Przyznam ,że najnowszy odcinek mnie zaskoczył. W 5 sezonie to już duża sztuka prawda?
Spoiler:
Miało byc smiesznie, i było. Niektóre momenty pierwsza klasa, CSI i KITT , i kiedy myslałam , ze wszystko skończy się właśnie w taki śmieszny sposób, zaserwowano nam Gabriela I jeszcze cała ta gadka o przeznaczeniu do którego obaj Winchesterowie się urodzili, normalnie
Jednym słowem, jestem zachwycona ( jak zwykle zresztą)
Przyznam ,że najnowszy odcinek mnie zaskoczył. W 5 sezonie to już duża sztuka prawda?
[spoiler] Miało byc smiesznie, i było. Niektóre momenty pierwsza klasa, CSI i KITT :D , i kiedy myslałam , ze wszystko skończy się właśnie w taki śmieszny sposób, zaserwowano nam Gabriela :shock: I jeszcze cała ta gadka o przeznaczeniu do którego obaj Winchesterowie się urodzili, normalnie :salut: [/spoiler]
Jednym słowem, jestem zachwycona ( jak zwykle zresztą) :D
jestem w polowie odcinka najnowszego i leze na podlodze zeby nie pasc z krzesla ze smiechu... pozazdroscic scenarzystom poczucia taktu i ironii:) juz sam poczatek jest rozbrajający:) nic wiecej nie dodam bo nie mam czasu na spoilery
jestem w polowie odcinka najnowszego i leze na podlodze zeby nie pasc z krzesla ze smiechu... pozazdroscic scenarzystom poczucia taktu i ironii:) juz sam poczatek jest rozbrajający:) nic wiecej nie dodam bo nie mam czasu na spoilery
Oglądając te odcinek co chwila na myśl przychodziło mi jedno słowo "BEKA" ;) Właśnie takie Supernatural uwielbiam. Śmieszne a przy okazji poważne
[spoiler]Horatio w wykonaniu chłopaków był świetny, a i jeszcze Sam jako KITT :D [/spoiler] -What do we got? ... -Well, i say... jackpot Normalnie jakbym oglądał CSI Miami.
Próbujesz odwiedzić adres http://[5x08]//www.megaupload.com/?d=G4E38SX6, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.
Ktoś to też ma czy tylko mój komp jest jakiś dziwny, a może megauplad też zamknęli jak odsiebie
Added after 2 minutes:
Dobra mam, coś źle link wkleiłem i tylko panikę rozsiewam
Added after 2 minutes:
xvidasd jakbyś mógł to daj między numer odcinka a link enter bo pewnie nie ja jeden skopiowałem jak ten bałwan cały kod i się dziwię że mi nie działa
[quote]Próbujesz odwiedzić adres http://[5x08]//www.megaupload.com/?d=G4E38SX6, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.[/quote] Ktoś to też ma czy tylko mój komp jest jakiś dziwny, a może megauplad też zamknęli jak odsiebie :-p
[size=75][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
Dobra mam, coś źle link wkleiłem i tylko panikę rozsiewam :-p
[size=75][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[b]xvidasd[/b] jakbyś mógł to daj między numer odcinka a link enter bo pewnie nie ja jeden skopiowałem jak ten bałwan cały kod i się dziwię że mi nie działa
Co tu dużo pisać? Ale 20 znaków zobowiązuje :D Poziom sezonu 5 jak dla mnie cały czas zwyżkuje. Myslałam , że 4 ciężko przebić...ale myliłam się :grin:
Jak tak dalej pojdzie z wysmiewania sie z samych siebie to w nastepnym odcinku pokaza kamerzyste, rezysera i plan filmowy xD to bylby klops : D ... i stop klatka : D
Jak tak dalej pojdzie z wysmiewania sie z samych siebie to w nastepnym odcinku pokaza kamerzyste, rezysera i plan filmowy xD to bylby klops : D ... i stop klatka : D