Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
skórek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: skórek »

Witam wszystkich.
Jestem miłośnikiem wszystkiego co jest związane z science-fiction, a w szczególności seriali.
Ta stronka i to forum to coś czego bardzo mi brakowało i bardzo dziękuję za to , że mogłem trafić do waszego grona.

Pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Witam serdecznie - mam nadzieje, ze bedziecie sie u nas dobrze czuli :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
doddy
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: doddy »

Witajcie!

Jestem fanem strony od bardzo dawna. Pamiętam kiedy stronka raczkowała. Do dzisiaj byłem anonimowym użytkownikiem i wspierałem releasy na maxa. Bardzo spodobał mi się pomysł z kompresją (powolne łącza), super się ogląda na odtwarzaczu DivX.
Lubię wszystkiego po trochu, z delikatnym naciskiem na sci-fi.

Niedoścignionym dla mnie numerem jeden jest Six Feet Under, polecam tym, którzy go jeszcze nie widzieli.
zola
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zola »

Witam wszystkich :) jestem zola, tak też wabi się mój pies, a nick rzadko się zdarza by był zajęty, to mój pierwszy post, forum polecił mi kumpel kiedy zapytałem o 4 sezon dextera

pozdrawiam serdecznie
remek
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Witam wszystkich w Nowym Roku, miejmy nadzieję, dobrym roku. Jak dziwnie zaglądać tu na stare śmiecie... Zresztą, ze "starych śmieci" chyba już nic tu nie zostało, bo i forum się okropnie rozrosło. ;)
W każdym razie miło będzie znowu wejść w świat seriali z podobnymi sobie wariatami. Może nawet znajdzie się czas na jakiś nowy tytuł :)

BTW: Co oznaczają te niebieskie gwiazdki?
<- O tam niedaleko? Nie bijcie, ja jestem prawie jak świeżak po takiej nieobecności ;)
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Też miałem pytać o co chodzi z tymi gwiazdkami, ale na drodze dedukcji :scratch: + dzięki sokolemu wzrokowi doszedłem, że oznaczają one ilość lat jaka minęła od chwili zarejestrowania się.
1 gwiazdka = 1 rok
ObrazekObrazek
elmo
Wskaż do odpowiedzi

O wow. Czyli to już dwa lata. Ciekawe, czy został jeszcze ktoś aktywny, kto mnie pamięta ;)

Swoją drogą zbyt ślepy jestem, żeby cokolwiek tam dojrzeć, ale pewnie za jakiś dłuższy czas bym wymyślił, gdyby nie pomocna, powiedzmy, podpowiedź... ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Ja Cię doskonale pamiętam :)

A swoją drogą to czemu w tym temacie taka uwaga? Czyżbyś sie chciał ponownie przedstawić nowym userom? :)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

elmo pisze:O wow. Czyli to już dwa lata. Ciekawe, czy został jeszcze ktoś aktywny, kto mnie pamięta
Dwa lata jak dwa lata, to tylko na tym forum, a jakby dodac aktywność na tym dawnym przed zmianą hostingu to i ze 3 lub 4 by wyszły :P. Czas leci zdecydowanie za szybko :scratch:
elmo
Wskaż do odpowiedzi

xvidasd pisze:A swoją drogą to czemu w tym temacie taka uwaga? Czyżbyś sie chciał ponownie przedstawić nowym userom? :)
Aj... Forum tak się rozrosło, że poczułem się zagubiony i z tego wszystkiego nie wiedziałem gdzie się przywitać. :) Gdzie się podziało to malutkie forum z niewielką ilością userów, co? ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

W końcu wszyscy tutaj wracają - choćby się przywitać... - i to jest najfajniejsze! :thumleft:
elmo
Wskaż do odpowiedzi

:)
I mam nadzieję, że pomimo rozrostu forum klimat został zachowany i ciągle można porozmawiać w miłej atmosferze ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Chyba tak... "nowi" i tak się boja odzywać ;)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Szkoda tylko, że nie mam o czym rozmawiać. Przeglądając forum można się przerazić mnogością seriali, a ja jedynie jestem na bieżąco z jednym, czy może dwoma tytułami. Już nie te czasy co kiedyś, kiedy oglądało się po kilkanaście tytułów na raz ;)

No ale jednak parę ciekawych premier będzie w tym roku, więc może uda mi się gdzieś wkręcić w gorącą dyskusję ;)
zezeze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zezeze »

hejka :)
Jestem Daniel mam 27 lat :D
Mieszkam z Stargardzie, a pracuje po całym Świecie :)
Mam Żonę i dzieci :D, jestem uzależniony od seriali, które pozwalają mi zabić czas w podróżach :salut:
No i ostanio zacząłem chomikować, już mam dużą część xvida :D kilakdziesiąd seriali :D
maj
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: maj »

hej
Jestem Andrzej wielbiciel science fiction i seriali w ogóle.
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

witam tu radek fanatyk sci-fi ale nie tylko.
grzegorz13
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: grzegorz13 »

Cześć Wam

Jestem Grzegorz!!!

Mieszkam w koło Zwolenia, uwielbiam seriale i filmy. które pochlaniają mi wolne chwile. Na forum od nie dawna a trafiłe na nie przez serial od kolegi.

Pozdrawiam
blueder
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: blueder »

Nazdar som Imro
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Bardzo mi miło i zapraszam do czynnego udziału w naszym Forum!
W odróżnieniu od innych For wszyscy nowo-przybyli są bardzo mile widziani!
U nas nie ma barier odpychających "Świeżaków" - każdy jest mile widziany!
Pamiętaj - pisanie u nas nie boli! - rozwiążemy i rozwiejemy każdy Twój problem!
Zapraszamy do czynnego udziału w dyskusjach!
Nawet jeśli dotychczas byłeś typowym "czytaczem" - dobrze trafiłeś - u nas nie zostaniesz "zniszczony" poprzez "starych zjadaczy" :)

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ