Nieprecyzyjnie się wyraziłem, całość fabuły jakoś się w wyniku ostatnich rewelacji zazębia, nie mogę zrozumieć jednak... [spoiler]w jaki sposób Trinity zdołał zbudować normalne (?) relacje ze swoją córką (w przeciwieństwie do tego co można było zobaczyć w ostatnim odcinku)[/spoiler]
Zresztą, sami widzieliście jak bardzo normalnie zachowywali się dla świata, a co gdy przyszedł do nich?...
Spoiler:
Zresztą, to brzmiało bardziej jak: "Oh, Hi dad."
------------------------------------------
No no no no no. Miazga.
Spoiler:
Nie Trójkowy, tylko Czwórkowy. Ale żeby dzieci? To już seryjny socjopata. I rozwiązało się, dlaczego dziennikarka go tak słucha. Wszystko wyszło na jaw, teraz tylko dwa pełne akcji odcinki. Na to będę oczekiwał cały tydzień.
Zresztą, sami widzieliście jak bardzo normalnie zachowywali się dla świata, a co gdy przyszedł do nich?...
[spoiler]Zresztą, to brzmiało bardziej jak: "Oh, Hi dad."[/spoiler]
------------------------------------------
No no no no no. Miazga.
[spoiler]Nie Trójkowy, tylko Czwórkowy. Ale żeby dzieci? To już seryjny socjopata. I rozwiązało się, dlaczego dziennikarka go tak słucha. Wszystko wyszło na jaw, teraz tylko dwa pełne akcji odcinki. Na to będę oczekiwał cały tydzień.[/spoiler]
Ogólnie odcinek średni ale zgodzę się z kolegą, zapowiedź następnego to masakra totalna.. Szkoda, że wyemitują dwóch ostatnich razem:] Zapowiada się coś niesamowitego.
i te ostatnie słowa "Hello Dexter Morgan.." Sieczka.
Ogólnie odcinek średni ale zgodzę się z kolegą, zapowiedź następnego to masakra totalna.. Szkoda, że wyemitują dwóch ostatnich razem:] Zapowiada się coś niesamowitego.
i te ostatnie słowa "Hello Dexter Morgan.." Sieczka.
[spoiler]Podejrzewam, że jak Dex poczuje, że jego rodzina jest zagrożona to się rozpęta piekło na ziemi. "Czwórkowemu" już może nie być kolorowo.[/spoiler]
[quote="Shedin"]To jest dopiero serial!! Nawet taki "średni"(dla niektórych) odcinek bije na głowę konkurencję.W swojej kategorii niekwestionowany mistrz :smile:[/quote]
Od mistrzów wymaga się więcej;) Dex i tak jest świetny!
No właśnie tych emocji się nagromadziło bardzo dużo. Odcinek 4x11 był świetny. Jednak czytałem, że finał będzie jeszcze lepszy Już dawno niczego tak nie wyczekiwałem jak finału Dextera.
No właśnie tych emocji się nagromadziło bardzo dużo. Odcinek 4x11 był świetny. Jednak czytałem, że finał będzie jeszcze lepszy :) Już dawno niczego tak nie wyczekiwałem jak finału Dextera.