Cold Case

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
anabi1
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam
youtube Warszawa

Post autor: anabi1 »

napisy sie tlumacza jak sie skoncza tlumaczyc to wysle obiecuje
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: fafik29 »

Chciałem się dowiedzieć jak idą pracę nad napisami kiedy możemy się spodziewać zakończenia prac i wypuszczenia sezonu?
anabi1
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: anabi1 »

postaram sie do konca maja skonczyc i wtedy wysle caly komplet , na razie na 17 odcinku utknelam

Added after 2 minutes:

postaram sie do konca maja skonczyc i wtedy wysle caly komplet , na razie na 17 odcinku utknelam
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

Dobra wiadomość dla fanów na kinomania.org znalazłem napisy do wszystkich odcinków od sezonu 3 do 6 także pozostaje tylko czekać na końcówkę napisów drugiego i można rozpoczynać maraton oglądania
anabi1 pisze:postaram sie do konca maja skonczyc i wtedy wysle caly komplet , na razie na 17 odcinku utknelam
i jak udało się dokończyć sezon czy nadal czekamy ?? mam nadzieję że już niedługo będziemy mogli się delektować nowymi odcinkami
namiot100
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: namiot100 »

Kiedy możemy się spodziewać napisów do całego 2 sezonu Cold Case? Byłby wtedy kompletny cały serial do 6 sezonu.
icecool
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: icecool »

Chyba nie ma nadziei ze ktos przetlumaczy tych pare odcinkow 2 sezonu wielka szkoda :(
namiot100
Wskaż do odpowiedzi

Czy pojawiły się już może napisy do końcówki 2 sezonu?
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

Może trzeba poprosić "naszych" tłumaczy jakby mieli wolną chwilkę o przetłumaczenie tych paru odcinków sądząc po tempie np.OZ czy Rescue Me można to zrobić w kilka dni więc może potrzeba tylko większego zainteresowania pozostałych użytkowników tym serialem a jakaś dobra dusza się znajdzie :)
namiot100
Wskaż do odpowiedzi

Popieram pomysł i podpisuję się pod nim obiema łapkami. :grin:
Awatar użytkownika
mszyszka01
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam

Post autor: mszyszka01 »

A nie da się odpuścić na jakiś czas tego drugiego sezonu aż do momentu skompletowania napisów, i wstawić pozostałe cztery dostępne sezony. Chyba nie jest to aż tak wielki problem że nie ma ciągłości, a może jest to niezgodne z regulaminem - nie orientuję się :alien:

Cold Case jest moim ulubionym serialem (jak widać po moim podpisie i avku), osobiście uważam, że przez wielu jest niedoceniany. Już niedługo bo 27 września premiera 7 sezonu :!:, pewnie już ostatniego.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Ok, ja moge przetłumaczyć, przynajmniej spróbować, jeśli są angielskie napisy i ktoś później zrobi KOREKTĘ.
Jesli jesteście zainteresowani taką opcją, to poproszę angielskie napisy na maila.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

z tego co widzę to do drugiego sezonu Cold Case brakuje polskich napisów do odcinków 12-22, więc trochę z tłumaczenia jest.
Czy ktoś ma angielskie suby dla nova.nike?

A jakiś uploader to wystawi jak nova.nike przetłumaczy?
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

http://www.tvsubtitles.net/tvshow-95-2.html tu znalazłem angielskie nie wiem jak z jakością wieczorem postaram sie poszukać na innych forach

http://www.podnapisi.net/cold-case-2003 ... es-p364684 jeszcze to znalazłem powinno sie coś z tego wybrać mam nadzieje
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Heh, no 12 odcinków to nie tak mało ;) Ale ok, tylko nie spodziewać się proszę jakiegoś super błyskawicznego tłumaczenia. Postaram się odcinek na tydzień, jeśli czas pozwoli.
PS. Dzięki za linki.
fafik29
Wskaż do odpowiedzi

cieszymy się bardzo i będziemy wspierać duchowo Twoją pracę. A jak ma się sprawa z upload-erem?? czy djjasiek nadal chce wstawić ten serial lub ewentualnie czy znajdzie się jakiś inny chętny
namiot100
Wskaż do odpowiedzi

Bardzo się cieszę.
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Ok, generalnie 12 odcinek już jest przetłumaczony, są niestety braki, dlatego prosze o zgłoszenie się osoby, która dotłumaczy niektóre zwroty i której będę mogła przesłac jutro plik.
postronek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: postronek »

Jest jakaś szansa na to, żeby kolejne sezony się pojawiły?
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

nova.nike jak tam tłumaczenie :) ktoś ci pomógł ? :grin:
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

tak, ktoś przejął 2 odcinki do poprawienia.
ja kończę dopiero 3 nieprzetłumaczony odcinek, powoli idzie i nawet nie z powodu, trudnego słownictwa, choć są niektóre cięższe zwroty którym nie daję rady i zostawiam luki, ale z powodu braku czasu :/ mam nadzieję, że w lutym trochę przyspieszę, choć powód, brak pracy, mnie nie pociesza.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ