta, hehe :-p
A, co do naszych zakochanych
Spoiler:
Shedin
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: Shedin »

House to zawsze House :) Daję radę,chociaż wygląda to ostatnio,jeden b. dobry,jeden słabszy odcinek.Może taki mały off-top.Widział ktoś jeszcze Cameron w komedii Big Stan?Cameron gra tam "specyficznie",a nawet bardzo blond :) Pamiętając ją z Housa,można powiedzieć szoq...
zikan
Wskaż do odpowiedzi

Nowy z Housem - napisy potrzebne

Post autor: zikan »

Witam,

zassałem sobie sezon pierwszy, ale ku moje rozterce nie ma w nim napisów!
Czy ma ktoś może takie idealne i dopasowane?

Zasysam jeszcze 2,3 i 4 sezon i tylko w tym ostatnim są napisy.
Proszę o pomoc, dobrzy ludzie, nieskąpcie potrzebującemu!

Z góry dzięki :)
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Sciągnij sobie wersje xvid asd, w kazdej z nich jest paczka z napisami. Jezeli masz 1szy sezon sciagniety (zakładam ze nie w xvid asd), to znajdz torrenta we własciwej wersji (czyt. xvid asd) i pobierz z paczki tylko napisy, powinny pasowac. Ewentualnie druga mozliwosc (www.google.pl) poszukaj napisów w sieci.
M.
Wskaż do odpowiedzi

Ja polecam napiprojekt :)

http://www.napiprojekt.pl/
zikan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zikan »

despo pisze:Sciągnij sobie wersje xvid asd, w kazdej z nich jest paczka z napisami.
jasne, że mam wersje xvid asd. i wiem, ze zawsze są napisy - niejeden serialowy sezson dzieki temu obejrzałem - szacun swoją drogą!

jednak w ściągniętych paczkach nie ma napisów - dopiero w czwartym sezonie! dlatego zgłaszam sięz prośbą, czy nie moglby ktos wyslac mimaile napisow - to chwilka roboty będzie, a szczęście moje i małżonki przeogromne :)
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

w wersji asd prawdziwej napisy są zawsze. Pisze o prawdziwej, gdyż zadarzają się 'podróbki'.
Jeśli takie masz to http://napiprojekt.pl ściągnij tu program a za jego pomocą napisy :)
Obrazek
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Ostatni epizod był niezły, a szczególnie
Spoiler:
Szkoda tylko, że na kolejne epizody w lutym. Myślałem, że przed świętami autorzy zaserwują nam coś szczególnego.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
M.
Wskaż do odpowiedzi

Jasne, miłosierny House ;)
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Nie mówię, że miłosierny, tfu :pirat:
Teoretycznie trzeba założyć każde możliwe wytłumaczenie, a nie tylko to najbardziej prawdopodobne :tongue:
No i to świąteczny odcinek... :pirat:
M.
Wskaż do odpowiedzi

Jeszcze 3 godziny do emisji nowego odcinka, nie mogę się doczekać :D

Szczerze mówiąc 6 tygodni przerwy to zdecydowanie za dużo, a na przełomie lutego i marca czekają nas kolejne 3 :-p

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ