Biedna Galactica, [spoiler]tyle jej zawdzięczają a teraz zostanie opuszczona.[/spoiler] Zgadzam się z przedmówcą ostatnie 2 odcinki będą zabójcze (dosłownie i w przenośni) :)
najnowszy odcinek. Prawdziwa perelka. najwaniejszy poczatek i koniec!
Spoiler:
na szczescie na koncu wiekszosc byla po lewej stronie linii (patrzac od strony Starego) myslalem ze pojda na sentymentalizm i american crap i ze wszyscy bede po prawej. a Tutaj sie okazalo ze ujeli to tak jakby to bylo w prawdziwyjm zyciu.!
najnowszy odcinek. Prawdziwa perelka. najwaniejszy poczatek i koniec! [spoiler] na szczescie na koncu wiekszosc byla po lewej stronie linii (patrzac od strony Starego) myslalem ze pojda na sentymentalizm i american crap i ze wszyscy bede po prawej. a Tutaj sie okazalo ze ujeli to tak jakby to bylo w prawdziwyjm zyciu.![/spoiler]
A wg mnie nudy i BSG znowu mnie zawiodło. Do konca pozostał jeden odcinek, a oni takie crapy wciskają. Wszystko takie na siłę przedłuzane.
Do tej pory, gdy juz myslalem ze lepszej koncowki nie bedzie, zawsze pojawiala sie kolejna - 2gi sezon, 3 sezon, cliffhangery pomiedzy sezonami. Mam nadzieje ze i za tydzien sie nie zawiodę.
A wg mnie nudy i BSG znowu mnie zawiodło. Do konca pozostał jeden odcinek, a oni takie crapy wciskają. Wszystko takie na siłę przedłuzane.
Do tej pory, gdy juz myslalem ze lepszej koncowki nie bedzie, zawsze pojawiala sie kolejna - 2gi sezon, 3 sezon, cliffhangery pomiedzy sezonami. Mam nadzieje ze i za tydzien sie nie zawiodę.
Trochę się zawiodłem na tym nowym odcinku [spoiler]Dobrze, że przynajmniej cały odcinek nie był poświęcony temu co się wydzarzyło przed. Zapowiada się ciekawa walka , a tego dawano już nie było. [/spoiler]
Całkiem klimatyczny odcinek. Widać, że to już koniec. Początek troszkę się ciągnął, ale może to co wydaje się nieważne teraz, będzie ważne w ostatnim epizodzie. Zobaczymy za tydzień
Spoiler:
wyglądaja na to, że Galactica wyrusza w swoją ostatnią podróż, z której cała nie wróci. Prawdę mówiąc nie mogę się już doczekać, ale mam dziwne odczucie, że nie będzie to historia z happy endem.
Całkiem klimatyczny odcinek. Widać, że to już koniec. Początek troszkę się ciągnął, ale może to co wydaje się nieważne teraz, będzie ważne w ostatnim epizodzie. Zobaczymy za tydzień :) [spoiler] wyglądaja na to, że Galactica wyrusza w swoją ostatnią podróż, z której cała nie wróci. Prawdę mówiąc nie mogę się już doczekać, ale mam dziwne odczucie, że nie będzie to historia z happy endem.[/spoiler]
Oczywiscie ze nie bedzie to historia z Happyendem, przeciez scenarzysci juz od roku glosza ze to bedzie "sad" end.
Ja jedynie sie zastanwiam jak wytlumacza tyle watkow w jednym odcinku:
1. czym jest Starbuck
2. Co sie stanie z Hera
3. Baltar i jego sekta
4. co zrobi reszta floty
Wiec albo to sie skonczy anihilacja jednej z dwoch stron, albo totalna zaglada?
Ja stawiam za pyrrusowym koncem, zniszczeniem cylonow i powolnym wymieraniu ludzi.
[spoiler]Oczywiscie ze nie bedzie to historia z Happyendem, przeciez scenarzysci juz od roku glosza ze to bedzie "sad" end. Ja jedynie sie zastanwiam jak wytlumacza tyle watkow w jednym odcinku: 1. czym jest Starbuck 2. Co sie stanie z Hera 3. Baltar i jego sekta 4. co zrobi reszta floty
Wiec albo to sie skonczy anihilacja jednej z dwoch stron, albo totalna zaglada? Ja stawiam za pyrrusowym koncem, zniszczeniem cylonow i powolnym wymieraniu ludzi.[/spoiler]
Zgadza się. Na oficjalnej pisze, że ostatni epizod trwa 2 godziny czyli odliczając reklamy ok 90 minut. No to szykuje się niezła dawka emocji na zakończenie.
Zgadza się. Na oficjalnej pisze, że ostatni epizod trwa 2 godziny czyli odliczając reklamy ok 90 minut. No to szykuje się niezła dawka emocji na zakończenie.
Bardzo dużo wątków pozostało nie wyjaśnionych, dlatego tych 90 minut zapowiada się cholernie ciekawie.
Nie wiem jak wy, ale ja najbardziej czekam na
Spoiler:
Wyjaśnienie kim jest Kara.
Domyślam się, że serial nie skończy się szczęśliwie. Zakończenie w stylu "żyli długo i szczęśliwie" poprostu tutaj nie pasuje. Nie wyobrażam sobie, żeby po towarzyszącym im przez cały serial dramacie, tej całej walce o przetrwanie nagle wszystko skończyło się słodko. Taki scenariusz nie pasuje do tego serialu.
Obstawiam, że większość floty zginie w walce, reszta zostanie zdana na siebie i przy okazji cyloni zrobią sobie z nich kolację
Bardzo dużo wątków pozostało nie wyjaśnionych, dlatego tych 90 minut zapowiada się cholernie ciekawie.
Nie wiem jak wy, ale ja najbardziej czekam na [spoiler]Wyjaśnienie kim jest Kara. Domyślam się, że serial nie skończy się szczęśliwie. Zakończenie w stylu "żyli długo i szczęśliwie" poprostu tutaj nie pasuje. Nie wyobrażam sobie, żeby po towarzyszącym im przez cały serial dramacie, tej całej walce o przetrwanie nagle wszystko skończyło się słodko. Taki scenariusz nie pasuje do tego serialu. Obstawiam, że większość floty zginie w walce, reszta zostanie zdana na siebie i przy okazji cyloni zrobią sobie z nich kolację :) [/spoiler]
[quote="kacperski"]Pieprze, nic nie mowie. Musze troche ochłonąć po tym finale. [/quote] No musi być niesamowity jeśli [b]kacperski[/b] zapomniał języka w gębie :D :D :D
[quote="beata101"]No musi być niesamowity jeśli kacperski zapomniał języka w gębie [/quote] Albo jest zupełnie przeciwnie. [spoiler]Jak dla mnie od czasu buntu tylko nuuuda.[/spoiler]