No w końcu coś co dało się oglądać i nie nudzić jednocześnie. Nie mówię tu o tym serialu, ale o tym co ostatnio wychodzi w ogóle. Nareszcie jakaś odmiana od nudy.
No w końcu coś co dało się oglądać i nie nudzić jednocześnie. Nie mówię tu o tym serialu, ale o tym co ostatnio wychodzi w ogóle. Nareszcie jakaś odmiana od nudy.
Lana w 14 odcinku odeszła i od razu super odcinek.Trochę dziwi mnie że Clark tak szybko zapomniał o Lanie ale to dobrze.Co do odcinka to jeden z lepszych w tym sezonie.Szkoda jednak że Clark nie wyznał swojego sekretu Lois.
Miejmy nadzieję że z odcinka na odcinek będzie jeszcze lepiej i że Clark może w końcu zacznie latać bo 8 sezon to czas najwyższy już.
[spoiler]Lana w 14 odcinku odeszła i od razu super odcinek.Trochę dziwi mnie że Clark tak szybko zapomniał o Lanie ale to dobrze.Co do odcinka to jeden z lepszych w tym sezonie.Szkoda jednak że Clark nie wyznał swojego sekretu Lois. Miejmy nadzieję że z odcinka na odcinek będzie jeszcze lepiej i że Clark może w końcu zacznie latać bo 8 sezon to czas najwyższy już.[/spoiler]
Jak ktoś nie widział to zamieszczam trailer promujący następne odcinki Smallville. Moim zdaniem genialny, ale jak to trailer, może zawierać spoilery !!
Jak ktoś nie widział to zamieszczam trailer promujący następne odcinki Smallville. Moim zdaniem genialny, ale jak to trailer, może zawierać spoilery !!
zobacze co sie da zrobic gdyz nie mam teraz dostepu do dobrego netu i nie za bardzo mam jak...ale postaram sie zeby wystawic juz 3 odcinki naraz...wiec czekajcie z niecierpliwoscia
zobacze co sie da zrobic gdyz nie mam teraz dostepu do dobrego netu i nie za bardzo mam jak...ale postaram sie zeby wystawic juz 3 odcinki naraz...wiec czekajcie z niecierpliwoscia :-p