Czemu nie zadzwonili po policje jak sie dowiedzieli juz ze to zywa osoba, anie duch? Tylko wbili sie na pelnej furii i zginel ten wuj :-? .
Spoiler:
ty oglądałeś ten odcinek czy tylko ktoś ci go opowiadał?
Przeciez na początku kiedy rodzinka sie wprowadza jest cała scena o tym że tam nie ma zasięgu ;]
Ja zwróciłbym uwage na pare innych szczegółów np. dziwi mnie że zamkniete przez całe życie w piwnicy dzieciaki są w stanie powalić dorosłego, silnego człowieka i potrafią pisać. Dziwne jest również to że byli na tyle rozwinięci cywilizacyjnie że znali takie sztuczki jak przebicie opon - bo moim zdaniem to nie powinni nawet wiedzieć co to jest samochód
Ale jakby na to nie patrzeć nie ma co czepiać się detali lecz należy cieszyć się kolejnymi odcinkami świetnego serialu
[quote="igrzysk"][spoiler] Czemu nie zadzwonili po policje jak sie dowiedzieli juz ze to zywa osoba, anie duch? Tylko wbili sie na pelnej furii i zginel ten wuj :-? . [/spoiler][/quote]
[spoiler]ty oglądałeś ten odcinek czy tylko ktoś ci go opowiadał? :-p Przeciez na początku kiedy rodzinka sie wprowadza jest cała scena o tym że tam nie ma zasięgu ;] Ja zwróciłbym uwage na pare innych szczegółów np. dziwi mnie że zamkniete przez całe życie w piwnicy dzieciaki są w stanie powalić dorosłego, silnego człowieka i potrafią pisać. Dziwne jest również to że byli na tyle rozwinięci cywilizacyjnie że znali takie sztuczki jak przebicie opon - bo moim zdaniem to nie powinni nawet wiedzieć co to jest samochód ;P Ale jakby na to nie patrzeć nie ma co czepiać się detali lecz należy cieszyć się kolejnymi odcinkami świetnego serialu :D[/spoiler]
wow, jak zwykle jestem zachwycona, tym bardziej, ze byl to chyba najstraszniejszy odcinek :D [spoiler]ta dziewczynka na długo pozostanie w mej pamieci, doskonale zrobiona, straszniej a jednoczesnie wiarygodnie nie mogło juz byc[/spoiler]
xvidasd pisze:Dobry odcinek jednak trochę już mnie irytuje to, że w każdym odcinku powtarza się motyw z wyrzutami sumienia Sama...
Dokładnie. Mam taką samą opinię.
Spoiler:
Jakby ktoś przeżył coś takiego, jak on to raczej by się bardziej odbiło to na jego psychice. Z tymi piekielnymi torturami przez 30 lat to trochę przesadzili :D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
[quote="xvidasd"]Dobry odcinek jednak trochę już mnie irytuje to, że w każdym odcinku powtarza się motyw z wyrzutami sumienia Sama...[/quote] Dokładnie. Mam taką samą opinię. [spoiler]Jakby ktoś przeżył coś takiego, jak on to raczej by się bardziej odbiło to na jego psychice. Z tymi piekielnymi torturami przez 30 lat to trochę przesadzili :D[/spoiler]
xvidasd pisze:Dobry odcinek jednak trochę już mnie irytuje to, że w każdym odcinku powtarza się motyw z wyrzutami sumienia Sama...
Sorki admin ale to Dean był w piekle i to on ma wyrzuty sumienia...taka mała poprawka
Spoiler:
a historia rzeczywiscie dobra- jak to powiedział dean- jak z austriackich brukowców. Jeszcze raz okazało się że ludzie mogą być znacznie paskudniejsi niż demony :x
[quote="xvidasd"]Dobry odcinek jednak trochę już mnie irytuje to, że w każdym odcinku powtarza się motyw z wyrzutami sumienia Sama...[/quote]
Sorki admin ale to Dean był w piekle i to on ma wyrzuty sumienia...taka mała poprawka :-p
[spoiler]a historia rzeczywiscie dobra- jak to powiedział dean- jak z austriackich brukowców. Jeszcze raz okazało się że ludzie mogą być znacznie paskudniejsi niż demony :x [/spoiler]
Swietny odcinek ale zaczyna mnie juz meczyc brak glownego watku [spoiler]kolejne pieczecie zostaja niszczone, demony wygrywaja, a braciszkowie uganiaja sie za duchami[/spoiler]