LOL, weźcie, przestańcie, bo nie mogę rzeczywiście tragedia
Chyba trzeba zmienić nazwę topiku, na 'Wyznawcy Supernatural' (wpisujcie miasta, które czekają z utęsknieniem i żalem w oczach na najnowszy odcinek :cheers: ).
LOL, weźcie, przestańcie, bo nie mogę :-p rzeczywiście tragedia :alien: Chyba trzeba zmienić nazwę topiku, na 'Wyznawcy Supernatural' (wpisujcie miasta, które czekają z utęsknieniem i żalem w oczach na najnowszy odcinek :cheers: ).
GreG pisze:LOL, weźcie, przestańcie, bo nie mogę rzeczywiście tragedia
Chyba trzeba zmienić nazwę topiku, na 'Wyznawcy Supernatural' (wpisujcie miasta, które czekają z utęsknieniem i żalem w oczach na najnowszy odcinek ).
[quote="GreG"]LOL, weźcie, przestańcie, bo nie mogę rzeczywiście tragedia Chyba trzeba zmienić nazwę topiku, na 'Wyznawcy Supernatural' (wpisujcie miasta, które czekają z utęsknieniem i żalem w oczach na najnowszy odcinek ).[/quote]
Pół-żartem,pół-serio-ja też nie wiem co zrobię jak Supernatural skończy się definitywnie....naprawdę. Łajba i życie na morzu nie wchodzi w grę .SN nie musi być określane mianem wybitnego serialu,epokowego dzieła itp...ale jest MOIM serialem(podobnie jak Dexter),tym co lubię i na co czekam niecierpliwie PS.Muszę jednak powiedzieć że sporo mi brakuje do fanów z najnowszego odcinka....Hm...jakie nazwisko bym wybrał na legitkę,może tak patriotycznie jakieś polskie nazwisko?
Pół-żartem,pół-serio-ja też nie wiem co zrobię jak Supernatural skończy się definitywnie....naprawdę. Łajba i życie na morzu nie wchodzi w grę :) .SN nie musi być określane mianem wybitnego serialu,epokowego dzieła itp...ale jest MOIM serialem(podobnie jak Dexter),tym co lubię i na co czekam niecierpliwie PS.Muszę jednak powiedzieć że sporo mi brakuje do fanów z najnowszego odcinka....Hm...jakie nazwisko bym wybrał na legitkę,może tak patriotycznie jakieś polskie nazwisko? :grin:
Shedin pisze:SN nie musi być określane mianem wybitnego serialu,epokowego dzieła itp...ale jest MOIM serialem(podobnie jak Dexter),tym co lubię i na co czekam niecierpliwie
Właśnie tak to działa po prostu. Coś polubisz tak bardzo, że wiesz że będzie ci tego brakowało kiedy tego zabraknie ( uff, trochę się zaplątałam )
[quote="Shedin"]SN nie musi być określane mianem wybitnego serialu,epokowego dzieła itp...ale jest MOIM serialem(podobnie jak Dexter),tym co lubię i na co czekam niecierpliwie [/quote]
Właśnie tak to działa po prostu. Coś polubisz tak bardzo, że wiesz że będzie ci tego brakowało kiedy tego zabraknie ( uff, trochę się zaplątałam :D )
Shen pisze:Nie wiem co zrobie jak supernatural skonczy sie definitywnie.
Jak się kończył SG1 to przetrzymałem bo był SGA ale jak się skończył SGA to miałem załamkę.. niestety zastąpił go SGU.. dzięki Bogu Supernatural się nie kończy narazie;)
Offtop: dlaczego nie ma skrótu do "spoilera"? :/ Chodzi o ten guziczek do góry nad treścią postu;)
[quote="Shen"]Nie wiem co zrobie jak supernatural skonczy sie definitywnie. :-p[/quote]
Jak się kończył SG1 to przetrzymałem bo był SGA ale jak się skończył SGA to miałem załamkę.. niestety zastąpił go SGU.. dzięki Bogu Supernatural się nie kończy narazie;)
Offtop: dlaczego nie ma skrótu do "spoilera"? :/ Chodzi o ten guziczek do góry nad treścią postu;)
no i sprawa z Coltem się rypła, miałam przeczucie już w momencie kiedy Crowley ( bezbłędna postać, i to imię ) dał go po prostu chłopakom. Szkoda Jo i Ellen ( kobiety nie utrzymują się długo w SN jak powiedział Jensen ) , a Lucyfer- hmm, no przyznam że postać coraz ciekawiej się rozwija. I Mark Pellegrino doskonały w tej roli ( te oczy :!: )
Odcinek 11/10 - i wszystkim malkontentom mówimy NIE
[spoiler] no i sprawa z Coltem się rypła, miałam przeczucie już w momencie kiedy Crowley ( bezbłędna postać, i to imię :D ) dał go po prostu chłopakom. Szkoda Jo :( i Ellen :( ( kobiety nie utrzymują się długo w SN jak powiedział Jensen :D ) , a Lucyfer- hmm, no przyznam że postać coraz ciekawiej się rozwija. I Mark Pellegrino doskonały w tej roli ( te oczy :!: ) [/spoiler]
Odcinek 11/10 - i wszystkim malkontentom mówimy NIE :-p
Smallville pisze:Pewnie chodzi o to, że 6 sezon praktycznie pewny ?
Na 99%
Dzisiaj w sieci pojawiła się ta informacja wraz z serią spoilerów od EK a i na Salute to Supernatural w Chicago 15 listopada J2 sie troszkę wygadali na panelu popołudniowym. To znaczy coś im sie wypsneło niechcący ( zwłaszcza JP nie potrafi utrzymać języka za zębami )
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2009, 23:59 przez beata101, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Smallville"]Pewnie chodzi o to, że 6 sezon praktycznie pewny ?[/quote] Na 99% :grin:
Dzisiaj w sieci pojawiła się ta informacja wraz z serią spoilerów od EK a i na Salute to Supernatural w Chicago 15 listopada J2 sie troszkę wygadali na panelu popołudniowym. To znaczy coś im sie wypsneło niechcący :D :D :D ( zwłaszcza JP nie potrafi utrzymać języka za zębami :D )