xvidasd pisze:
Dla mnie to wcale nie jest dobra wiadomośc...
Co kto lubi. Dla mnie serial jest dobry, co prawda do poziomu E.R. nie dorasta, ale jest na przyzwoitym poziomie. Zresztą od zawsze miałem słabość do seriali medycznych ^^
[quote="xvidasd"] Dla mnie to wcale nie jest dobra wiadomośc... :tongue:[/quote]
Co kto lubi. Dla mnie serial jest dobry, co prawda do poziomu E.R. nie dorasta, ale jest na przyzwoitym poziomie. Zresztą od zawsze miałem słabość do seriali medycznych ^^
Nie o to mi chodziło - nie szczególnie przepadam za serialami " o lekarzach" (no może za wyjątkiem Housa) ale chodzi mi o to, że już zmusiliście mnie do wystawiania tego serialu i coś mi się zdaje, że ile by sezonów nie zrobili to będę musiał je wystawic... (obym się mylił ).
Oglądałem jeden odcinek (żeby nie było) i był strasznie naiwny a i scenariusz pozostawiał wiele do życzenia... - scena "łóżkowa" - kiedy to "chinka" rzuca się w objęcia jakiegoś pacjenta a ten niby próbuje ją rozebrac wyglądała jak jakaś scena operowa - mówię tutaj o przesadnej grze aktorów... Wogóle nic mi się nie podoba w tym serialu - nawet lekarze wyglądają jak jakieś nastolatki...
[quote="Szycha"]Co kto lubi[/quote] Nie o to mi chodziło - nie szczególnie przepadam za serialami " o lekarzach" (no może za wyjątkiem Housa) ale chodzi mi o to, że już zmusiliście mnie do wystawiania tego serialu i coś mi się zdaje, że ile by sezonów nie zrobili to będę musiał je wystawic... (obym się mylił :D ).
Oglądałem jeden odcinek (żeby nie było) i był strasznie naiwny a i scenariusz pozostawiał wiele do życzenia... - scena "łóżkowa" - kiedy to "chinka" rzuca się w objęcia jakiegoś pacjenta a ten niby próbuje ją rozebrac wyglądała jak jakaś scena operowa - mówię tutaj o przesadnej grze aktorów... Wogóle nic mi się nie podoba w tym serialu - nawet lekarze wyglądają jak jakieś nastolatki...