🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Ranking na najlepszy serial!

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa

Post autor: piotr_cebo »

ja tak zapytam, czemu nie jest zablokowana możliwość głosowania?
a co do regulaminu, to będziesz przeglądał wszystkie tematy, wszystkich seriali? bo na to wygląda skoro można tam właśnie zgłaszać propozycje, jak dla mnie trochę chybione
Obrazek
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

można też na priva, to jest już bardziej skuteczne,

a jeśli chodzi o zablokowanie to @asd dziś wyzeruje i zablokuje ; )
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Dla mnie ta cala lista to takie maslo maslane...
powinno byc jedno miejsce gdzie sie zglasza seriale, w takiej formie sa chyba male szanse na powodzenie tego projektu
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

I znowu czekaj 3 tygodnie na nowy serial...dzizas...co to się porobiło...
Supernatural też trzeba zgłaszać, czy tylko te gorsze Sons of anarchy, Weeds, True Blood itd?
sineater
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: sineater »

A może kolejne sezony Miami Vice? Pierwszy był. Fajnie byłoby obejrzeć resztę.
Bartek
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

GreG pisze:Supernatural też trzeba zgłaszać, czy tylko te gorsze Sons of anarchy, Weeds, True Blood itd?
a kto powiedział że Sons of anarchy jest gorsze??
ja mam wprost przeciwne zdanie
GreG
Wskaż do odpowiedzi

grego1980 To była ironia...helloł? :-]
Szkoda mi jest po prostu, że na inne równie dobre jak i lepsze seriale trzeba czekać w nieskończoność.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

wiesz, mając na avatarze "fuck me" sam się o pewne sytuacje prosisz :-p
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Heh, avatar jak avatar.. Bostonq ma klałna ale nikt go jako takiego nie traktuje :D
Mogłem jednak dać te 'gorsze', już wtedy w cudzysłów, by nie było wątpliwości :)
ana81
Wskaż do odpowiedzi

klown, błazen, to prześmiewca... :-p
dobra, dość tych żarcików ;)
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

głosowanie zaczynamy w środę
zebrało się trochę pozycji na liście, ale jak ktoś ma coś jeszcze do dodania na listę to dajcie znać
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

dziś początek głosowania, a kończymy 1 października
wyjątkowo zostaną wystawione dwie pierwsze pozycje, ale również dwie ostatnie pozycje zostaną usunięte z listy na następne głosowanie

Zapraszam do głosowania ; )
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Właśnie pojawił się "True Blood" made by fluid, więc chyba nie ma sensu na tę pozycję głosować... A jest na pierwszym miejscu :)

I jedno drobne przemyślenie: w sumie seriale mało znane - jak np. "Spaced", ""Bleak House", "Life on Mars" nie mają na tej liście szans. Zawsze zostaną wyprzedzone przez produkcje duże, znane, popularne. Nie do końca więc rozumiem zasadność takiego głosowania. I nie ma co mówić, że trzeba przekonać ludzi do serialu. W przypadku "Spaced" zrobiłem chyba wszystko, co mogłem, ale i tak jest to ten typ serialu, który dotrze tylko do zainteresowanych tego typu humorem. Jego pozycja na liście nie odzwierciedla jego poziomu, ale też mnie w ogóle nie dziwi. Nie jest mi również przykro z tego powodu. Chodzi mi tylko o to, że zawsze (no dobrze, może będzie jakiś wyjątek) na czele będą "hicory", a te - czasem lepsze, czasem tak samo dobre - ale mało znane, nie znajdą się tam nigdy :)

Proszę się tym nie przejmować, jeśli lista się podoba, nie jestem jej przeciwny. Chciałem tylko zabrać głos w imieniu tych seriali z zerem, czy też ujemną punktacją :)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Właśnie pojawił się "True Blood" made by fluid, więc chyba nie ma sensu na tę pozycję głosować... A jest na pierwszym miejscu

nie wiem dlaczego ten serial sie tam wogole znalazl skoro od dawna bylo wiadomo ze ja go wystawie
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

fluid pisze: nie wiem dlaczego ten serial sie tam wogole znalazl skoro od dawna bylo wiadomo ze ja go wystawie
Dmuchali na zimne ;)

Ja się cieszę, że ktoś dodał In Treatment, bo sam zapomniałem, choć pewnie i tak nie będzie dostateczniej ilości chętnych by to zobaczyć ;(

Szkoda. Do tej pory nie mogę się nadziwić, że Mia Wasikowska nie dostała Emmy za najlepszą rolę kobiecą w serialu dramatycznym. :roll:
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Jeśli chodzi o True Blood to dobrze, że zostało wystawione, a z listy zawsze można usunąć.

A umieszczenie na liście seriali jak Spaced czy Life on Mars może nie spowoduję, że one wygrają, ale zawsze może jedna osoba więcej zwróci na te seriale uwagę, co niczemu nie szkodzi.
TomdeX
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: TomdeX »

Panowie i Panie co tak cienko z One Three Hill ? Jeden z lepszych młodzieżowych seriali... oj tam oj tam już poprawiłem :) a młodzieżowy bo tak jest oznaczony może i być dramat dla niektórych ;]
Ostatnio zmieniony 20 września 2009, 16:27 przez TomdeX, łącznie zmieniany 1 raz.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

młodzieżowych, hehe, ja już nie te lata :pirat:
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Kit, że bohaterowie są po studiach :D Wszyscy i tak wsadzają go do wora z serialami o nastoletnich dziewczynkach.
Prawda jest taka, że pierwsze 4 sezony tego serialu były kapitalne. Więcej w tym było powagi i prawdy niż w wielu niezłych dramatach.
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Coś takiego. Serial Spaced zniknął już z zaszczytnego przedostatniego miejsca na liście- dlaczego?-, bo zostanie niedługo wystawiony.
Dajecie szanse głosowania, głosujemy, wiadomo, że zostaną wystawione tylko pierwsze 2 pozycje, ale zamiast Spaced chętnie byśmy (? ja na pewno) zobaczyli seriale które są następne w kolejce.
Wiem, macie czas, ochotę, kaprys- wystawiacie to co się Wam podoba. Rozumiem. Nie widzę jednak w takim razie sensu prowadzenia listy.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ