No, pojawił się nawy odcinek, to czas odświeżyć temat
Odcinek 3x09 - poprostu ŚWIETNY. Moim zdaniem jak narazie najlepszy z całego sezonu, głównie dzięki ostatnim 10 minutom podczas których wyjaśnia się co nie co . Bardzo przyjemnie sie ogląda, dobrze że twórcy wpadli na pomysł zawarcia w jednym odcinku wiedźm i demonów . Ciekawe tylko co bedzie dalej, bo to co Ruby powiedziała Deanowi nie wróży mu zbyt optymistyczej przyszłości
No, pojawił się nawy odcinek, to czas odświeżyć temat :D
Odcinek 3x09 - poprostu ŚWIETNY. Moim zdaniem jak narazie najlepszy z całego sezonu, głównie dzięki ostatnim 10 minutom podczas których wyjaśnia się co nie co :grin: :grin: :grin: . Bardzo przyjemnie sie ogląda, [color=yellow]dobrze że twórcy wpadli na pomysł zawarcia w jednym odcinku wiedźm i demonów :D. Ciekawe tylko co bedzie dalej, bo to co Ruby powiedziała Deanowi nie wróży mu zbyt optymistyczej przyszłości :P[/color]
Jeśli chodzi o główny wątek fabularny, to trzeba przyznać, że w 3x09 mamy ciekawe jego rozwinięcie. Spojler: Nie mówiąc już o tekście demona: "To nic osobistego. To tylko Public Relations" , który akurat w tamtym momencie akcji pasował jak nic innego.
Jeśli chodzi o główny wątek fabularny, to trzeba przyznać, że w 3x09 mamy ciekawe jego rozwinięcie. Spojler: [color=white]Nie mówiąc już o tekście demona: "To nic osobistego. To tylko Public Relations" , który akurat w tamtym momencie akcji pasował jak nic innego. [/color]
Niezły odcinek, sporo gadania, trochę mniej akcji, ale dzięki temu co nieco się wyjaśniło. No i niezłe wprowadzenie w dalsze części serii - zapowiada się naprawdę ciekawie.
Niezły odcinek, sporo gadania, trochę mniej akcji, ale dzięki temu co nieco się wyjaśniło. No i niezłe wprowadzenie w dalsze części serii - zapowiada się naprawdę ciekawie.
Odcinek bardzo dobry tak jak i cały serial!
Zastanawiam się, czy producenci nie zostawiają sobie otawrtej furtki do czwartego sezonu?
Dean zginie w ostatnim odcinku a jego miejsce zajmie ta "blond-laska"?
Tylko po to, żeby w czwartym sezonie udało się go wyrwać z piekła.
Miało by to sens, który może jednak zostać popsuty przez obecny strajk scenarzystów...
A może to tylko moja fantazja...
Odcinek bardzo dobry tak jak i cały serial! Zastanawiam się, czy producenci nie zostawiają sobie otawrtej furtki do czwartego sezonu? Dean zginie w ostatnim odcinku a jego miejsce zajmie ta "blond-laska"? Tylko po to, żeby w czwartym sezonie udało się go wyrwać z piekła. Miało by to sens, który może jednak zostać popsuty przez obecny strajk scenarzystów... A może to tylko moja fantazja... :grin:
obejrzałem odcinek 3x10 i uważam że jest bardzo dobry (aczkolwiek nie lepszy niż poprzedni) niby zwykłe polowanie, bez fajerwerków a jest się z czego pośmiać (tutaj humor Dean'a schodzi na drugi plan - najlepszym momentem jest sen Sama i jego zachowanie po obudzeniu się) . Ogólnie jak najbardziej mam po odcinku pozytywne wrażenia
obejrzałem odcinek 3x10 i uważam że jest bardzo dobry (aczkolwiek nie lepszy niż poprzedni) niby zwykłe polowanie, bez fajerwerków a jest się z czego pośmiać (tutaj humor Dean'a schodzi na drugi plan - najlepszym momentem jest sen Sama i jego zachowanie po obudzeniu się) . Ogólnie jak najbardziej mam po odcinku pozytywne wrażenia :)
Z lekkim opóźnieniem, ale 11 odcinek już za mną. Muszę to przyznać, 3 sezon jest najlepszy, jest wręcz doskonały, a producenci, a raczej scenarzyści przechodzą samych siebie z odcinka na odcinek. Jeśli tak dalej pójdzie, to Supernatural zdeklasuje wszystkie inne seriale CW (chociaż może już tak jest). W każdym razie najnowsze odcinki Smallville nawet nie starają się zbliżyć do poziomu Supernatural. Oby tak dalej!
Z lekkim opóźnieniem, ale 11 odcinek już za mną. Muszę to przyznać, 3 sezon jest najlepszy, jest wręcz doskonały, a producenci, a raczej scenarzyści przechodzą samych siebie z odcinka na odcinek. Jeśli tak dalej pójdzie, to Supernatural zdeklasuje wszystkie inne seriale CW (chociaż może już tak jest). W każdym razie najnowsze odcinki Smallville nawet nie starają się zbliżyć do poziomu Supernatural. Oby tak dalej!
Glupio mi znowu pisać ze odcinek swietny, ale jestem zachwycony trzecim sezonem, z tego co czytalem w kwietniu i maju ma byc wyemitowanych 4-5 nowych odcinkow. Szkoda ze ogladalnosc nie powala, bo raczej wszyskich watkow nie zamkna w tych 5 odcinkach a nie wiadomo czy nakreca sezon czwarty.
Spoiler:
Ciekawe po co Belli ten colt? Skoro nie chce go sprzedac a w walke z demonami tez sie raczej nie miesza
I troche smieszna byla sytuacja ze nie chcieli wykonac planu Ruby i poswiecic jednej dziewicy zeby uratowac 30 osob, woleli za to wpuscic demony na posterunek i strzelac do wszystkiego co sie rusza
Glupio mi znowu pisać ze odcinek swietny, ale jestem zachwycony trzecim sezonem, z tego co czytalem w kwietniu i maju ma byc wyemitowanych 4-5 nowych odcinkow. Szkoda ze ogladalnosc nie powala, bo raczej wszyskich watkow nie zamkna w tych 5 odcinkach a nie wiadomo czy nakreca sezon czwarty. [spoiler]Ciekawe po co Belli ten colt? Skoro nie chce go sprzedac a w walke z demonami tez sie raczej nie miesza
I troche smieszna byla sytuacja ze nie chcieli wykonac planu Ruby i poswiecic jednej dziewicy zeby uratowac 30 osob, woleli za to wpuscic demony na posterunek i strzelac do wszystkiego co sie rusza[/spoiler]