Supernatural
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
No ja dokładnie tak samo, bo po finale BSG i innych w stylu happily ever after straciłem wiarę w sens oglądania finałów seriali.
Fanatykiem rzezi na głownych bohaterach też nie jestem, ale można wykołować coś bardziej ambitnego niż dom, ogródek i szczęśliwa emerytura. Niestety tak wygląda sporo amerykańskich finałów.
Fanatykiem rzezi na głownych bohaterach też nie jestem, ale można wykołować coś bardziej ambitnego niż dom, ogródek i szczęśliwa emerytura. Niestety tak wygląda sporo amerykańskich finałów.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Nie wiem ale podejrzewam. Do końca czwartego sezonu serial rozwijał się w dobrym kierunku.Shen pisze:Skad wiesz ze nie zakoncza serialu w sensowny sposob? Nie pamietam zebys narzekal na czwarty sezon, nagle Ci sie odmienilo po jednym odcinku piatego?
Spoiler:
Spoiler:
Czy możemy spodziewać się jakiegoś nietuzinkowego zakończenia? może ale wątpię... Skoro nawet Bobiego nie są w stanie poświęcić (widzowie go polubili) to już na pewno nie poświęcą jednego z braci.
Z ciekawości: czy człowiek przeżyje półtorej minuty bez płuc?

-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
GreG pisze:Będę wiedział na przyszłość, że nie można się wypowiadać negatywnie na temat SN
Czepiasz się... po prostu jak ktoś czegos nie lubi, to nie lubi. A jak ktos lubi to lubi. ( bardzo inteligentnie mi to wyszło

A to że człowiek troszke się zaperza jak krytykują jego drugi z kolei ulubiony serial...to normalne raczej. I nie bierz wszystkiego tak bardzo osobiścieGreG
Added after 3 minutes:
Powinien przeżyć. W tkankach ciała jest sporo tlenu który mózg wykorzystuje w awaryjnej sytuacji zabierając cały tlen dla siebie ( serce przecież bije nadal) dlatego między innymi osobom uduszonym sinieją końce palców- to mózg w rozpaczliwej sytuacji zabiera tlen ze wszystkich zakamarków ciała.xvidasd pisze:Z ciekawości: czy człowiek przeżyje półtorej minuty bez płuc?
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
asd no co ty gadasz, nie nie nie, przecież Sam i Dean są sednem tego serialu - razem, nie osobno. To tak jakby w X-Files uśmiercono w 3 sezonie Muldera żeby być nietypowym. Supernatural nigdy nie był nietypowy czy odkrywczy, jest po prostu świetny w swojej niszy, co zupełnie wystarcza żebym uważał go za jeden z trzech najlepszych seriali jakie oglądalem.
Btw wydajesz się być przekonany że widzowie odwrócą się od SN - dziwne, biorąc pod uwagę że oglądasz go od dawna, i powinieneś pamiętać jak wątpliwe było pod koniec 2 sezonu, czy serial dostanie kontynuację. Zresztą pod koniec 3 było niewiele lepiej - a jednak za każdym razem się udawało, więc czemu teraz, gdy 4 sezon zrobił furorę porównywalną z 1 a 5 wystartował bardzo dobrze, zaczynasz wątpić? Bo jak dla mnie jest akurat na odwrót: wraz z nabieraniem rozmachu, SN zdobywa nowych widzów, chociażby w kręgach moich znajomych coraz więcej osób się do niego przekonuje i wsiąka.
Btw wydajesz się być przekonany że widzowie odwrócą się od SN - dziwne, biorąc pod uwagę że oglądasz go od dawna, i powinieneś pamiętać jak wątpliwe było pod koniec 2 sezonu, czy serial dostanie kontynuację. Zresztą pod koniec 3 było niewiele lepiej - a jednak za każdym razem się udawało, więc czemu teraz, gdy 4 sezon zrobił furorę porównywalną z 1 a 5 wystartował bardzo dobrze, zaczynasz wątpić? Bo jak dla mnie jest akurat na odwrót: wraz z nabieraniem rozmachu, SN zdobywa nowych widzów, chociażby w kręgach moich znajomych coraz więcej osób się do niego przekonuje i wsiąka.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
beata101
-
Shedao Shai
- Kontakt:
Ło jezu jaki wypas, zawsze jak myślę że ten serial nie może być jeszcze lepszy, zostaję zaskoczony.
W ogóle, zobaczcie jakie piękne nawiązanie do LOSTa - w SN pojawili się już obydwaj mężczyźni z prologu finału 5 sezonu - Jacob i jego Wróg - Jacob jako 
3 odcinek znowu zanosi się super, a 4 to będzie taki ogień.. że ja nie wiem jak wytrzymam do tego czasu!
Spoiler:
Spoiler:

3 odcinek znowu zanosi się super, a 4 to będzie taki ogień.. że ja nie wiem jak wytrzymam do tego czasu!
-
Wskaż do odpowiedzi
Dobry odcinek, fajnie się oglądało.
Jednak nagana należy się jak najbardziej! A za co? Za to, że w jednej ze scen pojawia się podkład dzwiękowy ze Smallville. Może brak kasy na kompozytorów? Nie wiem, ale zapachniało trochę ewidentnym cięciem kosztów.
Jednak ogólne wrażenia na plus, czekamy na 3 odcinek
Spoiler:
Jednak ogólne wrażenia na plus, czekamy na 3 odcinek

-
asd
-
Expert
Supernatural [5x02] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL

Kod: Zaznacz cały
http://www.megaupload.com/?d=H48NNHFL

-
beata101
-
Wskaż do odpowiedzi
Chyba masz jakies znajomosci u scenarzystow supernatural,xvidasd pisze:Całkowicie nie rozumiem Waszej ekscytacji.
to by było dopiero ciekawe zakończenie prawda? Wszyscy ciepło by wspominali Supernatural. Ale to nie możliwe - serial jest produkcji Amerykańskiej - bracia znowu walczą razem z demonem stojąc ramie w ramię, pokonują znowu kolejne demony by na końcu zgładzić Lucyfera i ocalić świat - ja jużmam przesyt. Ten odcinek niczego nowego nie wniósł do sprawy - scenarzysta mieli w kółko ten sam oklepany motyw.Kod: Zaznacz cały
"(...) i w ten sposób Sam stał się naczyniem dla Lucyfera, który używając jego ciała rozpoczął swoje dzieło zniszczenia. Żeby go powstrzymać, Dean zgodził się, aby jego ciało stało się misą dla Michaela. Na ziemi rozpętało się prawdziwe piekło i rzeź - w końcu Michael rozpoczął wielką bitwę z Lucyferem, w trakcie której doszczętnie zniszczona została cała planeta a wszystkie żywe istoty zostały zmiecione z powierzchni ziemi. Rodzaj ludzki przestał istnieć. Po efektownej walce Lucyfer zostaje pokonany - zostaje zamknięty w specjalnej skrzyni, która zamknięta na 144 pieczęcie zostaje zakopana głęboko w ziemi... Michael nie zauważył jednak małego pęknięcia w skrzyni... Anioł opuszcza ciało Deana, Bóg 'dotyka ziemi' i stwarza kawałek zielonego ogrodu wśród spalonej ziemi. Dean się budzi - jest goły - nic nie pamięta - na przeciwko niego stoi piękna i młoda kobieta. Dean wymownie spogląda na swoją dużą ranę w okolicach żeber... Odchodzą razem w głąb ogrodu nie zauważając jak spod ziemi wypełza żółtooki wąż... - historia zatacza koło..."
Spodziewać się można więc albo happy endu w piątym sezonie albo cancela - szóstego nikt już nie wytrzyma.
Spoiler:
-
beata101
-
Shedao Shai
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
7, 14, 33, 34, 37 a reszty nie powiem 
Supernatural [5x03] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL

Supernatural [5x03] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL

Kod: Zaznacz cały
http://www.megaupload.com/?d=QMGNJPDX

-
beata101
-
Wskaż do odpowiedzi
trailer czwartego odcinka.
a ostatni odcinek byl swietny, duet Dean i Cas mistrzostwo swiata
to juz chyba ostatni sezon patrzac na wyniki ogladalnosci
a ostatni odcinek byl swietny, duet Dean i Cas mistrzostwo swiata
to juz chyba ostatni sezon patrzac na wyniki ogladalnosci
powinni zmienic dzien/godzine emisji, supernatural ma ogladalnosc na poziomie naznaczonego w tvnNiestety wciąż spada oglądalność Supernatural. Wczorajszy odcinek pt. Free to Be You and Me obejrzało zaledwie 2,62 mln Amerykanów, co jest spadkiem o 180 tys. w stosunku do Good God, Y'All!. Trzeba dodać jednak, że po raz pierwszy miało porządną, a właściwie zabójczą konkurencję - premierę miały w tym samym Grey's Anatomy (17,06 mln) oraz CSI (15,72 mln).
-
Shedao Shai
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial