Obejrzałem rano nowy odcinek i muszę przyznać że rozczarowałem się. Oprócz jednej dobrej akcji z prysznicem/rurami nic ciekawego w odcinku nie było, ep byl po prostu przeciętny. Nie tego się spodziewałem po 6-tygodniowej przerwie :/
Obejrzałem rano nowy odcinek i muszę przyznać że rozczarowałem się. Oprócz jednej dobrej akcji z prysznicem/rurami nic ciekawego w odcinku nie było, ep byl po prostu przeciętny. Nie tego się spodziewałem po 6-tygodniowej przerwie :/
moim zdaniem odcinki po przerwie baaardzo przeciętne :/ spodziewałem się czegos o wiele lepszego w 2 polowie sezonu. Jak narazie niczym nie zaskakuje serial, ani nie ma jakis genialnych akcji House/Wilson, ani House/Cuddy która zeszła na 2 plan troche, mam nadzieje ze dalej bedzie lepiej, bo ja także się obrażę na serial i przestane ogladac :/
moim zdaniem odcinki po przerwie baaardzo przeciętne :/ spodziewałem się czegos o wiele lepszego w 2 polowie sezonu. Jak narazie niczym nie zaskakuje serial, ani nie ma jakis genialnych akcji House/Wilson, ani House/Cuddy która zeszła na 2 plan troche, mam nadzieje ze dalej bedzie lepiej, bo ja także się obrażę na serial i przestane ogladac :/
Wcześniejsze odcinki serii faktycznie były mocno przeciętne w stosunku do poprzednich sezonów, ale ostatni odcinek był spoko, wielowątkowy i znowu cos się zaczęło dziać. Mam nadzieję, że jest to zapowiedź powrotu House'a na dawny poziom :-]
Wcześniejsze odcinki serii faktycznie były mocno przeciętne w stosunku do poprzednich sezonów, ale ostatni odcinek był spoko, wielowątkowy i znowu cos się zaczęło dziać. Mam nadzieję, że jest to zapowiedź powrotu House'a na dawny poziom :-]
W następnych odcinkach ma się naprawdę dużo dziać. A ostatnie 6 odcinków sezonu to w ogóle Dlatego jestem raczej optymistycznie nastawiona.
Ale fakt faktem, ze bardziej mi się podobał 5x12 od 5x13, to był chyba jeden z fajniejszych przypadków medycznych w tym sezonie. Tyle, że aktor grający pacjenta był beznadziejny ;/
Swoją drogą, większość widzów ma już prawdziwą alergię na 13, trochę przesadzają, wszystko się kręci wokół niej ostatnio
W następnych odcinkach ma się naprawdę dużo dziać. A ostatnie 6 odcinków sezonu to w ogóle :P Dlatego jestem raczej optymistycznie nastawiona. Ale fakt faktem, ze bardziej mi się podobał 5x12 od 5x13, to był chyba jeden z fajniejszych przypadków medycznych w tym sezonie. Tyle, że aktor grający pacjenta był beznadziejny ;/
Swoją drogą, większość widzów ma już prawdziwą alergię na 13, trochę przesadzają, wszystko się kręci wokół niej ostatnio ;)
a kiedy koncza housea? na ktorym sezonie? mam nadzieje ze ne na tym!
Mam nadzieje, że jeszcze nie na tym. Jak nie chcesz oglądać nie oglądaj. Ja wielu serialów, które budzą zachwyt u niektórych forumowiczów nie oglądam i nie zamierzam oglądać, bo mi się nie podobają. A na każdy odcinek tego serialu czekam z niecierpliwością mimo, że niektóre odcinki nie są na wysokim poziomie.
[quote]a kiedy koncza housea? na ktorym sezonie? mam nadzieje ze ne na tym![/quote] Mam nadzieje, że jeszcze nie na tym. Jak nie chcesz oglądać nie oglądaj. Ja wielu serialów, które budzą zachwyt u niektórych forumowiczów nie oglądam i nie zamierzam oglądać, bo mi się nie podobają. A na każdy odcinek tego serialu czekam z niecierpliwością mimo, że niektóre odcinki nie są na wysokim poziomie.
House'a będzie przynajmniej 7 serii, tak sądzę. Szósta seria jest już potwierdzona, a kontrakty z aktorami są podpisane do 2013 o ile mnie pamięć, no ale to się zawsze podpisuje trochę na zapas
A wiecie, że poniedziałkowy odcinek to zarazem setny odcinek?
Te dwa odcinki po przerwie miały najwyższą oglądalność w całej 5 serii, a 5x13 przebił wszystkie Osobiście sądzę, że 5x14 przyciągnie co najmniej 16 milionów, bo z tego co wiem, będzie raczej zabawny (w sumie jeśli ktoś lubi spoilery, mogę mu na PW podesłać detale, bo to BARDZO długi tekst, na forum go wklejać nie będę)
Btw. cała seria się pewnie skończy na przełomie maja/czerwca - jest dosyć rozciągnięta w czasie. Po 5x16 będą (znowu!) 3 tygodnie przerwy ...
House'a będzie przynajmniej 7 serii, tak sądzę. Szósta seria jest już potwierdzona, a kontrakty z aktorami są podpisane do 2013 o ile mnie pamięć, no ale to się zawsze podpisuje trochę na zapas :P A wiecie, że poniedziałkowy odcinek to zarazem setny odcinek? :D
Te dwa odcinki po przerwie miały najwyższą oglądalność w całej 5 serii, a 5x13 przebił wszystkie :) Osobiście sądzę, że 5x14 przyciągnie co najmniej 16 milionów, bo z tego co wiem, będzie raczej zabawny :D (w sumie jeśli ktoś lubi spoilery, mogę mu na PW podesłać detale, bo to BARDZO długi tekst, na forum go wklejać nie będę)
Btw. cała seria się pewnie skończy na przełomie maja/czerwca - jest dosyć rozciągnięta w czasie. Po 5x16 będą (znowu!) 3 tygodnie przerwy ...