do potęgi n-tej. Dawno nic mnie tak nie zaskoczyło jak finał finału tego sezonu.
Spoiler:
Każdy z poprzednich finałów kończył się dobrze dla Dextera, a tutaj mamy zwrot o 180 stopni. Może to już jakieś małe przygotowanie do tego, co będzie dalej? Sugestia, że seryjny morderca nie może dobrze skończyć. Całkiem możliwe, że cały serial zakończy się egzekucją Dextera. A zabójstwo Rity, może być pierwszym klockiem który obali całe domino. Sama Debra powinna coś podejrzewać, powiązania tak pięknie pokazane w ostatnich scenach, są dość oczywiste. Niecierpliwie czekam na nowy sezon.
:shock: do potęgi n-tej. Dawno nic mnie tak nie zaskoczyło jak finał finału tego sezonu.
[spoiler]Każdy z poprzednich finałów kończył się dobrze dla Dextera, a tutaj mamy zwrot o 180 stopni. Może to już jakieś małe przygotowanie do tego, co będzie dalej? Sugestia, że seryjny morderca nie może dobrze skończyć. Całkiem możliwe, że cały serial zakończy się egzekucją Dextera. A zabójstwo Rity, może być pierwszym klockiem który obali całe domino. Sama Debra powinna coś podejrzewać, powiązania tak pięknie pokazane w ostatnich scenach, są dość oczywiste. Niecierpliwie czekam na nowy sezon.[/spoiler]
@Up: Krzesłem się nie skończy. Dexter przejrzy na oczy, musi w końcu wychować sam, bądź z pomocą siostry trójkę dzieci. I W TYM SWOJEGO NASTĘPCĘ. Który jak on sam, został "Born in Blood". Tylko tutaj pojawi się motyw czy dzieciak będzie miał takie same odczucia jak Dex. Ale coś jestem pewien, że tak.
[spoiler]@Up: Krzesłem się nie skończy. Dexter przejrzy na oczy, musi w końcu wychować sam, bądź z pomocą siostry trójkę dzieci. I W TYM SWOJEGO NASTĘPCĘ. Który jak on sam, został "Born in Blood". Tylko tutaj pojawi się motyw czy dzieciak będzie miał takie same odczucia jak Dex. Ale coś jestem pewien, że tak.[/spoiler]
[spoiler]Nie mieliśmy go pokazanego cały czas, prawda? Prawdopodobnie zrobił to między mieszkaniem Debry a odebraniem auta. Albo po odebraniu auta :P .[/spoiler]
Rita nie żyje, Debra coś podejrzliwa.. oj wydaje mi się, ze Dex skończy na elektrycznym krześle.. takie pierwsze wrażenie miałem na pytanie Debry dlaczego Dex Był tak wcześnie w mieszkaniu Trójkowego. Ten Sezon to Mistrzostwo Świata!!!!
Co jeszcze napisać.. aktualnie Dex i Supernatural niszczą!
[spoiler]Rita nie żyje, Debra coś podejrzliwa.. oj wydaje mi się, ze Dex skończy na elektrycznym krześle.. takie pierwsze wrażenie miałem na pytanie Debry dlaczego Dex Był tak wcześnie w mieszkaniu Trójkowego. Ten Sezon to Mistrzostwo Świata!!!! [/spoiler]
Co jeszcze napisać.. aktualnie Dex i Supernatural niszczą!
Pamiętajmy jednak że już nie raz w Dexterze nas zaskakiwano.
Spoiler:
Mam malutką nadzieję, że jednak Rita żyje i to były tylko takie wizje Dextera. Takie jak i z jego ojcem. Po za tym to za spokojny był jak uświadomił sobie że Rita nie żyje. W końcu w tym sezonie widzimy jak bardzo mu zależy na niej i dzieciach.
Spoiler:
Odnośnie wykrycia wszystkiego przez Debrę to zbyt wiele nie wie. I według niej nie musiał wiedzieć bo chronił go Harry.
Jak by nie było, jeden z najlepszych jak i nie najlepszy odcinek dextera
Pamiętajmy jednak że już nie raz w Dexterze nas zaskakiwano.[spoiler] Mam malutką nadzieję, że jednak Rita żyje i to były tylko takie wizje Dextera. Takie jak i z jego ojcem. Po za tym to za spokojny był jak uświadomił sobie że Rita nie żyje. W końcu w tym sezonie widzimy jak bardzo mu zależy na niej i dzieciach.[/spoiler]
[spoiler]Odnośnie wykrycia wszystkiego przez Debrę to zbyt wiele nie wie. I według niej nie musiał wiedzieć bo chronił go Harry. [/spoiler]
Jak by nie było, jeden z najlepszych jak i nie najlepszy odcinek dextera :) :) :)