Worst Week

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Worst Week

Post autor: Merlin_ »

Obrazek
Serial skupia się na osobie Sama Briggsa, który stara się zaimponować rodzicom swojej dziewczyny Melanie. Pewnego dnia dowiadują się, że spodziewają się dziecka. Zbliżające się urodziny Dicka mają byc doskonałą okazją do powiedzenia rodzinie o dziecku, jednak Sam ze swoją skłonnością do pakowania się w kłopoty skutecznie odwleka ten fakt. Komedia sytuacyjna pełna różnorakich gagów.
Świetna komedia sytuacyjna, polecam zobaczyć :)

Worst Week Season1 Obrazek
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2009, 20:50 przez Merlin_, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Ale wyskoczyłeś :D
Ściągnę i za jakiś czas obejrzę... :) Dzieki z góry :)
Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Merlin tak ma :) Ostatnio zaskoczył świetnym musicalem, a teraz to. Znowu wypada zaufać :)
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

no własnie czytam opis a tu :shock: :shock: , ale dzieki zobacze co to jest;)
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

:D :D :D Komedia jest prześmieszna!! :) Obejrzałem 4 odcinki i jest super :))
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Jak dla mnie - nic specjalnego, bardzo przewidywalny humor, a przez to mało śmieszny, ponieważ
Spoiler:
A jakoś innych elementów humoru w tym serialu za bardzo nie wodzę...
Obrazek
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Bostonq pisze:Merlin tak ma :) Ostatnio zaskoczył świetnym musicalem, a teraz to. Znowu wypada zaufać :)
To ja tez zaufam ;)
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

Ja tam uważam że jest świetny! Boję się co ten facet zrobi i naprawdę mi w pewnych momentach za Niego głupio! :-]

To jest komedia sytuacyjna.Ma śmieszyć i tyle! Nie doszukiwać się w Niej czegoś specjalnego! Czyste oderwanie się od rzeczywistości :)
Spoiler:
:D :D :D :D
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Zobaczyłem 1. odcinek. Może i śmieszne, ale i durne. Lepiej zobaczyć jakiś inny serialik
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Nie sodziewalam sie niczego specjalnego po tym co tu pisaliscie i sie zdziwilam bo ogladnelam calosc w dwa dni, jak dla mnie to bylo to czego teraz potrzebowalam, lekki serial, momentami naprawde smieszny, fakt przewidywalny ale chyba w tym tkwi jego urok
Takze dzieki Merlin ze te chwile zapomnienia :D
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Do pewnego momentu jest fajny (ślubu), potem zaczyna być coraz nudniej,
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Dziei mnie czemu Worst Week jest tak niedoceniany. Właśnie przeczytałem, że nie będzie drugiego sezonu. A szkoda, bo jak dla mnie to brakuje tego typu produkcji.
Obrazek
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Niedoceniany? Od pewnego momentu staję się zbyt przewidywalny. Skoro jest to humor sytuacyjny i jesteśmy w stanie przewidzieć co się zaraz stanie to nie jest już aż tak śmiesznie.
Przynajmniej taka jest moja opinia.
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Obejrzałem 5 odc i więcej nie mam zamiaru.
Za bardzo przewidywalne(przez co 'bardzo' irytujące), mało śmieszne, niezbyt interesujące.
W porównaniu do 'Gary Unmarried' -> Gary wins by KO.
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

ja dwóch jeszcze nie przebrnąłem...
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

a ja myslałem ze fajny serial sobie sciagłem a tu czego sie dowiaduje;] no ale ogladne to sie wypowiem;p

No i obejrzałem i jak dla mnie serial genialny, faktycznie po slubie troche poziom spada ale i tak fajny;)
Teraz tylko czekam na brakujace odcinki Garrego :-p
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

pojawil sie odcinek 1x16 :) cos ostatnio ciezko przewidziec czy niektore seriale sie juz skonczyly czy nie
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

bo widzę, że w asd już wystawiony cały pierwszy sezon, a ty ndb wiesz może ile w końcu liczyć będzie odcinków pierwszy sezon?
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Hmm wszedzie pisało ze to epizod finalny, nie wiem co to teraz wyskoczyło... Sciagne i zobacze.
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

Sa rozne informacje ale podobno Worst week definitywnie dostał cancel a wyemitowany odcinek tak naprawde byl jednym z wczesniejszych odcinkow ktory z jakiegos powodu nie byl wyemitowany normalnie w sezonie.

w sumie chyba dobrze bo worst week byl co prawda zabawny ale koncepcja serialu jakos mi nie pasuje na cos dluzszego. Zaczelo wiac nuda bo wiadomo bylo ze zawsze cos zepsuje i stal sie przewidywalny

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ