Stargate Atlantis

a long, long time ago..
Spawn
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Spawn »

w SG1 jednak replikatory dawały popalić nawet asgardczykom;] a Ci skoleji tęperowali gouldów wiec jasne ze skupiono sie na tych pierwszych.

Zastanawia mnie tylko jaką potega wogole miałyby być wraith dla starożytnych. no bo jednak, wraith to jacys ludzie ugryzieni przez robaczka ktrozy wysysaja żcyie i sa przez to silni, no straszne, a Ci ktorzy wymyslili wszytskie wrota, replikatory itd. nie mogą sobie z nimi poradzić, bez sensu jak dla mnie

Mysle ze jak dojdzie kolejny serial SG albo wymysla jeszcze jedne "zle charaktry to wogole bedzie sie gryżc ze sobą wszytsko;]
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

kendzi pisze:Widziałęm i sam pomysł niezły, ale coś podonego juz chyba było w SG-1. Cóz Rushq w SG-1 w pewnym momencie tez głownymi złymi były replikatory a nie Guldowie, moze tu mamy to samo.

cos w tym jest ale przypomnij sobie po ilu sezonach w sg-1 pojawili sie replikatorzy....sg-1 trzymalo jakos sie kupy a sg-atlantis jest tak rozpieprzone i skacza z watkami ze czasem sie gubi i zdecydowanie atlantis wg mie nie ma pomyslu na skonczenie....wydaje mi sie ze wszystko jest bardzo naciagane...jednym slowem czegos brakuje...i ciezko stwierdzic czego...albo jest duzo malych szczegolow ktore razem wplywaja na cala sytuacje...
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

No tak ale SG-1 już nie ma więc został nam TYLKO Atlantis:) Btw offtop kiedy pełnometrażowe filmy SG-1;)?
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Sqter pisze:offtop kiedy pełnometrażowe filmy SG-1;) ?
źródło: filmweb

Stargate: The Ark of Truth
data premiery: 2008-03-11 (Świat)

Czyli już niedługo :mrgreen:
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Sqter pisze:No tak ale SG-1 już nie ma więc został nam TYLKO Atlantis:) Btw offtop kiedy pełnometrażowe filmy SG-1;)?

fakt ale ja juz to ogladam chyba tylko z przyzwyczajenia chociaz moze czekiam wkoncu na jakis naprawde dobry i wybuchowy odcinek...
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Ja też ciągle mam nadzieje, że się ruszy;) Trzeba w coś wierzyć:P
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

A ja jestem trochę przerażony co mnie czeka w przyszłości jak tak czytam wasze posty ;)
Na razie jestem na etapie 1 sezonu Atlantis, mniej więcej w połowie. Dopiero dwa tygodnie temu zacząłem nadrabiać SG, bowiem wcześniej nie miałem czasu. Jak na razie mi się podoba, przyjemnie się ogląda, ale boję sie o przyszłość ;)
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

elmo pisze:A ja jestem trochę przerażony co mnie czeka w przyszłości jak tak czytam wasze posty ;)
Na razie jestem na etapie 1 sezonu Atlantis, mniej więcej w połowie. Dopiero dwa tygodnie temu zacząłem nadrabiać SG, bowiem wcześniej nie miałem czasu. Jak na razie mi się podoba, przyjemnie się ogląda, ale boję sie o przyszłość ;)
Nie boj sie, tylko ogladaj :)Przeciez kazdemu sie moze co innego podobac :)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Oglądać i tak będę, to nic nie zmieni. Ale możliwe, że przy tych kiepskich odcinkach 4 sezon rozciągnie sie na rok, albo i więcej oglądania i znowu będę w plecy z innymi serialami. Jakoś tak nie lubię zaczynać na raz wielu rzeczy. Wolę jedno skończyć najpierw ;)
Awatar użytkownika
darklord
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: darklord »

Na mininova pojawil sie Stargate - The Ark of Truth z tego co mi sie wydaje wyglada na prawdziwy oto link http://www.mininova.org/tor/1059626 moze ktos cos wie na ten temat czy warto to sciagac ??
Obrazek
Obrazek
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

"Leaked version,watchable quality,some effects missing,some fx is missing,etc..."
Nie wiem jak Ty ale ja wolę poczkać na ostateczną wersję, która wyjdzie ze studia.
Awatar użytkownika
darklord
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: darklord »

uuuu no to lipa jednym slowem, dzieki
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: kickmyass »

Proszę, zachęćcie mnie!
Stanęłam na 4 sezonie es.dżi.łan. A aby móc oglądać Atlantisa muszę przebrnąć kilkadziesiąt godzin z MakGajwerem.

Rescue!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogłabym chcieć pomóc komuś
A mogłabym chcieć pomóc wszystkim

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Przeciez w Atlantisie nie gra jak to napisales MakGajwerem...chyba ze jak cos zle zrozumiem twoj post :p
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
Awatar użytkownika
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: kickmyass »

@Rushq
oczywiście, ale żeby zrozumieć Atlantisa, muszę przebrnąć przez es.dżi.łan.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogłabym chcieć pomóc komuś
A mogłabym chcieć pomóc wszystkim

Obrazek
Obrazek
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

kickmyass pisze: oczywiście, ale żeby zrozumieć Atlantisa, muszę przebrnąć przez es.dżi.łan.
Przecież oglądanie SG-1 to przyjemność;) Jeśli Ci nie przypasował ten serial to nie wiem dlaczego chcesz się zabierać za Atlantis, troszkę to bez sensu.. Imo. Wiesz Atlantis to inna przygoda i prawie nie łączy się z SG1, a jeśli jendak chcesz zawsze możesz zaryzykować oglądanie samego Atlantisa.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

A jaka jest kolejność atalantisa ogląda się pomiędzy jakimiś sezonami "es.dżi,łan." SG-1? Czy po 10 seriach SG1?
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

A jaka jest kolejność atalantisa ogląda się pomiędzy jakimiś sezonami "es.dżi,łan." SG-1? Czy po 10 seriach SG1?
Według kolejności pojawiania się w TV to powinniśmy oglądaać:
SG-1 sezony 1-7
a potem:
SG-1 8x01
SGA 1x01
SG-1 8x02
SGA 1x02
SG-1 8x03
SGA 1x03
itd... :)

Z czego niektóre odcinki można obejrzeć wcześniej (podwójne) niektóre później, czasem akcja się przeplata (minimalnie) więc zbytnio nie trzeba się ściśle trzymać tego jak odcinki wychodziły ;)
Osobiście polecę oglądanie sezonami SG1 od 1 do 7, a potem na zmianę SG-1 i SGA
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

sezonami czyli sg1 1-7 sga 1 sg1 8 sga 2 sg1 9 tak?
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

hmm ja ogladalem najpierw SG-1 do konca i pozniej Atlantisa i bylo ok...moim zdaniem jezeli nie specjalie chcesz ogladac SG-1 to smielo mozesz ogladac tylko atlantis choc SG-1 to swietny serial przynajmniej poczatkowe sezony sa naprawde swietne :-)
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ