Life
-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kendzi
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kendzi
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
jak napisał uploader:

jak ktoś zna angielski to polecam oglądać serial na bierząco na www.ninjavideo.net . nie trzeba sciągać odcinka, a szybko jest uploadowany na jakis serwer typu megavideo. I jakość bardzo przyzwoita jak na bufforowane wideo.
W ogóle jak ktoś zna angielski na tyle żeby ze słuchu rozumiec, to polecam tamtą strone, bo można tam oglądać większość seriali obecnie nadawanych, jak i można stamtąd sciągać odcinki jak z normalnej strony http, całą prędkością łącza
ja jestem na bierząco z serialem, i naprawde warto ogladac 2 sezondjjasiek pisze:Wystawię w całości.

jak ktoś zna angielski to polecam oglądać serial na bierząco na www.ninjavideo.net . nie trzeba sciągać odcinka, a szybko jest uploadowany na jakis serwer typu megavideo. I jakość bardzo przyzwoita jak na bufforowane wideo.
W ogóle jak ktoś zna angielski na tyle żeby ze słuchu rozumiec, to polecam tamtą strone, bo można tam oglądać większość seriali obecnie nadawanych, jak i można stamtąd sciągać odcinki jak z normalnej strony http, całą prędkością łącza

Ostatnio zmieniony 24 lutego 2009, 18:31 przez Helventis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
despo
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
ja jestem na bierząco z serialem, i naprawde warto ogladac 2 sezon
Nie tylko 2. pierwszy też był rewelacyjny, a pomysł wstawienia całości też niczego sobie. Jak serial jest ciekawy najlepiej właśnie oglądać całość. Nie ma przerw wątki nie uciekają i można ocenić całość nie zapominając o szczegółach.
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
grego1980
dalej jest bardzo dobry, ostatnie odcinki szczegolnie,
a czemu niewiem, pewnie słaba ogladalność
info http://showtv.pl/news_item_1897.htm
a czemu niewiem, pewnie słaba ogladalność
info http://showtv.pl/news_item_1897.htm
-
sylwex
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
-
Wskaż do odpowiedzi
qrde... widze ze z moich ulubionych seriali w nadchodzącym sezonie zostanie tylko Supernatural, Smallville, House i Lost (który pewni i tak od stycznia bedzie leciec) . reszta albo dostala cancela (Life, niepewny los Chuck'a, Knight Rider (moze nie ulubiony, ale fajnie sie ogladalo)), albo zeszła na psy (Heroes, Bones)
w dodatku z nowosci serialowych prawie nic nie mi nie przypasowało.. oj ten sezon to bedzie posucha :/ chyba bede odświeżał wcześniejsze sezony kilku seriali ... :/.
Szkoda Life, bo serial był bardzo dobry. Nie były to jakieś Kryminalne Zagadki tylko coś świeżego z ciekawym wątkiem głównym.
w dodatku z nowosci serialowych prawie nic nie mi nie przypasowało.. oj ten sezon to bedzie posucha :/ chyba bede odświeżał wcześniejsze sezony kilku seriali ... :/.
Szkoda Life, bo serial był bardzo dobry. Nie były to jakieś Kryminalne Zagadki tylko coś świeżego z ciekawym wątkiem głównym.
-
grego1980
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial