House
-
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Helventis
Wskaż do odpowiedzi
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL

-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert

- Kontakt:
-
Helventis
Wskaż do odpowiedzi
moim zdaniem odcinki po przerwie baaardzo przeciętne :/ spodziewałem się czegos o wiele lepszego w 2 polowie sezonu. Jak narazie niczym nie zaskakuje serial, ani nie ma jakis genialnych akcji House/Wilson, ani House/Cuddy która zeszła na 2 plan troche, mam nadzieje ze dalej bedzie lepiej, bo ja także się obrażę na serial i przestane ogladac :/
-
ana81
Wskaż do odpowiedzi
W następnych odcinkach ma się naprawdę dużo dziać. A ostatnie 6 odcinków sezonu to w ogóle
Dlatego jestem raczej optymistycznie nastawiona.
Ale fakt faktem, ze bardziej mi się podobał 5x12 od 5x13, to był chyba jeden z fajniejszych przypadków medycznych w tym sezonie. Tyle, że aktor grający pacjenta był beznadziejny ;/
Swoją drogą, większość widzów ma już prawdziwą alergię na 13, trochę przesadzają, wszystko się kręci wokół niej ostatnio
Ale fakt faktem, ze bardziej mi się podobał 5x12 od 5x13, to był chyba jeden z fajniejszych przypadków medycznych w tym sezonie. Tyle, że aktor grający pacjenta był beznadziejny ;/
Swoją drogą, większość widzów ma już prawdziwą alergię na 13, trochę przesadzają, wszystko się kręci wokół niej ostatnio
-
atathoth
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy

-
ana81
Wskaż do odpowiedzi
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec

Mam nadzieje, że jeszcze nie na tym. Jak nie chcesz oglądać nie oglądaj. Ja wielu serialów, które budzą zachwyt u niektórych forumowiczów nie oglądam i nie zamierzam oglądać, bo mi się nie podobają. A na każdy odcinek tego serialu czekam z niecierpliwością mimo, że niektóre odcinki nie są na wysokim poziomie.a kiedy koncza housea? na ktorym sezonie? mam nadzieje ze ne na tym!
House'a będzie przynajmniej 7 serii, tak sądzę. Szósta seria jest już potwierdzona, a kontrakty z aktorami są podpisane do 2013 o ile mnie pamięć, no ale to się zawsze podpisuje trochę na zapas 
A wiecie, że poniedziałkowy odcinek to zarazem setny odcinek?
Te dwa odcinki po przerwie miały najwyższą oglądalność w całej 5 serii, a 5x13 przebił wszystkie
Osobiście sądzę, że 5x14 przyciągnie co najmniej 16 milionów, bo z tego co wiem, będzie raczej zabawny
(w sumie jeśli ktoś lubi spoilery, mogę mu na PW podesłać detale, bo to BARDZO długi tekst, na forum go wklejać nie będę)
Btw. cała seria się pewnie skończy na przełomie maja/czerwca - jest dosyć rozciągnięta w czasie. Po 5x16 będą (znowu!) 3 tygodnie przerwy ...
A wiecie, że poniedziałkowy odcinek to zarazem setny odcinek?
Te dwa odcinki po przerwie miały najwyższą oglądalność w całej 5 serii, a 5x13 przebił wszystkie
Btw. cała seria się pewnie skończy na przełomie maja/czerwca - jest dosyć rozciągnięta w czasie. Po 5x16 będą (znowu!) 3 tygodnie przerwy ...
-
kendzi
Wskaż do odpowiedzi - specjalista

-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie

-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert

- Kontakt:
Oceń ten serial