Super quiz... Nawet udało mi się zdobyć nieco powyżej 50% (65 dokładnie), a to sukces. Obawiałem się o moją serialową wiedzę. Na szczęście gustujesz chyba w podobnych serialach co ja i to starszych
Przy tworzeniu quizów przydałoby się możliwość podglądu swojego quizu, gdyż teraz podobno w moim nie wyświetlają się fotki, a nie mogąc sprawdzić tego robiłem to trochę na "ciemno". Musiało Ctrl+c Ctrl+v zawieść.
Ten z plakatami mi się najbardziej podobał, bo z tymi skojarzeniami to jak się nie ma bladego pojęcia o serialu - to później tak wychodzi, jak mi w quizie djjaśka
Quiz przyjaciele ale porażka :oops: znaczysie quiz sam w sobie bardzo fajny ale ja dałam ciała. Chyba naprawde nie mam pamięci do szczegułów, bo serial przeciez uwielbiam i oglondałam go z milion razy.
UWAGA! - Obecnie możesz dodać quiz ale nie masz prawa do jego Edytowania (np. nie będziesz miał możliwości jego poprawy jak coś źle zrobisz). Jeśli chcesz otrzymać takie uprawnienia skontaktuj się z Administratorem.
Uu, tylko 83% a uważam się za wielkiego fana Przyjaciół. Porażka... :/
Pora odrobić pracę domową i znowu obejrzeć całość ze dwa razy... trzeba przypomnieć parę rzeczy sobie
Swoją drogą ekstra quiz. Parę razy musiałem się zastanowić dobrze przed zaznaczeniem.
ten z plakatami jest dosc trudny jak dla mnie ale pomysl fajny a o supernaturalu to nawet nie robilam bo po pierwsze nie chce mi sie pisac apo drugie choc jestem wielka fanka to nie pamietam az takich szczegolow
No i teraz taki wniosek wieczorna pora, chyba nie ma co robic zbyt trudnych quizow bo przedewszystkim to ma byc zabawa, nie wiem jak inni, ale ja np nigdy nie pamietam az takich szczegolow jak sa w quizie o SN
Brita pisze:No i teraz taki wniosek wieczorna pora, chyba nie ma co robic zbyt trudnych quizow bo przedewszystkim to ma byc zabawa, nie wiem jak inni, ale ja np nigdy nie pamietam az takich szczegolow jak sa w quizie o SN
Następny spróbuje zrobić mniej szczegółowy, ok?
Ale mała uwaga...quiz o konkretnym serialu siłą rzeczy będzie zawierał szczegółowe pytania.
Moim zdaniem Quiz trudny to Quiz fajny. Tego o Supernatural jeszcze nie rozwiązywałem, ale pewnie się zabiorę jutro. Super robota, naprawdę się życie na forum ożywiło
Bardyo fajny quiz!
Ale nie zgadza się kilka rzeczy - po pierwsze to pytanie o wiek jest źle sformuowane bo poznajemy go przecież jak dzieckiem jest
No i drugie jest błędne bo nikt mu żadnych "ździr" nie oferował tylko "dziewice" a jak wiadomo niewinna dziewica nie może być jeszcze ździrą
A quiz nie był trudny biorąc pod uwagę, że beatka101 niektóre z tych pytań, zadała już na innym Forum hehehe
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2010, 12:46 przez asd, łącznie zmieniany 1 raz.
xvidasd pisze:
A quiz nie był trudny biorąc pod uwagę, że beatka101 niektóre z tych pytan, które zadała już na innym Forum hehehe
Zastanow sie gdzie jest logika w tym zdaniu :roll: no ale wazne ze ty wiesz o co chodzi
A quiz to porazka w moim wydaniu, zaszczytne ostatnie miejsce
Widac, ze chyba az tak bardzo nie lubie SN skoro ni epamietam podstawowych rzeczy