Dead Zone

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: 2 i pół

Dead Zone

Post autor: grego1980 »

kolejna produkcja anulowana
Stacja USA Network anulowała dwa seriale science fiction "4400" oraz "Martwą strefę"

heh chociaz lubie te serial to i tak uwazam ze przetrwał długo
6 serii jak na ten pomysł to i tak duzo
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

to akurat dobra wiadomosc, gdyz serial wprawdzie fajny, ale chyba juz wszystkim sie przejadl
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Tez tak mysle, wg wyczerpali temat. Gdyby kontynuowali zrobil by sie za nudny. A 4400 skonczylem na 1szym sezonie i chyba dalej juz nie bede ogldal, w polowie 1szej serii bylo juz widac ze niektore odcinki byly na sile robione.
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

ja skonczylem ogladac 4400 na bodajze 6 czy 7 odcinku - zanudził mnie na śmierc. dobrze ze go skonczyli
kosteq7
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kosteq7 »

To moze XvidASD wreszcie powie jak konczy sie cala historia Johnego Smitha bo kilka razy o tym wspominal ;p Ale nie chcial uprzedac biegu serialu, teraz mozna ;p

Tak powaznie to szkoda, nastepny nieskonczony serial... generalnie predzej czy pozniej kazdy tak skonczy. Myslicie ze historia scofielda bedzie zakonczona? Pewnie ze nie, utna ja kiedy skonczy przynosic zysk...
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: haker_dream »

A tu info z film webu:
I ponawiam pytanie raz jeszcze-czy jest możliwość ściągnięcia martwej strefy seri 1 w asd?
Awatar użytkownika
Aye
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Aye »

Szkoda, zostały zakończone dwa seriale, które lubiłem (choć zdecydowanie większym sentymentem darzę jednak Dead Zone). Szkoda, tym większa, że oba zakończyły się bez jakiejś sensownej konkluzji (tu z kolei mam większe pretensje do producentów za 4400). Rozumiem, że serial jest towarem, ale w marketingu o ile się nie mylę istnieje pojęcie budowy marki produktu, a powyższe podejście temu raczej nie służy. Stacje telewizyjne, powinny zacząć uważać aby, znowu nawiązując do języka marketingowego, grupa targetowa nie zaczęła ich ignorować (chyba, że w Ameryce tzw. 16-49 pozwolą dalej sobą pomiatać).
Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Aye pisze:Szkoda, zostały zakończone dwa seriale, które lubiłem (choć zdecydowanie większym sentymentem darzę jednak Dead Zone). Szkoda, tym większa, że oba zakończyły się bez jakiejś sensownej konkluzji (tu z kolei mam większe pretensje do producentów za 4400).
Tutaj masz rację - Praktycznie serial Dead Zone zapoczątkował istnienie serwisu (vel sg-1) dlatego darzę go specjalną sympatią jednak ostani sezon (6) mnie zawidł - zamiast zakończyć historię jak w filmie pełnometrażowym albo pociągnąć niesamowicie ciekawą historię Stilsona (wybaczcie jak przekręciłem nazwisko-dawno nie oglądałem) z nuklearną zagładą świata producenci zdecydowali się na zlekceważenie widza racząc nas kolejnymi, mało-globalnymi "historyjkami".

Dobrze się więc stało że ktoś w końcu powiedział STOP gdyż w przeciwnym wypadku sezon 7 byby odobny do 6 - ot kolejne sprawy... - bez zakończenia serialu...
kosteq7 pisze:To moze XvidASD wreszcie powie jak konczy sie cala historia Johnego Smitha bo kilka razy o tym wspominal
Naprawdęnikt nie oglądał pełnometrażowego filmu, gdzie Johnny bawił sięw snajpera?? :P
Obrazek When Dreams Come True...
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Chyba będę musiał to dopiero zrobić ;)
Podaj tytuł, to obejrzę :)
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

dla mnie to troche smutne ale zgadzam sie z przedmowcami ze Dead Zone troche ostatnio podupadlo...sezon 6 przestalem ogladac po 2 odcinku bo to co sie w nich dzialo poprostu mnie zniesmaczylo...ratowac kogos przez 5 sezonow a potem dac mu zginac...gdzie tu jakis sens ??? serial mial ogromny potencjal ale zostal on zmarnowany...
Awatar użytkownika
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: kickmyass »

A mnie już zmęczył II sezon. Zrezygnowałam na korzyść takich hitów jak Jericho, The Shield czy Earl`a.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mogłabym chcieć pomóc komuś
A mogłabym chcieć pomóc wszystkim

Obrazek
Obrazek
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

Zgadza się @kickmyass ale ja dla tych hitów z dead zone nie będę rezygnował. Mnie osobiście przy 4 sezonie jeszcze ten serial nie nudzi.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Dobrze że skończyli 4400 Serial miał 1 season zajefajny ale potem to już było jakoś dziwnie a Dead Zone troche szkoda fajny serialik był 8)
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Z uwagi na to, iż pierwszy sezon w wersji (XviD asd) jest nieosiągalny to wstawiam go ponownie. Jest zatem szansa aby Ci co dopiero zaczynają przygodę z tym serialem zaczęli go od początku.
Zapraszam Obrazek
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Dzieki za reseed, juz sie zabieram za sciaganie.
Mam nadzieje ze reszte sezonow tez wstawisz :D
Swoja droga fajna kategoria do ktorej wstawiles

Kod: Zaznacz cały

Category
TV Shows
SubCategory
'Allo 'Allo!
:lol: :lol:
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

fluid pisze: Kod:
Category
TV Shows
SubCategory
'Allo 'Allo!
Musiałem przekręcić niechcący kołeczkiem na myszce :mrgreen:, miało być "Other". Myślę, że zainteresowani będą wiedzieć o co biega :wink:
Moim pierwszym zamiarem było wstawienie tylko pierwszego sezonu, ktry był nieosiągalny w necie. Czyżby jeszcze był problem z pobraniem jakiegoś sezonu? Dajcie znać to jak będzie zapotrzebowanie, to postaram się coś temu zaradzić. Wiem tylko, że była prośba o 1 sezon.
haker_dream
Wskaż do odpowiedzi

An25driu pisze:Z uwagi na to, iż pierwszy sezon w wersji (XviD asd) jest nieosiągalny to wstawiam go ponownie. Jest zatem szansa aby Ci co dopiero zaczynają przygodę z tym serialem zaczęli go od początku.
Zapraszam Obrazek
Big thx naprawde wielkie dzięki prosiłem prosiłem i uprosiłem!
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Rowniez dziekuje za Dead Zone 1
:)
rand
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rand »

Ja jeszcze go nie oglądałem więc sciagne, dzięki za reupa :)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

O widzę, że znalazł się reseed :) Również bardzo się cieszę, bowiem od zawsze chciałem ściągnąć ten serial w asd, tylko nigdy nie mogłem, bowiem pierwszy sezon leżał, a drugi za to był rozwalony kompletnie ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ