[quote]Ja wczoraj zacząłem oglądać Smallville. Obejrzałem 2 odcinki i strasznie mi sie spodobał. Najgorsze jest to, że 8 sezonów przede mną.[/quote] Ciekawe co powiesz jak oglądniesz wszystkie. Ja kończę już 5 sezon i widmo końca nie jest zbyt optymistyczne.
Ja tylko napisze, dla osób które dopiero oglądają, żeby nie zrazić się na 4 czy 5 sezonie (nie pamiętam który, ale któryś z nich był dość słaby) i oglądać dalej, bo potem rozkręca się w dobrą stronę, a i robi się coraz mroczniejszy
Ja tylko napisze, dla osób które dopiero oglądają, żeby nie zrazić się na 4 czy 5 sezonie (nie pamiętam który, ale któryś z nich był dość słaby) i oglądać dalej, bo potem rozkręca się w dobrą stronę, a i robi się coraz mroczniejszy :)
GreG pisze:Ile będzie się z tą Laną ciągnął ten romance?
Już mam jej dosyć.
Chce Lois !
Ja tez chce Lois bo Lana jest już nudna.
Liroy pisze:nie teraz to jest SuperLana
Spoiler:
nawet mimo że to SuperLana to i tak jest nudna, sądzę że za 1 albo 2 odcinki zniknie z serialu znowu na dłużej (bo przeciez nie podpisala kontaktraktu na caly sezon, tylko na jakies epizody), a moze szlag ją trafi i zniknie na zawsze? .
Też chcę powrotu Lois, bo po przerwie praktycznie sie nie pojawila na ekranie na dłużej niz kilkanascie sekund w 8x11.
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009, 17:46 przez Helventis, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Mroofa69"][quote="GreG"]Ile będzie się z tą Laną ciągnął ten romance? Już mam jej dosyć. Chce Lois ! [/quote]Ja tez chce Lois bo Lana jest już nudna.[/quote]
[quote="Liroy"]nie teraz to jest SuperLana [/quote]
[spoiler]nawet mimo że to SuperLana to i tak jest nudna, sądzę że za 1 albo 2 odcinki zniknie z serialu znowu na dłużej (bo przeciez nie podpisala kontaktraktu na caly sezon, tylko na jakies epizody), a moze szlag ją trafi i zniknie na zawsze? :P. [/spoiler] Też chcę powrotu Lois, bo po przerwie praktycznie sie nie pojawila na ekranie na dłużej niz kilkanascie sekund w 8x11.
Ja już mam za sobą nareszcie/niestety (po 3 miesiącach oglądania) za sobą ostatni dostępny odcinek i muszę powiedzieć że w połowie serii koło 4-5 sezonu staje się trochę nudy. Ale od 6. z odcinka na odcinek coraz lepszy szczególnie te, gdzie Lois odgrywa większą rolę. Jeden z najlepszych dla mnie to 8x05 :-] , jak ktoś nie doszedł jeszcze do tego epizodu to radzę się sprężać, naprawdę warto.
[quote]nie wszyscy doszli juz do 8 sezonu[/quote] Ja już mam za sobą nareszcie/niestety (po 3 miesiącach oglądania) za sobą ostatni dostępny odcinek i muszę powiedzieć że w połowie serii koło 4-5 sezonu staje się trochę nudy. Ale od 6. z odcinka na odcinek coraz lepszy szczególnie te, gdzie Lois odgrywa większą rolę. Jeden z najlepszych dla mnie to 8x05 :-] , jak ktoś nie doszedł jeszcze do tego epizodu to radzę się sprężać, naprawdę warto.
kijowo czy nie kijowo to jeszcze nie koniec serialu przeciez:)
ja tam sie ciesze ze tak wyszlo teraz inna osoba bedzie miala pole do popisu jesli wiesz o co mi chodzi
kijowo czy nie kijowo to jeszcze nie koniec serialu przeciez:) ja tam sie ciesze ze tak wyszlo teraz inna osoba bedzie miala pole do popisu jesli wiesz o co mi chodzi :-p