House

Seriale prawdziwsze niż życie.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Bostonq »

Co robi? Chyba jakaś część współczesnych zdobyczy języka polskiego mnie ominęła ;)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

to z rosyjskiego - tak sie mówi jak aktorka nadrabia pięknymi oczami :-p
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Ładne. No tak, bo przecież Cameron to szpetot, lubimy ją tylko za genialną grę aktorską i głębię osobowości ;) Nie wiem, naprawdę nie wiem, co jest takiego złego w 13. Dla mnie jest ok, niezależnie od głazów, kamieni i muszelek :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

A Cameron też ładna, ale raczej tak zwyczajnie ładna. Po prostu bardziej przekonująca w swojej roli i tyle
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Ja raczej gry Jennifer Morrison nie polubię, mam do niej jakiś uraz po Ulicach strachu :P A z drugiej strony, dużego pola do popisu w Housie raczej nie ma.

A 13 jest ładna, i owszem, ale bez przesady, żeby od razu "najgorętsza kobieta roku", poza tym moim zdaniem w 4 serii wyglądała dużo lepiej niż w 5 :)
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

@M. -> Uroda jest canonem propagowanym przez media, osobiscie nie widze nic ladnego w 13'stce. Przypomina mi węża z tymi jej jasnymi oczami - fe, a o braku jakiejś gry aktorskiej z jej strony nie wspomne. Tak nawiązując do innych seriali chyba najlepiej grają w How i met your mother -> zróżnicowane postacie - kazda jakaś zywa z harakterem i czyms do powiedzenia. W house ograniczyli zachowania aktorów poza housem do minimum. A forman to tam chyba sprzata i oczami przwraca :)
Ale poza tym to nadal fajny serial :tongue:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

13 robi wrażenie kobiety, która ma powłokę, ale już nic co by intrygowało, zastanawiało... Brak mi czegoś u niej, może wyraźniejszej osobowości :scratch:
asika
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: asika »

Oglądam sobie właśnie film.onet.pl i co widzę? Artykuł pt <"Dr House": bez happy endu dla frajerów>. Normalnie szczęka mi opadła - właściwie dokładny opis finałowego odcinka piątej serii. Scena po scenie. Łącznie z takimi pierdółkami, jak opis tego, co trzymał House w ręku... A wy tu się staracie, spoilerujecie na zapas, żeby się nie zdradzić, a tam jacyś frajerzy za kasę psują ludziom zabawę.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Spoilerujemy, bo nie każdy poszukuje dodatkowych info na innych stronach. Ja tego unikam, m. in. dlatego...
M.
Wskaż do odpowiedzi

@asika, to jest tłumaczenie artykułu z New York Timesa, o który pisałam chyba 2 strony wcześniej. Niestety ukazał się online jeszcze przed emisją odcinka. Trzeba być skończonym kretynem, żeby zrobić coś takiego, wielu osobom mogło zepsuć to finał.

@neotps - Olivia Wilde ma bardzo .. zróżnicowaną urodę, było parę takich sesji foto, że jej nie poznałam na fotkach ;) Poza tym przydałoby się jej chyba parę kg przytyć, jest niezdrowo wychudzona, co widać zwłaszcza na jakichś imprezach galowych, strasznie jej kości sterczą :P
neotps
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: neotps »

@M. -> moze ona na cele harytatywne tak wystepuje - ku głodującym bezdomnym psom:D
M.
Wskaż do odpowiedzi

Ha, House jest najpopularniejszym serialem świata! :D

http://news.yahoo.com/s/afp/20090612/ts ... 0612112217
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

Ha, Preview szóstego sezonu!

Jak ktoś nie oglądał jeszcze sezonu poprzedniego, to niech nie gapi się na ten filmik :) - dopisek: Bostonq

ana81
Wskaż do odpowiedzi

Mam nadzieję, że
Spoiler:
to jeden epizod, no góra dwa....
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Oj, a ja z kolei - po tym, co widać w tym króciutkim filmiku - nie ma nic przeciwko, by pociągnęli ten wątek o wiele dłużej :)
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

No ale nie zbyt długo. Nie wyobrażam sobie zbytnio żeby ten sam motyw przez cztery epizody ciągnąć.
Spoiler:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No ale dlaczego, nie bardzo rozumiem :)
Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi