🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Weeds

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: wujekjoe »

podziekowal :]
tehgoju
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tehgoju »

Będzie 5 sezon!

http://www.tvrage.com/Weeds/episodes/711229/05x01

8 czerwiec, tytuł odcinka jeszcze nieznany.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

No już niedługo :) Tak dla przypomnienia:

Pobudka :) Pierwszy odcinek za nami, a tu cisza.

Jest dobrze, w sumie tak dobrze, jak było zawsze, o ile ktoś lubi ten rodzaj specyficznego humoru :) Kurczę, piąty sezon, a żadnych strat (jak na razie) na jakości, niewiele seriali może się czymś takim pochwalić.

A sceny z okupem za jedną z "porwanych" w poprzednim sezonie bohaterek - perełka :D
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Jak będzie Weeds wystawiany- 'ep by ep', czy dopiero cały sezon razem?
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

nic nadal nie wiadomo jak z odcinkami? beda po sztuce czy paczka :D?
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

Na wikipedi sprawdzałem ile ma być odcinków i pisze że tylko 8.
Wiecie coś na ten temat?
Może gościu który to pisał znał tytuły tylko 8 odcinków i dlatego tak napisał?
Proszę o odpowiedź.
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

spójrz na epguides: http://epguides.com/Weeds/
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

dzięki
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Tak sobie czasem myślę, że często jest tak, że jak serial jest prawie że doskonały, to nie ma o czym pisać :) Bo jak dzieją się jakieś głupoty, to zawsze jest co skrytykować, ponabijać się. Odnoszę to również do siebie :)

"Weeds" powoli zmierza ku końcowi, a my milczymy. Bo że nie oglądacie, to nie uwierzę. Najnowsze odcinki już piątego sezonu udowadniają, że można cały czas zaskakiwać pomysłami, dialogami, relacjami między postaciami. Jak zobaczyłem scenę z Andym i Nancy w toalecie, to pomyślałem, że w tym serialu pokazano już chyba wszystko, czego do tej pory w serialach nie było :) I nie, nie chodzi tu o jakiś wyuzdany seks :) Kto widział, ten wie :)

Jeden z dialogów ktoś ostatnio przytoczył w jednej z forumowych zgadywanek, ten w czasie jednej z wizyt Nancy w więzieniu, odnośnie parówki, ogórków i spoufalania się :)

A koncepty Douga i adwokata na temat tego, co da się zrobić z pewną typowo męską częścią ciała - perełka :)

I nawet taki detal, jak czołówka - a w zasadzie te nieustające zmiany sytuacji, w jakiej pojawia się tytuł i pomysłodawca. Już tu widać, z jaką dbałością o oryginalność podchodzą do widza twórcy serialu :)

Finał jak zawsze zapowiada się dość zaskakująco, a przecież jest już niebawem. Choć przy tej ilości rozrywki, jaką serial dostarcza, w sumie nie wiem, czy jest się z czego cieszyć. Wszak znowu będzie trzeba rok czekać.
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Bostonq pisze:"Weeds" powoli zmierza ku końcowi, a my milczymy. Bo że nie oglądacie, to nie uwierzę.
Ja nie oglądam. Czekam na asd version :P, Szkoda, że taki serial nie jest wystawiany ep by ep-, ma już swoją historię, wiadomo co sobą reprezentuje, leci w sezonie ogórkowym...hmm, Natomiast taka eksperymentalna Nurse Jackie..., ją się wystawia :P
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Nurse Jackie był wystawiony 1 epizod, i to z pół roku temu....

Added after 42 seconds:

A co do weeds - ja też czekam na wersję asd :-p
GreG
Wskaż do odpowiedzi

ana81 pisze:Nurse Jackie był wystawiony 1 epizod, i to z pół roku temu....
Przepraszam, nie wiem, dlaczego myślałem, że jest/był wystawiany na bieżąco :roll:
(11 czerwca, to nie jest jednak pół roku, jakby nie patrzeć :alien: )
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Obejrzałem 4 sezony i błagam chce , musze więcej weeds :smt033 :smt119
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

GreG

No tak ;) Ale tak ten czas odczuwam, nie miałam pojęcia :pirat:
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Daniel_Zet »

Po prostu "Suck 'N' Spit" i wszystko jasne.

Ja oglądam na megavideo pokolei odcinki, nie jest tak źle ;)
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Ja oglądam z przyzwyczajenia i chyba z ciekawości czy to się w końcu zakończy i jak bardzo twórcy mogą jeszcze zaszokować widza. Jednak serial nie pasjonuje już tak bardzo jak w pierwszym sezonie. I mam wrażenie, że odkąd akcja przeniosła się pod meksykańską granicę, to coraz bardziej przypomina produkcję z tego regionu.
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Muszę powiedzieć, że ostatnia scena tego sezonu wyszła zajebiście xD
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Faktyczie, ostatnia scena byłą świetna :D. Teraz czekać trzeba na nastepny sezonik :P
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

@nova.nike No nie gadaj, że serial nie pasjonuje. A np.
Spoiler:
serialik jest przedni :D Potrafią zaskoczyć mimo wszystko, serial słodka chwila :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ