Witam wszystkich.
Jestem miłośnikiem wszystkiego co jest związane z science-fiction, a w szczególności seriali.
Ta stronka i to forum to coś czego bardzo mi brakowało i bardzo dziękuję za to , że mogłem trafić do waszego grona.
Witam wszystkich. Jestem miłośnikiem wszystkiego co jest związane z science-fiction, a w szczególności seriali. Ta stronka i to forum to coś czego bardzo mi brakowało i bardzo dziękuję za to , że mogłem trafić do waszego grona.
Jestem fanem strony od bardzo dawna. Pamiętam kiedy stronka raczkowała. Do dzisiaj byłem anonimowym użytkownikiem i wspierałem releasy na maxa. Bardzo spodobał mi się pomysł z kompresją (powolne łącza), super się ogląda na odtwarzaczu DivX.
Lubię wszystkiego po trochu, z delikatnym naciskiem na sci-fi.
Niedoścignionym dla mnie numerem jeden jest Six Feet Under, polecam tym, którzy go jeszcze nie widzieli.
Jestem fanem strony od bardzo dawna. Pamiętam kiedy stronka raczkowała. Do dzisiaj byłem anonimowym użytkownikiem i wspierałem releasy na maxa. Bardzo spodobał mi się pomysł z kompresją (powolne łącza), super się ogląda na odtwarzaczu DivX. Lubię wszystkiego po trochu, z delikatnym naciskiem na sci-fi.
Niedoścignionym dla mnie numerem jeden jest Six Feet Under, polecam tym, którzy go jeszcze nie widzieli.
Witam wszystkich jestem zola, tak też wabi się mój pies, a nick rzadko się zdarza by był zajęty, to mój pierwszy post, forum polecił mi kumpel kiedy zapytałem o 4 sezon dextera
Witam wszystkich :) jestem zola, tak też wabi się mój pies, a nick rzadko się zdarza by był zajęty, to mój pierwszy post, forum polecił mi kumpel kiedy zapytałem o 4 sezon dextera
Witam wszystkich w Nowym Roku, miejmy nadzieję, dobrym roku. Jak dziwnie zaglądać tu na stare śmiecie... Zresztą, ze "starych śmieci" chyba już nic tu nie zostało, bo i forum się okropnie rozrosło.
W każdym razie miło będzie znowu wejść w świat seriali z podobnymi sobie wariatami. Może nawet znajdzie się czas na jakiś nowy tytuł
BTW: Co oznaczają te niebieskie gwiazdki?
<- O tam niedaleko? Nie bijcie, ja jestem prawie jak świeżak po takiej nieobecności
Witam wszystkich w Nowym Roku, miejmy nadzieję, dobrym roku. Jak dziwnie zaglądać tu na stare śmiecie... Zresztą, ze "starych śmieci" chyba już nic tu nie zostało, bo i forum się okropnie rozrosło. ;) W każdym razie miło będzie znowu wejść w świat seriali z podobnymi sobie wariatami. Może nawet znajdzie się czas na jakiś nowy tytuł :)
BTW: Co oznaczają te niebieskie gwiazdki? <- O tam niedaleko? Nie bijcie, ja jestem prawie jak świeżak po takiej nieobecności ;)
Też miałem pytać o co chodzi z tymi gwiazdkami, ale na drodze dedukcji + dzięki sokolemu wzrokowi doszedłem, że oznaczają one ilość lat jaka minęła od chwili zarejestrowania się. 1 gwiazdka = 1 rok
Też miałem pytać o co chodzi z tymi gwiazdkami, ale na drodze dedukcji :scratch: + dzięki sokolemu wzrokowi doszedłem, że oznaczają one ilość lat jaka minęła od chwili zarejestrowania się. [b]1 gwiazdka = 1 rok[/b]
O wow. Czyli to już dwa lata. Ciekawe, czy został jeszcze ktoś aktywny, kto mnie pamięta ;)
Swoją drogą zbyt ślepy jestem, żeby cokolwiek tam dojrzeć, ale pewnie za jakiś dłuższy czas bym wymyślił, gdyby nie pomocna, powiedzmy, podpowiedź... ;)
elmo pisze:O wow. Czyli to już dwa lata. Ciekawe, czy został jeszcze ktoś aktywny, kto mnie pamięta
Dwa lata jak dwa lata, to tylko na tym forum, a jakby dodac aktywność na tym dawnym przed zmianą hostingu to i ze 3 lub 4 by wyszły . Czas leci zdecydowanie za szybko
[quote="elmo"]O wow. Czyli to już dwa lata. Ciekawe, czy został jeszcze ktoś aktywny, kto mnie pamięta[/quote]
Dwa lata jak dwa lata, to tylko na tym forum, a jakby dodac aktywność na tym dawnym przed zmianą hostingu to i ze 3 lub 4 by wyszły :P. Czas leci zdecydowanie za szybko :scratch:
xvidasd pisze:A swoją drogą to czemu w tym temacie taka uwaga? Czyżbyś sie chciał ponownie przedstawić nowym userom?
Aj... Forum tak się rozrosło, że poczułem się zagubiony i z tego wszystkiego nie wiedziałem gdzie się przywitać. Gdzie się podziało to malutkie forum z niewielką ilością userów, co?
[quote="xvidasd"]A swoją drogą to czemu w tym temacie taka uwaga? Czyżbyś sie chciał ponownie przedstawić nowym userom? :)[/quote]
Aj... Forum tak się rozrosło, że poczułem się zagubiony i z tego wszystkiego nie wiedziałem gdzie się przywitać. :) Gdzie się podziało to malutkie forum z niewielką ilością userów, co? ;)
Szkoda tylko, że nie mam o czym rozmawiać. Przeglądając forum można się przerazić mnogością seriali, a ja jedynie jestem na bieżąco z jednym, czy może dwoma tytułami. Już nie te czasy co kiedyś, kiedy oglądało się po kilkanaście tytułów na raz
No ale jednak parę ciekawych premier będzie w tym roku, więc może uda mi się gdzieś wkręcić w gorącą dyskusję
Szkoda tylko, że nie mam o czym rozmawiać. Przeglądając forum można się przerazić mnogością seriali, a ja jedynie jestem na bieżąco z jednym, czy może dwoma tytułami. Już nie te czasy co kiedyś, kiedy oglądało się po kilkanaście tytułów na raz ;)
No ale jednak parę ciekawych premier będzie w tym roku, więc może uda mi się gdzieś wkręcić w gorącą dyskusję ;)
hejka
Jestem Daniel mam 27 lat
Mieszkam z Stargardzie, a pracuje po całym Świecie
Mam Żonę i dzieci , jestem uzależniony od seriali, które pozwalają mi zabić czas w podróżach
No i ostanio zacząłem chomikować, już mam dużą część xvida kilakdziesiąd seriali
hejka :) Jestem Daniel mam 27 lat :D Mieszkam z Stargardzie, a pracuje po całym Świecie :) Mam Żonę i dzieci :D, jestem uzależniony od seriali, które pozwalają mi zabić czas w podróżach :salut: No i ostanio zacząłem chomikować, już mam dużą część xvida :D kilakdziesiąd seriali :D
Bardzo mi miło i zapraszam do czynnego udziału w naszym Forum!
W odróżnieniu od innych For wszyscy nowo-przybyli są bardzo mile widziani!
U nas nie ma barier odpychających "Świeżaków" - każdy jest mile widziany!
Pamiętaj - pisanie u nas nie boli! - rozwiążemy i rozwiejemy każdy Twój problem!
Zapraszamy do czynnego udziału w dyskusjach!
Nawet jeśli dotychczas byłeś typowym "czytaczem" - dobrze trafiłeś - u nas nie zostaniesz "zniszczony" poprzez "starych zjadaczy"
Bardzo mi miło i zapraszam do czynnego udziału w naszym Forum! W odróżnieniu od innych For wszyscy nowo-przybyli są bardzo mile widziani! U nas nie ma barier odpychających "Świeżaków" - każdy jest mile widziany! Pamiętaj - pisanie u nas nie boli! - rozwiążemy i rozwiejemy każdy Twój problem! Zapraszamy do czynnego udziału w dyskusjach! Nawet jeśli dotychczas byłeś typowym "czytaczem" - dobrze trafiłeś - u nas nie zostaniesz "zniszczony" poprzez "starych zjadaczy" :)