Terminator the Sarah Connor Chronicles

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: Igloo666 »

Arnold Schwarzenegger, gwiazda wszystkich poprzednich części Terminatora, a obecnie gubernator stanu Kalifornia potwierdził, że pojawi się na chwilę w czwartym Terminatorze.

;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Jeśli to prawda to oglądnę - sentyment! :D
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Tak, Arnie już to potwierdził ;)

Możliwe, że nie zabraknie też namiastki Lindy Hamilton! :)

Hamilton w wywiadzie dla MTV przyznała, że negocjuje warunki swojego występu z Warner Brosem

Będę bardzo szczęśliwa mogąc użyczyć swojego głosu. - powiedziała aktorka - Poczekamy zobaczymy. Obecnie przygotowują dla mnie materiał. Negocjujemy to.

Zgodnie z pierwotnym pomysłem reżysera, Linda Hamilton, a właściwie jej głos, otworzy film. Opowieść zacznie się narracją wprowadzającą widza w postapokaliptyczny klimat "Terminatora: Ocalenie".

McG potwierdził również, że w sequelu Terminator: Salvation zagra również, o ile wyrazi zgodę, znany fanom serii Robert Patrick ;) Sam Patrick powiedział, że zagra chętnie, więc pewnie zobaczymy go również na ekranie w kontynuacji "Ocalenia" ;]
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Przedostatni odcinek zostawił we mnie mieszane odczucia.
Spoiler:
No ale finał serialu to finał serialu, obejrzę z ciekawością. Patrząc na ten trend, w następnym zabiją Johna i Sarę :D:D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Terminator The Sarah Connor Chronicles [2x21] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL Obrazek
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Kolejny fajny odcinek, gdyby cały czas trzymali taki poziom to można by nawet polubić ten serial.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Terminator Salvation

Oglądnąłem trailerki:

Fajny ten malutki robocik i te motorki...

i jedno jest pewne - IDĘ DO KINA!! :)
Awatar użytkownika
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Ostatni trailer, trwający 2:30, po prostu miażdży :D Idealnie dobrana muzyka i sceny :)
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

2 ostatnie odcinki były całkiem ciekawe. Szkoda, że producenci zaczęli się dopiero starać po tym jak ogłoszono zakończenie prac nad serialem. No cóż. Mam nadzieję, że w przyszlym sezonie zafundują nam jakiś ciekawy serial SF bo wszystko się kończy lub się skończyło :cry:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Hm.. E... dziwne zakończenie serialu. Strasznie to wszystko pokomplikowali, nawet ludzie na imdb.com nie do końca to ogarniają :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Terminator The Sarah Connor Chronicles [2x22] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL Obrazek
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

Nareście koniec tych straconych MB ale jak nie sciagac w koncu to terminator!!! i ciagle ta nadzieja ze teraz to bedzie taki odcinek ze woooo.... akurat;] :clown:
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Sezon słaby , ale nie powiem, ostatnie odcinki były o wiele bardziej "spektakularne" , dużo akcji więc aż tak nudą nie wiało.
Awatar użytkownika
darklord
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: darklord »

No takiego zakończenia sie nie spodziewałem. Wreszcie zrobili jeden fajny odcinek. Jesli bedzie kolejny sezon to oby byl tak dobry jak zakonczenie.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Nie będzie żadnego kolejnego, to już koniec ;)
Fox will not be renewing Terminator: The Sarah Connor Chronicles for a third season.

"It's done," maintains a source close to the show. "Everyone has pretty much known for a couple of weeks." Adds a network insider: "Consider it canceled."
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

Iglooo bo jak ja wezmę tą laskę co chudy zarwał na harleya i rzucę nią w ciebie :-p to będziesz inaczej pisał. Serial słaby ale jakoś zawsze oglądałem i szkoda, że nie będzie 3 sezonu (co zapewne usłyszę 18 maja). Nie wyobrażam sobie soboty bez Summer Glau. Kolejny serial Foxa poleci. Zostanie mi już tylko Doktor House (zakladam ze Dollhouse tez padnie) bo reszta seriali tej stacji to nudy.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Fajny finał sezonu, ale tak jak napisał @Shedao końcówka strasznie pokomplikowana, długo to trwało zanim zrozumiałem o co tam poszło... przynajmniej tak mi się wydaje że zrozumiałem :)
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Muszę przyznać, że moja cierpliwość do serialu skończyła się na początku odcinka 2x18. Stwierdziłem, że nie będę oglądać tego serialu, bo odcinek oglądałem cały dzień w 5 minutowych fragmentach. Ale.. przeczytałem tutaj, że to ostatni sezon i końcówka znośna, więc zassam resztę jak się pojawi cały sezon w asd z ciekawości. Przy okazji poseeduje te 18 odcinków co mam :D
Awatar użytkownika
sylwex
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: sylwex »

Warto mimo wszystko obejrzeć finał... Drugi sezon - poza ostatnimi odc. - był średni ale serial jako całość trzymał poziom Terminatora - zachowując wszelkie proporcje oczywiście.
Spoiler:
yareckt
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yareckt »

alvares pisze:Nareście koniec tych straconych MB ale jak nie sciagac w koncu to terminator!!! i ciagle ta nadzieja ze teraz to bedzie taki odcinek ze woooo.... akurat;] :clown:
podpisuje się ręcami i nogami, szkoda prądu na ten serial
ale człowiek się cały czas łudził, że może coś... ale niestety do końca utrzymali nijaki poziom, nijaką fabułę i nijakie zakończenie

jedyna osłoda to pani terminator (bo Sara niestety też nijaka i niestabilna umysłowo) i śmierć Dereka, jak już ktoś napisał umarł szybko i nikogo nie zachlapał krwią, cale szczęście bo mogli zrobić z tego 4 odcinki gdyby mieli kontrakt na kolejny sezon

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ