Quizzes-jak naprawdę dobry jesteś w te klocki? Sprawdź się!

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
elmo
youtube Warszawa

Post autor: elmo »

Super quiz... Nawet udało mi się zdobyć nieco powyżej 50% (65 dokładnie), a to sukces. ;) Obawiałem się o moją serialową wiedzę. Na szczęście gustujesz chyba w podobnych serialach co ja i to starszych ;)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Spoko quiz, choć wygląda na to że wylądowałem na dole tabeli :-]
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Bostonq

Post autor: Bostonq »

Biorąc pod uwagę, że chyba więcej seriali z quizu nie widziałem, niż widziałem, to wynik uważam za dobry (to jest zresztą dokładnie szkolna czwórka) ;)
djjasiek

Post autor: djjasiek »

Przy tworzeniu quizów przydałoby się możliwość podglądu swojego quizu, gdyż teraz podobno w moim nie wyświetlają się fotki, a nie mogąc sprawdzić tego robiłem to trochę na "ciemno". Musiało Ctrl+c Ctrl+v zawieść.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Naprawiłem - zrobiłeś błąd spacji:

Kod: Zaznacz cały

[img] http://....[/img]
tuż po [img]

No i przecież autor quizu może edytować swój quiz!
Wchodziłeś ponownie, żeby sprawdzić?

A i zapraszam do mojego następnego quizu - Plakaty [2010] - teraz się okaże kto przegląda nasze podstrony... :-p
Obrazek When Dreams Come True...
djjasiek

Post autor: djjasiek »

xvidasd pisze: No i przecież autor quizu może edytować swój quiz!
Hmm... Jak? :D
xvidasd pisze:
tuż po [img]
Mowiłem, że Ctrl+c/v coś zepsuło ;)
Bostonq

Post autor: Bostonq »

Ten z plakatami mi się najbardziej podobał, bo z tymi skojarzeniami to jak się nie ma bladego pojęcia o serialu - to później tak wychodzi, jak mi w quizie djjaśka :)
Awatar użytkownika
najphil
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Zrobiłem z nudów, tak żeby zobaczyć jak to się robi, quiz o serialu Przyjaciele. Zapraszam
ObrazekObrazek
Mroofa69

Post autor: Mroofa69 »

Quiz przyjaciele ale porażka :oops: znaczysie quiz sam w sobie bardzo fajny ale ja dałam ciała. Chyba naprawde nie mam pamięci do szczegułów, bo serial przeciez uwielbiam i oglondałam go z milion razy.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

To co ja mam powiedzieć?? 20%... :oops:

UWAGA! - Obecnie możesz dodać quiz ale nie masz prawa do jego Edytowania (np. nie będziesz miał możliwości jego poprawy jak coś źle zrobisz). Jeśli chcesz otrzymać takie uprawnienia skontaktuj się z Administratorem.
Awatar użytkownika
najphil
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Asd, 20 % ??? Starałeś się źle odpowiadać czy co ? hehe
ObrazekObrazek
elmo

Post autor: elmo »

Uu, tylko 83% a uważam się za wielkiego fana Przyjaciół. Porażka... :/
Pora odrobić pracę domową i znowu obejrzeć całość ze dwa razy... trzeba przypomnieć parę rzeczy sobie ;)

Swoją drogą ekstra quiz. Parę razy musiałem się zastanowić dobrze przed zaznaczeniem.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Zapomniałem kto jak się nazywa i stąd to całe zamieszanie :clown:

Added after 2 minutes:

Ale widzę, że nie tylko ja... :-p
AScarlett

Post autor: AScarlett »

Jak na to, że oglądałam ten serial tylko czasami, jak akurat trafiłam na niego w TV, to uważam mój wynik - 50% - za całkiem niezły :)

Za to z plakatami dałam plamę :P
Brita_

Post autor: Brita_ »

ten z plakatami jest dosc trudny jak dla mnie ale pomysl fajny a o supernaturalu to nawet nie robilam bo po pierwsze nie chce mi sie pisac apo drugie choc jestem wielka fanka to nie pamietam az takich szczegolow :D
No i teraz taki wniosek wieczorna pora, chyba nie ma co robic zbyt trudnych quizow bo przedewszystkim to ma byc zabawa, nie wiem jak inni, ale ja np nigdy nie pamietam az takich szczegolow jak sa w quizie o SN
Awatar użytkownika
beata101
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Brita pisze:No i teraz taki wniosek wieczorna pora, chyba nie ma co robic zbyt trudnych quizow bo przedewszystkim to ma byc zabawa, nie wiem jak inni, ale ja np nigdy nie pamietam az takich szczegolow jak sa w quizie o SN
Następny spróbuje zrobić mniej szczegółowy, ok?

Ale mała uwaga...quiz o konkretnym serialu siłą rzeczy będzie zawierał szczegółowe pytania. :-p
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Smallville

Post autor: Smallville »

Moim zdaniem Quiz trudny to Quiz fajny. Tego o Supernatural jeszcze nie rozwiązywałem, ale pewnie się zabiorę jutro. Super robota, naprawdę się życie na forum ożywiło ;)
Mroofa69

Post autor: Mroofa69 »

no to sie popisałam zobaczyłam nic nie pamietałam i wymiekłam. Nawet do końca nie doczytałam
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Bardyo fajny quiz!
Ale nie zgadza się kilka rzeczy - po pierwsze to pytanie o wiek jest źle sformuowane bo poznajemy go przecież jak dzieckiem jest :p
No i drugie jest błędne bo nikt mu żadnych "ździr" nie oferował tylko "dziewice" a jak wiadomo niewinna dziewica nie może być jeszcze ździrą ;)

A quiz nie był trudny biorąc pod uwagę, że beatka101 niektóre z tych pytań, zadała już na innym Forum hehehe :-p
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2010, 12:46 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
Brita_

Post autor: Brita_ »

xvidasd pisze: A quiz nie był trudny biorąc pod uwagę, że beatka101 niektóre z tych pytan, które zadała już na innym Forum hehehe :-p
Zastanow sie gdzie jest logika w tym zdaniu :roll: no ale wazne ze ty wiesz o co chodzi :-p
A quiz to porazka w moim wydaniu, zaszczytne ostatnie miejsce :D
Widac, ze chyba az tak bardzo nie lubie SN skoro ni epamietam podstawowych rzeczy :shock:
Zablokowany