Arnold Schwarzenegger, gwiazda wszystkich poprzednich części Terminatora, a obecnie gubernator stanu Kalifornia potwierdził, że pojawi się na chwilę w czwartym Terminatorze.
[i]Arnold Schwarzenegger, gwiazda wszystkich poprzednich części Terminatora, a obecnie gubernator stanu Kalifornia potwierdził, że pojawi się na chwilę w czwartym Terminatorze.[/i]
Możliwe, że nie zabraknie też namiastki Lindy Hamilton!
Hamilton w wywiadzie dla MTV przyznała, że negocjuje warunki swojego występu z Warner Brosem
Będę bardzo szczęśliwa mogąc użyczyć swojego głosu. - powiedziała aktorka - Poczekamy zobaczymy. Obecnie przygotowują dla mnie materiał. Negocjujemy to.
Zgodnie z pierwotnym pomysłem reżysera, Linda Hamilton, a właściwie jej głos, otworzy film. Opowieść zacznie się narracją wprowadzającą widza w postapokaliptyczny klimat "Terminatora: Ocalenie".
McG potwierdził również, że w sequelu Terminator: Salvation zagra również, o ile wyrazi zgodę, znany fanom serii Robert Patrick Sam Patrick powiedział, że zagra chętnie, więc pewnie zobaczymy go również na ekranie w kontynuacji "Ocalenia" ;]
Możliwe, że nie zabraknie też namiastki Lindy Hamilton! :)
[i] Hamilton w wywiadzie dla MTV przyznała, że negocjuje warunki swojego występu z Warner Brosem
Będę bardzo szczęśliwa mogąc użyczyć swojego głosu. - powiedziała aktorka - Poczekamy zobaczymy. Obecnie przygotowują dla mnie materiał. Negocjujemy to.
Zgodnie z pierwotnym pomysłem reżysera, Linda Hamilton, a właściwie jej głos, otworzy film. Opowieść zacznie się narracją wprowadzającą widza w postapokaliptyczny klimat "Terminatora: Ocalenie". [/i]
McG potwierdził również, że w sequelu Terminator: Salvation zagra również, o ile wyrazi zgodę, znany fanom serii Robert Patrick ;) Sam Patrick powiedział, że zagra chętnie, więc pewnie zobaczymy go również na ekranie w kontynuacji "Ocalenia" ;]
Przedostatni odcinek zostawił we mnie mieszane odczucia.
Spoiler:
z jednej strony świetna końcówka - maszyna i mała dziewczyna śpiewający piosenkę a w tle przewija się scena aresztowania Sary, przechodząca Weaver i pogrzeb Dereka, z drugiej... no właśnie. Że zacytuję siebie:
Marcin 1:15:25
a z drugiej strony tak zabili Dereka.... ze OMG
Marcin 1:15:33
nie zauwazylem ani xDDDD
Marcin 1:15:47
tak se patrze, patrze... nagle JEB!! cialo dereka lezy
Marcin 1:15:51
takie: wtf?? xD
No właśnie. Taka porażka... że aż ciężko mi znaleźć słowa na to. Główni bohaterowie nie powinni umierać w 3sekundowej scenie BUM! i lecimy dalej. No bez jaj.
No ale finał serialu to finał serialu, obejrzę z ciekawością. Patrząc na ten trend, w następnym zabiją Johna i Sarę :D
Przedostatni odcinek zostawił we mnie mieszane odczucia.
[spoiler]z jednej strony świetna końcówka - maszyna i mała dziewczyna śpiewający piosenkę a w tle przewija się scena aresztowania Sary, przechodząca Weaver i pogrzeb Dereka, z drugiej... no właśnie. Że zacytuję siebie:
Marcin 1:15:25 a z drugiej strony tak zabili Dereka.... ze OMG Marcin 1:15:33 nie zauwazylem ani xDDDD Marcin 1:15:47 tak se patrze, patrze... nagle JEB!! cialo dereka lezy Marcin 1:15:51 takie: wtf?? xD
No właśnie. Taka porażka... że aż ciężko mi znaleźć słowa na to. Główni bohaterowie nie powinni umierać w 3sekundowej scenie BUM! i lecimy dalej. No bez jaj. [/spoiler]
No ale finał serialu to finał serialu, obejrzę z ciekawością. Patrząc na ten trend, w następnym zabiją Johna i Sarę :D:D
Terminator The Sarah Connor Chronicles [2x21] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL [url=http://www.mininova.org/tor/2461527][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
2 ostatnie odcinki były całkiem ciekawe. Szkoda, że producenci zaczęli się dopiero starać po tym jak ogłoszono zakończenie prac nad serialem. No cóż. Mam nadzieję, że w przyszlym sezonie zafundują nam jakiś ciekawy serial SF bo wszystko się kończy lub się skończyło
2 ostatnie odcinki były całkiem ciekawe. Szkoda, że producenci zaczęli się dopiero starać po tym jak ogłoszono zakończenie prac nad serialem. No cóż. Mam nadzieję, że w przyszlym sezonie zafundują nam jakiś ciekawy serial SF bo wszystko się kończy lub się skończyło :cry:
Terminator The Sarah Connor Chronicles [2x22] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL [url=http://www.mininova.org/tor/2487597][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Nareście koniec tych straconych MB ale jak nie sciagac w koncu to terminator!!! i ciagle ta nadzieja ze teraz to bedzie taki odcinek ze woooo.... akurat;]
Nareście koniec tych straconych MB ale jak nie sciagac w koncu to terminator!!! i ciagle ta nadzieja ze teraz to bedzie taki odcinek ze woooo.... akurat;] :clown:
Fox will not be renewing Terminator: The Sarah Connor Chronicles for a third season.
"It's done," maintains a source close to the show. "Everyone has pretty much known for a couple of weeks." Adds a network insider: "Consider it canceled."
[quote] Fox will not be renewing Terminator: The Sarah Connor Chronicles for a third season.
"It's done," maintains a source close to the show. "Everyone has pretty much known for a couple of weeks." Adds a network insider: "Consider it canceled."[/quote]
Iglooo bo jak ja wezmę tą laskę co chudy zarwał na harleya i rzucę nią w ciebie to będziesz inaczej pisał. Serial słaby ale jakoś zawsze oglądałem i szkoda, że nie będzie 3 sezonu (co zapewne usłyszę 18 maja). Nie wyobrażam sobie soboty bez Summer Glau. Kolejny serial Foxa poleci. Zostanie mi już tylko Doktor House (zakladam ze Dollhouse tez padnie) bo reszta seriali tej stacji to nudy.
Iglooo bo jak ja wezmę tą laskę co chudy zarwał na harleya i rzucę nią w ciebie :-p to będziesz inaczej pisał. Serial słaby ale jakoś zawsze oglądałem i szkoda, że nie będzie 3 sezonu (co zapewne usłyszę 18 maja). Nie wyobrażam sobie soboty bez Summer Glau. Kolejny serial Foxa poleci. Zostanie mi już tylko Doktor House (zakladam ze Dollhouse tez padnie) bo reszta seriali tej stacji to nudy.
Fajny finał sezonu, ale tak jak napisał @Shedao końcówka strasznie pokomplikowana, długo to trwało zanim zrozumiałem o co tam poszło... przynajmniej tak mi się wydaje że zrozumiałem
Fajny finał sezonu, ale tak jak napisał @Shedao końcówka strasznie pokomplikowana, długo to trwało zanim zrozumiałem o co tam poszło... przynajmniej tak mi się wydaje że zrozumiałem :)
Muszę przyznać, że moja cierpliwość do serialu skończyła się na początku odcinka 2x18. Stwierdziłem, że nie będę oglądać tego serialu, bo odcinek oglądałem cały dzień w 5 minutowych fragmentach. Ale.. przeczytałem tutaj, że to ostatni sezon i końcówka znośna, więc zassam resztę jak się pojawi cały sezon w asd z ciekawości. Przy okazji poseeduje te 18 odcinków co mam
Muszę przyznać, że moja cierpliwość do serialu skończyła się na początku odcinka 2x18. Stwierdziłem, że nie będę oglądać tego serialu, bo odcinek oglądałem cały dzień w 5 minutowych fragmentach. Ale.. przeczytałem tutaj, że to ostatni sezon i końcówka znośna, więc zassam resztę jak się pojawi cały sezon w asd z ciekawości. Przy okazji poseeduje te 18 odcinków co mam :D
Warto mimo wszystko obejrzeć finał... Drugi sezon - poza ostatnimi odc. - był średni ale serial jako całość trzymał poziom Terminatora - zachowując wszelkie proporcje oczywiście.
Spoiler:
Śmierć Dereka była niezła strzał w łeb pfff i koniec... Nie płakał, nikogo nie zakrwawił, nie umierał pół odcinka na czyichś rękach
Warto mimo wszystko obejrzeć finał... Drugi sezon - poza ostatnimi odc. - był średni ale serial jako całość trzymał poziom Terminatora - zachowując wszelkie proporcje oczywiście.
[spoiler]Śmierć Dereka była niezła ;) strzał w łeb pfff i koniec... Nie płakał, nikogo nie zakrwawił, nie umierał pół odcinka na czyichś rękach[/spoiler]
alvares pisze:Nareście koniec tych straconych MB ale jak nie sciagac w koncu to terminator!!! i ciagle ta nadzieja ze teraz to bedzie taki odcinek ze woooo.... akurat;]
podpisuje się ręcami i nogami, szkoda prądu na ten serial
ale człowiek się cały czas łudził, że może coś... ale niestety do końca utrzymali nijaki poziom, nijaką fabułę i nijakie zakończenie
jedyna osłoda to pani terminator (bo Sara niestety też nijaka i niestabilna umysłowo) i śmierć Dereka, jak już ktoś napisał umarł szybko i nikogo nie zachlapał krwią, cale szczęście bo mogli zrobić z tego 4 odcinki gdyby mieli kontrakt na kolejny sezon
[quote="alvares"]Nareście koniec tych straconych MB ale jak nie sciagac w koncu to terminator!!! i ciagle ta nadzieja ze teraz to bedzie taki odcinek ze woooo.... akurat;] :clown:[/quote]
podpisuje się ręcami i nogami, szkoda prądu na ten serial ale człowiek się cały czas łudził, że może coś... ale niestety do końca utrzymali nijaki poziom, nijaką fabułę i nijakie zakończenie
jedyna osłoda to pani terminator (bo Sara niestety też nijaka i niestabilna umysłowo) i śmierć Dereka, jak już ktoś napisał umarł szybko i nikogo nie zachlapał krwią, cale szczęście bo mogli zrobić z tego 4 odcinki gdyby mieli kontrakt na kolejny sezon