Drugi sezon zaczyna się średnio, na pewno słabszy niż poprzedni
W ogóle to pierwszy sezon fajnie się rozkręcił
Pozytywnie na rolę Morgana wpłynął jego związek z Anną - w końcu zaczął być mniej wkurzający, a nawet stał się śmieszny
Added after 38 hours 42 minutes:
Hehe, nie sądziłam, że do tego dojdzie, ale nie mogę się doczekać kolejnych odcinków
Spoiler:
szczególnie po tym, jak Chuck wpadł w ramiona swojej ex, agentki zdrajczyni
Drugi sezon zaczyna się średnio, na pewno słabszy niż poprzedni W ogóle to pierwszy sezon fajnie się rozkręcił :grin: Pozytywnie na rolę Morgana wpłynął jego związek z Anną - w końcu zaczął być mniej wkurzający, a nawet stał się śmieszny
[size=75][color=#999999]Added after 38 hours 42 minutes:[/color][/size]
Hehe, nie sądziłam, że do tego dojdzie, ale nie mogę się doczekać kolejnych odcinków :tongue: [spoiler]szczególnie po tym, jak Chuck wpadł w ramiona swojej ex, agentki zdrajczyni[/spoiler]
Ech, przydałyby się okulary do oglądania w 3D, bo bez tego to wygląda wszystko dość specyficznie w najnowszym odcinku Jeśli ktoś obejrzał tak, jak winno się zobaczyć, to niech opisze wrażenia
Ech, przydałyby się okulary do oglądania w 3D, bo bez tego to wygląda wszystko dość specyficznie w najnowszym odcinku :) Jeśli ktoś obejrzał tak, jak winno się zobaczyć, to niech opisze wrażenia :)
ja obejrzalem niestety bez okularów, i faktycznie tak troche dziwnie to wygladalo, jakby odcinek byl zle skompresowany i na krawedziach sie dziwnie kolorowy robil :/. Może kiedys obejrze w okularach . Odcinek fajny. Na plus mozna zaliczyć role "ulubionego hobbita z zaginionej wyspy" xD Dominic'a Monaghan'a, który jak w LOST gra nie stroniącego od używek rockmana (no i zabawnie to wychodzi )
ja obejrzalem niestety bez okularów, i faktycznie tak troche dziwnie to wygladalo, jakby odcinek byl zle skompresowany i na krawedziach sie dziwnie kolorowy robil :/. Może kiedys obejrze w okularach :P. Odcinek fajny. Na plus mozna zaliczyć role "ulubionego hobbita z zaginionej wyspy" xD Dominic'a Monaghan'a, który jak w LOST gra nie stroniącego od używek rockmana :P (no i zabawnie to wychodzi :D)
Opisze wrażenia z nowego odcinka jak go pobiore (mam okulary 3D), tzn wtedy kiedy zostanie wystawiony w normalnej wersji czyli Xvid ASD.
Jakie są okulary potrzebne do obejrzenia odcinka cyjan/czerwone czy może zielono/czerwone? Mam niestety tylko te pierwsze.
Opisze wrażenia z nowego odcinka jak go pobiore (mam okulary 3D), tzn wtedy kiedy zostanie wystawiony w normalnej wersji czyli Xvid ASD. Jakie są okulary potrzebne do obejrzenia odcinka cyjan/czerwone czy może zielono/czerwone? Mam niestety tylko te pierwsze.
No to chyba sobie oglądnąłem w 3-D. Jakieś dziwne te kolory żółty (bursztynowy w zasadzie) i niebieski. Czemu ci amerykanie muszą tak wydziwiać? I weź tu sobie skombinuj coś takiego.
No to chyba sobie oglądnąłem w 3-D. Jakieś dziwne te kolory żółty (bursztynowy w zasadzie) i niebieski. Czemu ci amerykanie muszą tak wydziwiać? I weź tu sobie skombinuj coś takiego.
Serial jeszcze nie dostał Cancel-a. Szkoda by było, całkiem przyjemnie się ogląda się kolejne epizody przygód Chucka. No, ale nie wiadomo co producentom odbije.
Serial jeszcze nie dostał Cancel-a. Szkoda by było, całkiem przyjemnie się ogląda się kolejne epizody przygód Chucka. No, ale nie wiadomo co producentom odbije.