🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Dexter

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Shen
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Shen »

Spoiler:
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Spoiler:
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

No i koniec. Według mnie trzyma klasę, chociaż dwa pierwsze sezony trochę lepsze. Przyznam, że po ostatnim odcinku nauczyłem się jak zawiązać krawat.
Spoiler:
Czekamy więc do 2009. Chyba wrzesień?
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: djjasiek »

Dexter [3x12] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

a kiedy można się spodziewać całego sezonu w paczce? Bo o ile się nie myle, to to ostatni odcinek jest? Choć w sumie i tak mi się nie śpieszy zbytnio, bo zbliża się sesja i trzeba troche przystopować z komputerem :P
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

A to Cię wkurzę/pocieszę. Jeszcze dzisiaj ;)

Added after 14 minutes:

I tak jak obiecałem:

Dexter Season3 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

dzięki za cały sezonik. widzę że idzie pełną parą, w 2h ściągnęło się 35% :)
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

A tam pełną parą... Marne 500KB/s wysyłam ;)
jerry941
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jerry941 »

Super Wstaweczka, jednak mógłby ktoś mocniej kurek odkręcić bo leci wolnoooooo
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Spoiler:
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Spoiler:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Trzeci sezon od początku był porażką, wczoraj przebrnąłem przez niego do końca i powiem tak, nigdy nie rozumiałem zachwytów ludzi nad poprzednimi sezonami, serial był w porządku ale bez rewelacji. Trójka... jeez, kolejna osoba dopuszczona do sekretu Dextera, kolejna osoba która go zaakceptowała,
Spoiler:
brakuje w tym sezonie jakiegoś godnego przeciwnika, w stylu Briana, Lili czy Doakesa. Sezon mógłby się zakończyć na 11 odcinku, gdyby tylko dołożyć pięciominutowe zakończenie - bo do tylu dałoby się skrócić zupełnie niepotrzebny odcinek 12. Brakuje jakichś odnieień do poprzednich sezonów, możnaby tu czy tam napomknąć o Doakesie, Dex mógłby westchnąć nad Brianem, tak fajnie i prosto możnaby zrobić świetną scenę, gdyby np. Dexter pod koniec powiedział Miguelowi "i am the real bay harbor butcher, and my brother was the ice truck killer", mina tego drugiego byłaby bezcenna. Generalnie wątek Miguela był rozwijany stopniowo i zadziwiająco konsekwentnie, po to by zostać urwanym nagle i z zaskoczenia. Możnaby już skończyć ten serial, póki wciąż trzyma jako taki poziom.
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Mnie też jakoś ten sezon nie porwał, ale i tak z ciekawości gromadzę kolejne odcinki :-p
Wczoraj przebrnęłam przez 5 i muszę przyznać, że bardzo mi się podoba postać Miguela Prado, jego dwuznaczność i dezorientacja Dextera. Tylko po waszych komentarzach boję się, że nic ciekawego z tego nie wskrzesili...

Added after 34 minutes:

Zastanawia mnie tylko dlaczego Prado nie powiązał morderstw (z poprzedniego sezonu), o tak charakterystycznej wiktymologii - wszyscy byli przecież przestępcami, z Dexem...
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

z ciekawostek...

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

NEW YORK (AP) — They play brother and sister on "Dexter." Now in real life, Michael C. Hall and Jennifer Carpenter are husband and wife. Hall's spokesman, Craig Bankey, said on Friday that the couple eloped in California on New Year's Eve. They'll walk the red carpet together at the Golden Globe Awards on Sunday — the first time publicly acknowledging their relationship.

Hall, 37, and Carpenter, 29, just finished the third season of "Dexter," the Showtime series in which Hall plays the murderous title character. They've been quietly dating for about a year and a half.

At their wedding, Carpenter's grandfather's wedding band was attached to her bouquet of white roses.
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
tehgoju
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tehgoju »

Do obejrzenia pierwszych 8-9 odcinków musiałem się zmusić. Potem było już trochę lepiej, akcja nabrała tempa, ale i tak miałem wrażenie, że scenarzyści pisali ostatnie odcinki 'na szybko'. Wiele niewyjaśnionych spraw jak chociażby
Spoiler:
Ogólnie w każdym sezonie jest to samo. Pierwsze odcinki sezonu to nuda, do której oglądania trzeba się zmuszać, a potem mamy nagły zwrot akcji. Takie jest moje zdanie.
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

Fluid dał po angielsko ciekawostkę,ja dam po polsku.
[/spoiler]http://media.monstersandcritics.com/art ... anddex.jpg

Kazirodczy związek Dextera i Debry!

Spokojnie, to nie jest przeciek ze scenariusza czwartego sezonu (i całe szczęście), to coś... znacznie lepszego. Michael C. Hall, czyli odtwórca roli Dextera poślubił swoją serialową siostrę - Jennifer Carpenter!

Para zalegalizowała swój związek w sylwestra po półtorarocznej znajomości, a razem już jako małżeństwo mogliśmy oglądać ich na zakończonej niedawno gali rozdania Złotych Globów.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Od drugiej połowy, 3 sezon, znowu przypomina dobrego starego Dextera
Spoiler:

Added after 54 minutes:
Spoiler:
jabluszko
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jabluszko »

Właśnie skończyłem oglądać 3 sezon. W sumie nic zaskakującego. Przydałby się jakiś fabularny TWIST żeby podręcić atmosferę oczekiwania na kolejny sezon. Ale i tak DEXTER rządzi !
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

w linku spoiler do wydarzeń w 4 sezonie Dextera:
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... ezon_.html

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ