One Tree Hill / Pogoda na miłość

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się
youtube Warszawa

Post autor: VictoriNoRisuu »

Uważam, że to jeden z lepszy seriali tego typu. Pierwsze 4 sezony są zdecydowanie warte polecenia, naprawdę łatwo się wciągnąć. Na stronce prawie nie ma serii tego typu, a jestem pewna, ze chetni by sie znaleźli. może jednak ktoś się zdecyduje?
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

No muszę to potwierdzić. Jakiś tydzień temu skończyłem oglądanie OTH. 130 odcinków zajęło mi tylko jakieś 2 tygodnie :D Ale było warto, dziennie potrafiłem zobaczyć nawet po 14 odcinków, serial niesamowicie wciąga. Znakomite 4 pierwsze sezony, po prostu świetne. Sezon 5 zdecydowanie słabiutki, jedynie odcinek 5x05 przypominał klimat poprzednich sezonów. Na szczęście sezon 6 się rozkręcił i jest zdecydowanie lepiej. Zobaczymy co wymyślą w kolejnym.
Ten serial w xvid asd to moim zdaniem strzał w 10. Ja z pewnością ściągnę i muszę przyznać, że na ten serial czekam najbardziej!
TomdeX
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: TomdeX »

Torrent: OK [S01-05]
niestety nie ok :/ mógłby ktoś poprawić ?
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

TomdeX pisze:niestety nie ok :/ mógłby ktoś poprawić ?
A nie możesz skorzystać z wyszkuwiarki, jak każdy? Masz linka.
TomdeX
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: TomdeX »

Don_Bazylian pisze:A nie możesz skorzystać z wyszkuwiarki, jak każdy? Masz linka.
tak życzę Ci miłego Ściągania 40 gb :/ przy necie 512 przecież tu właśnie o to chodzi żeby odcinek zajmował 120 mb niż 350 mb do tego ze szwedzkimi napisami ? po co mi takie coś... Dołączam się do prośby aby przydzielić ten serial do asd.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Jest na liście, w tej chwili na dość odległym miejscu, no ale może znajdzie się więcej chętnych. Jak na razie wygląda na to, że takowych jest niewielu, a serial jest z tych znanych, więc nie ma problemu, że forumowicze nie głosują, bo nie wiedzą nic o tej produkcji :)
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Obecnie leci 7 sezon tego serialu. Muszę powiedzieć, że jest świetny. Producenci wytworzyli jakiś taki specyficzny klimat, który sprawia, że chce się więcej.
Serial bardzo dużo zyskał, na
Spoiler:
No i uważam, że nowe postacie w tym sezonie są naprawdę super. Wszyscy wnieśli do One Tree Hill sporo świeżości, nowej jakości. Człowiek się z nimi nie nudzi.

One Tree Hill przeżywa kolejną młodość. Szkoda, że pewnie się tu nie pojawi, bo pewnie sporo osób mogłoby skorzystać.
Wszyscy którzy kiedyś go odstawili, powinni obowiązkowo do niego wrócić, a ci którzy jeszcze nie widzieli powinni zobaczyć.

Jak dotąd 9 odcinków w sezonie i wszystkie mi się podobały. Tego dawno nie było!
Awatar użytkownika
VictoriNoRisuu
Wskaż do odpowiedzi
wciągam się
wciągam się

Post autor: VictoriNoRisuu »

Nie mogę się z tym niestety zgodzić. Wątki są odgrzewane,
Spoiler:
albo mało prawdopodobne
Spoiler:
, ogólnie wszyscy jesteśmy znani, piękni bogaci i żyjemy w wysokobudżetowej Modzie na sukces. Oprócz pytania "kto z kim sypia/chce sypiać" postaci nieszczególnie się rozwijają, czegoś fabule bardzo brakuje.
Moim zdaniem przede wszystkim
Spoiler:
Jako tako trzyma się tylko wątek Brooke.
Pozostanę wierną fanką pierwszych czterech sezonów, z chęcią powspominam 5 i 6, ale 7 jest dla mnie dowodem na to, ze twórcy nie wiedzą, jak odejść z godnością.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Smallville pisze:Obecnie leci 7 sezon tego serialu. Muszę powiedzieć, że jest świetny. Producenci wytworzyli jakiś taki specyficzny klimat, który sprawia, że chce się więcej.
Serial bardzo dużo zyskał, na
Spoiler:
No i uważam, że nowe postacie w tym sezonie są naprawdę super. Wszyscy wnieśli do One Tree Hill sporo świeżości, nowej jakości. Człowiek się z nimi nie nudzi.
A dla mnie
Spoiler:
to już nie jest ten sam serial.
Spoiler:
Awatar użytkownika
peciaq
Wskaż do odpowiedzi
spec
spec
Ulubiony Serial: Friends; Chuck

Re: One Tree Hill / Pogoda na miłość

Post autor: peciaq »

Ja właśnie oglądam sobie od początku cały serial (już po raz drugi) z zamiarem zaprzestania jak zamknie się wątek L&P.
MOJE TŁUMACZENIA:
ObrazekObrazek
Obrazek

ZAPRASZAM NA:
Obrazek
http://www.napisy24.pl

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ