ja tak zapytam, czemu nie jest zablokowana możliwość głosowania?
a co do regulaminu, to będziesz przeglądał wszystkie tematy, wszystkich seriali? bo na to wygląda skoro można tam właśnie zgłaszać propozycje, jak dla mnie trochę chybione
ja tak zapytam, czemu nie jest zablokowana możliwość głosowania? a co do regulaminu, to będziesz przeglądał wszystkie tematy, wszystkich seriali? bo na to wygląda skoro można tam właśnie zgłaszać propozycje, jak dla mnie trochę chybione
Dla mnie ta cala lista to takie maslo maslane...
powinno byc jedno miejsce gdzie sie zglasza seriale, w takiej formie sa chyba male szanse na powodzenie tego projektu
Dla mnie ta cala lista to takie maslo maslane... powinno byc jedno miejsce gdzie sie zglasza seriale, w takiej formie sa chyba male szanse na powodzenie tego projektu
I znowu czekaj 3 tygodnie na nowy serial...dzizas...co to się porobiło...
Supernatural też trzeba zgłaszać, czy tylko te gorsze Sons of anarchy, Weeds, True Blood itd?
I znowu czekaj 3 tygodnie na nowy serial...dzizas...co to się porobiło... Supernatural też trzeba zgłaszać, czy tylko te gorsze Sons of anarchy, Weeds, True Blood itd?
Heh, avatar jak avatar.. Bostonq ma klałna ale nikt go jako takiego nie traktuje
Mogłem jednak dać te 'gorsze', już wtedy w cudzysłów, by nie było wątpliwości
Heh, avatar jak avatar.. [b]Bostonq[/b] ma klałna ale nikt go jako takiego nie traktuje :D Mogłem jednak dać te 'gorsze', już wtedy w cudzysłów, by nie było wątpliwości :)
dziś początek głosowania, a kończymy 1 października
wyjątkowo zostaną wystawione dwie pierwsze pozycje, ale również dwie ostatnie pozycje zostaną usunięte z listy na następne głosowanie
dziś początek głosowania, a kończymy 1 października wyjątkowo zostaną wystawione dwie pierwsze pozycje, ale również dwie ostatnie pozycje zostaną usunięte z listy na następne głosowanie
Właśnie pojawił się "True Blood" made by fluid, więc chyba nie ma sensu na tę pozycję głosować... A jest na pierwszym miejscu
I jedno drobne przemyślenie: w sumie seriale mało znane - jak np. "Spaced", ""Bleak House", "Life on Mars" nie mają na tej liście szans. Zawsze zostaną wyprzedzone przez produkcje duże, znane, popularne. Nie do końca więc rozumiem zasadność takiego głosowania. I nie ma co mówić, że trzeba przekonać ludzi do serialu. W przypadku "Spaced" zrobiłem chyba wszystko, co mogłem, ale i tak jest to ten typ serialu, który dotrze tylko do zainteresowanych tego typu humorem. Jego pozycja na liście nie odzwierciedla jego poziomu, ale też mnie w ogóle nie dziwi. Nie jest mi również przykro z tego powodu. Chodzi mi tylko o to, że zawsze (no dobrze, może będzie jakiś wyjątek) na czele będą "hicory", a te - czasem lepsze, czasem tak samo dobre - ale mało znane, nie znajdą się tam nigdy
Proszę się tym nie przejmować, jeśli lista się podoba, nie jestem jej przeciwny. Chciałem tylko zabrać głos w imieniu tych seriali z zerem, czy też ujemną punktacją
Właśnie pojawił się "True Blood" made by fluid, więc chyba nie ma sensu na tę pozycję głosować... A jest na pierwszym miejscu :)
I jedno drobne przemyślenie: w sumie seriale mało znane - jak np. "Spaced", ""Bleak House", "Life on Mars" nie mają na tej liście szans. Zawsze zostaną wyprzedzone przez produkcje duże, znane, popularne. Nie do końca więc rozumiem zasadność takiego głosowania. I nie ma co mówić, że trzeba przekonać ludzi do serialu. W przypadku "Spaced" zrobiłem chyba wszystko, co mogłem, ale i tak jest to ten typ serialu, który dotrze tylko do zainteresowanych tego typu humorem. Jego pozycja na liście nie odzwierciedla jego poziomu, ale też mnie w ogóle nie dziwi. Nie jest mi również przykro z tego powodu. Chodzi mi tylko o to, że zawsze (no dobrze, może będzie jakiś wyjątek) na czele będą "hicory", a te - czasem lepsze, czasem tak samo dobre - ale mało znane, nie znajdą się tam nigdy :)
Proszę się tym nie przejmować, jeśli lista się podoba, nie jestem jej przeciwny. Chciałem tylko zabrać głos w imieniu tych seriali z zerem, czy też ujemną punktacją :)
Jeśli chodzi o True Blood to dobrze, że zostało wystawione, a z listy zawsze można usunąć.
A umieszczenie na liście seriali jak Spaced czy Life on Mars może nie spowoduję, że one wygrają, ale zawsze może jedna osoba więcej zwróci na te seriale uwagę, co niczemu nie szkodzi.
Jeśli chodzi o True Blood to dobrze, że zostało wystawione, a z listy zawsze można usunąć.
A umieszczenie na liście seriali jak Spaced czy Life on Mars może nie spowoduję, że one wygrają, ale zawsze może jedna osoba więcej zwróci na te seriale uwagę, co niczemu nie szkodzi.
Panowie i Panie co tak cienko z One Three Hill ? Jeden z lepszych młodzieżowych seriali... oj tam oj tam już poprawiłem a młodzieżowy bo tak jest oznaczony może i być dramat dla niektórych ;]
Ostatnio zmieniony 20 września 2009, 16:27 przez TomdeX, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie i Panie co tak cienko z [b]One Three Hill[/b] ? Jeden z lepszych młodzieżowych seriali... oj tam oj tam już poprawiłem :) a młodzieżowy bo tak jest oznaczony może i być dramat dla niektórych ;]
Kit, że bohaterowie są po studiach Wszyscy i tak wsadzają go do wora z serialami o nastoletnich dziewczynkach.
Prawda jest taka, że pierwsze 4 sezony tego serialu były kapitalne. Więcej w tym było powagi i prawdy niż w wielu niezłych dramatach.
Kit, że bohaterowie są po studiach :D Wszyscy i tak wsadzają go do wora z serialami o nastoletnich dziewczynkach. Prawda jest taka, że pierwsze 4 sezony tego serialu były kapitalne. Więcej w tym było powagi i prawdy niż w wielu niezłych dramatach.
Coś takiego. Serial Spaced zniknął już z zaszczytnego przedostatniego miejsca na liście- dlaczego?-, bo zostanie niedługo wystawiony.
Dajecie szanse głosowania, głosujemy, wiadomo, że zostaną wystawione tylko pierwsze 2 pozycje, ale zamiast Spaced chętnie byśmy (? ja na pewno) zobaczyli seriale które są następne w kolejce.
Wiem, macie czas, ochotę, kaprys- wystawiacie to co się Wam podoba. Rozumiem. Nie widzę jednak w takim razie sensu prowadzenia listy.
Coś takiego. Serial Spaced zniknął już z zaszczytnego przedostatniego miejsca na liście- dlaczego?-, bo zostanie niedługo wystawiony. Dajecie szanse głosowania, głosujemy, wiadomo, że zostaną wystawione tylko pierwsze 2 pozycje, ale zamiast Spaced chętnie byśmy (? ja na pewno) zobaczyli seriale które są następne w kolejce. Wiem, macie czas, ochotę, kaprys- wystawiacie to co się Wam podoba. Rozumiem. Nie widzę jednak w takim razie sensu prowadzenia listy.