imho podczas gdy Debra mówiła dla Dexa o jego przeszłości Dex po prostu genialnie się zachował, pokazał że o tym nie wiedział, jednocześnie ściągając na siebie winę (brat chciał się do niego zbliżyć - Debra byłą jedynie narzędziem) i myślę że to dostatecznie zmyliło Debre, lecz wcześniejsza scena z trumną - cóż nawet siostra zacznie chyba wątpić w brata. Na pewno gdy zacznie głębiej kopać to znajdzie coś jeszcze ciekawego i połączy fakty
Spoiler:
Żal Rity, ale cóż... nie sądzę że to była jakaś jego wizja czy coś. Ciekawe jak się Dex ogarnie z trójką dzieci i siostrą(?) na karku ?
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2009, 07:58 przez Daniel_Zet, łącznie zmieniany 1 raz.
[spoiler]imho podczas gdy Debra mówiła dla Dexa o jego przeszłości Dex po prostu genialnie się zachował, pokazał że o tym nie wiedział, jednocześnie ściągając na siebie winę (brat chciał się do niego zbliżyć - Debra byłą jedynie narzędziem) i myślę że to dostatecznie zmyliło Debre, lecz wcześniejsza scena z trumną - cóż nawet siostra zacznie chyba wątpić w brata. Na pewno gdy zacznie głębiej kopać to znajdzie coś jeszcze ciekawego i połączy fakty[/spoiler]
[spoiler]Żal Rity, ale cóż... nie sądzę że to była jakaś jego wizja czy coś. Ciekawe jak się Dex ogarnie z trójką dzieci i siostrą(?) na karku ?[/spoiler]
Ja mam wrażenie że ofiarą następnego sezonu będzie m. in. Quinn, zbyt dużo węszył przy Dexie i on go postanowi zabić, tak jak z tym murzynem w 1 sezonie, z tym że Quinn nie jest idealnym policjantem - wydział wewnętrzny się nim interesował swojego czasu...
Ja mam wrażenie że ofiarą następnego sezonu będzie m. in. Quinn, zbyt dużo węszył przy Dexie i on go postanowi zabić, tak jak z tym murzynem w 1 sezonie, z tym że Quinn nie jest idealnym policjantem - wydział wewnętrzny się nim interesował swojego czasu...
calu ten sezon byl rewelacyjny tu napiecie rsło z kazdym odcinkiem z tygodnia na tydzien lepszy odcinek wiecej niewiadomych wiecej wpadek Dextera mistrzostwo
ja juz zaczela Kur*** przy odcinki z kolacja Dziękczynna a w koncowkę poprostu nie moge uwiezyc nigdy bym sie tego nie spodziewała poprostu nie wiem jak to sie stalo jak Dexter mogl tak sie pomylic
najlepszy serial tego roku pobil nawet True Blooda co w moim rankingu mialo najlepsze notowania tego nieszczesnego dla seriali 2009 roku
calu ten sezon byl rewelacyjny tu napiecie rsło z kazdym odcinkiem z tygodnia na tydzien lepszy odcinek wiecej niewiadomych wiecej wpadek Dextera mistrzostwo ja juz zaczela Kur*** przy odcinki z kolacja Dziękczynna a w koncowkę poprostu nie moge uwiezyc nigdy bym sie tego nie spodziewała poprostu nie wiem jak to sie stalo jak Dexter mogl tak sie pomylic :scratch: najlepszy serial tego roku pobil nawet True Blooda co w moim rankingu mialo najlepsze notowania tego nieszczesnego dla seriali 2009 roku
pierwszy i drugi sezon oglądałem na raz po ściągnięciu całego sezonu, trzeci był ciągłym czekaniem na cotygodniowe odcinki. w przypadku czwartego znów zrobiłem sobie 2-3 dniową ucztę z Dexem i mogę tylko powiedzieć, że to był chyba najlepszy ze wszystkich sezonów. ostatnie 4 odcinki nie pozwolił mi oderwać się od komputera, z każdą minutą akcja przyspieszała, plątała się i niczego nie można było być pewnym. odcinek finałowy rozegrany po mistrzowsku.
Spoiler:
jeśli Showtime nakręci kolejny sezon ciekawa może być sama metamorfoza Dextera po śmierci Rity, w końcu sam mówił o tym, że zależy mu na rodzinie. dość tragiczne postacie będą miały do zagrania dzieciaki. pozostaje nam tylko czekać na ciąg dalszy historii o ulubionym seryjnym zabójcy
pierwszy i drugi sezon oglądałem na raz po ściągnięciu całego sezonu, trzeci był ciągłym czekaniem na cotygodniowe odcinki. w przypadku czwartego znów zrobiłem sobie 2-3 dniową ucztę z Dexem i mogę tylko powiedzieć, że to był chyba najlepszy ze wszystkich sezonów. ostatnie 4 odcinki nie pozwolił mi oderwać się od komputera, z każdą minutą akcja przyspieszała, plątała się i niczego nie można było być pewnym. odcinek finałowy rozegrany po mistrzowsku.
[spoiler]jeśli Showtime nakręci kolejny sezon ciekawa może być sama metamorfoza Dextera po śmierci Rity, w końcu sam mówił o tym, że zależy mu na rodzinie. dość tragiczne postacie będą miały do zagrania dzieciaki. pozostaje nam tylko czekać na ciąg dalszy historii o ulubionym seryjnym zabójcy[/spoiler]
Jestem po "lekturze" 4 sezonu.
Moim zdaniem bardzo dobry! Motyw nauki itd.
Spoiler:
Zaskoczył mnie też "urodzinniony" Dexter WOW!
Zakończenie - Rita - Harrison - a zwłaszcza ostatnie słowa Dextera - Świetne
Chociaż - trochę się obawiam co będzie z dziećmi - czy Dex sobie poradzi?
I czy bez Rity Mroczny Pasażer znów nie przejmie kontroli?
I pytanko: - może ktoś się orientuje, czy pojawią się epizody "Early Cuts" w wykonaniu tutejszych świetnych Uploaderów?
Jestem po "lekturze" 4 sezonu. Moim zdaniem bardzo dobry! Motyw nauki itd. [spoiler]Zaskoczył mnie też "urodzinniony" Dexter :shock: WOW! Zakończenie - Rita - Harrison - a zwłaszcza ostatnie słowa Dextera - Świetne Chociaż - trochę się obawiam co będzie z dziećmi - czy Dex sobie poradzi? I czy bez Rity Mroczny Pasażer znów nie przejmie kontroli?[/spoiler]
I pytanko: - może ktoś się orientuje, czy pojawią się epizody "Early Cuts" w wykonaniu tutejszych świetnych Uploaderów?
U Michaela C. Halla, znanego nam jako Dexter z serialu pod tym samym tytułem, zdiagnozowano ziarnicę złośliwą, czyli nowotwór atakujący węzły chłonne.
Na szczęście wykryto chorobę we wczesnym stadium i lekarze oceniają szanse na powrót do zdrowia w 100%. Michael rozpoczął leczenie w jednym ze szpitali w L.A. i wydał oświadczenie, że chłoniak jest w remisji.
Prawdopodobnie widzowie zobaczą go już w niedziele na rozdaniu Złotych Globów, gdzie odbierze należną nagrodę za rolę Dextera.
[quote]U Michaela C. Halla, znanego nam jako Dexter z serialu pod tym samym tytułem, zdiagnozowano ziarnicę złośliwą, czyli nowotwór atakujący węzły chłonne. Na szczęście wykryto chorobę we wczesnym stadium i lekarze oceniają szanse na powrót do zdrowia w 100%. Michael rozpoczął leczenie w jednym ze szpitali w L.A. i wydał oświadczenie, że chłoniak jest w remisji. Prawdopodobnie widzowie zobaczą go już w niedziele na rozdaniu Złotych Globów, gdzie odbierze należną nagrodę za rolę Dextera. [/quote]
Ja coś ostatnio newsami sypię , no cóż
John Lithgow dostał Złotego Globa za rolę Trinity (Drugoplanowa rola męska w serialu). Należało mu się, nic dodać nic ująć
Ja coś ostatnio newsami sypię , no cóż John Lithgow dostał Złotego Globa za rolę Trinity (Drugoplanowa rola męska w serialu). Należało mu się, nic dodać nic ująć