🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

CSI Las Vegas

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Brita_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Brita_ »

Odejscie Gideona tez bylo kiepskie, ale serial daje rade bez niego, teraz to ju znawet zapominam ze on byl, natomiast to co stalo sie w CSI to jest jakis zart!!
Mozna powiedziec, ze wymienili wiekszosc glownych bohaterow co jest poprostu chore bo ja kiedys kochalam ten serial a teraz to jedna wielka qpa :wc
yellow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: yellow »

Masz rację. Obejrzałem dzisiaj odcinek 9x16, w którym fabuła obracała się tylko i wyłącznie wokół Nicka. Odcinek praktycznie pozbawiony tej całej nowej obsady i muszę przyznać, że miał to coś, oglądałem z przyjemnością, bez przewijania :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Mam wrażenie, że po zmianach w obsadzie, scenarzyści pozwalają sobie na dość inne rozwiązania i poprowadzenie odcinków. Pomysł z 9x16, gdzie wszystko wracało w jedno miejsce był na prawdę ciekawy :grin:
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Dzięki :D
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fafik29 »

Znalazłem taką oto informacje

Kod: Zaznacz cały

William Petersen pożegnał się z serialem "Kryminalne zagadki Las Vegas" nie uśmiercając swojego bohatera, ponieważ producenci obiecali mu powrót w filmie długometrażowym.
Aktor przyznaje, że powodem, dla którego grany przez niego kryminolog Grissom nie pożegnał się z popularnym serialem w szczególnie dramatycznych okolicznościach, były plany nakręcenia filmu kinowego.

- Bardzo chciałbym zagrać w filmowej wersji serialu. Właśnie z tego powodu Grissom nie umiera na raka mózgu. Musimy tylko znaleźć odpowiednią fabułę, bo nikt nie chciałby realizować takiego projektu wyłącznie dla pieniędzy. Film powstanie, abyśmy mogli opowiedzieć w nim historię, która nie nadawałaby się do telewizji i miałaby zostać opowiedziana z perspektywy pracowników CSI. Nie możemy czekać z tym do zakończenia serialu, bo wtedy Grissom mógłby mieć już 90 lat - mówi gwiazdor w wywiadzie dla gazety "London Daily Telegraph".
byłoby to fajne ciekawe jaką drogę obrali by scenarzyści jedna sprawa czy kilka
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

Nom dotarlem do konca 8 sezonu z nieoczekiwana lezka w oku...ci ktorzy serial widziele wiedza o co chodzi... za 9 sezon chyba sie nie zabiore bo wole zapamietac stare dobre Las Vegas...juz w 8 sezonie zaczynalo momentami powiewac nuda...wracamy teraz do Miami :D
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Do odejscia Grissa da sie ogladac, dlatego nie skonczylem na 8 sezonie
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

Bez Grissa to już nie ten klimat co kiedyś, ale serial nadal może zaskakiwać. Dla mnie świetny był odcinek z Astro Quest, wstawki Hodges i Wendy niezapomniane :D
Zastanawiam się ile jeszcze sezonów będą ciągnąć serial, dobrze by było skończyć w jakimś sensownym momencie. Ktoś wie jaki plany mają producenci?
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Ja tam na koniec jeszcze nie czekam. Jakoś nie jestem gotowa na to rozstanie, chociaż generalnie zwolennikiem przeciągania nie jestem :-p
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

dzięki wielce
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Szkoda, że w ostatnim odcinku w ogóle nie podkreślili faktu zakończenia sezonu, miałam nadzieję na jakiś epizod specjalny :(
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

dzieki za CSI
MJ9
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MJ9 »

Jakis download starych odcinków? głównie chodzi mi o 4,5,6 sezon... bo na torrentach brak seedów :(
MJ9
Wskaż do odpowiedzi

Nikt tu chyba ie zagląda... :( a szkoda, ciągle mam prośbe o 4 i 6 sezon... sprawa jest taka że z torrenty.org 4 sezon jest w 98% a 6 sezon został już usunięty... ktoś coś poradzi?
MJ9
Wskaż do odpowiedzi

:((((((
lubie_kiedy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lubie_kiedy »

I kolejna nie rozczarowująca premiera tej jesieni :smile: Jak na 10 sezon to już nie byle jakie osiągnięcie. Szczególnie fajny początek. Przypomina klimat trochę Matrixowy ;) i to wcale nie ze względu obecności Morfeusza w obsadzie :-p
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Ja chce już, już chce obejrzeć ;)
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Flu nie spij :-p
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Brita pisze:Flu nie spij
flu nie spi :D
moze juz jutro jak tylko beda napisy (jeszcze nie sprawdzalem czy sa)
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

to czekam (bo i tak nie mam innego wyjscia :-p )

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ