Chuck

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: fluid »

Chuck [3x05]

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/344294195/Chuck__3x05__xvidasd.com.rar
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Muszę przyznać że ostatnio bardzo polubiłem stację CityTV (kanadyjskie to chyba) gdyż ta właśnie stacja emituje nowe odcinki Chuck'a dzień wcześniej i już dzisiaj mogłem obejrzeć odcinek emitowany na NBC dopiero za pare godzin. Co z tego że bez napisów, bo tłumacze chyba nie zauwazyli tych prapremier, ale i tak to nie jest jakiś zawiły serial z naukowym bełkotem, więc bez problemu obejrzałem po angielsku.
Odcinek 3x06 bardzo dobry, ciekawe sytuacje zaistniały, czekam na rozwój wydarzeń. Podoba mi się że do obsady Dołączyła Kristin Kreuk, choć narazie jej postać się nie wybija to aktorkę dosyć lubię. Qrde aż juz by się chciało aby zapowiedzieli ze będzie 4 sezon, bo to się tu ostatnio (odcinki 3x05,06) dzieje można by bardzo fajnie rozwinąć. Zobaczymy co z tego dalej wyjdzie, ale jak narazie z lajtowych rozśmieszaczy ten serial jest moim ulubionym :D
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Helventis pisze:Odcinek 3x06 bardzo dobry, ciekawe sytuacje zaistniały, czekam na rozwój wydarzeń. Podoba mi się że do obsady Dołączyła Kristin Kreuk, choć narazie jej postać się nie wybija to aktorkę dosyć lubię. Qrde aż juz by się chciało aby zapowiedzieli ze będzie 4 sezon, bo to się tu ostatnio (odcinki 3x05,06) dzieje można by bardzo fajnie rozwinąć. Zobaczymy co z tego dalej wyjdzie, ale jak narazie z lajtowych rozśmieszaczy ten serial jest moim ulubionym
+1

Nie wiem jakie są wyniki oglądalności ale serial w trzecim sezonie trzyma bardzo wysoki poziom, kolejny sezon wydaje się być w takiej sytuacji naturalną koleją rzeczy.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

3x04 - dawno tak się nie uśmiałam - alibi dla Devona i Fight Club - rules :cheers:
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Tak. Fight Club jest bombowy.
Jedna z lepszych akcji.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Tak jak poprzednicy uważam, początek sezonu bardzo dobry.

Chuck jest ważny, Sarah też, Devon pewnie też, ale czym byłby ten serial bez
Spoiler:
Może mi odpowiecie, bo ja nie wiem ; p
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Czym byłby ten serial bez całej Buy Morowej załogi i Caseya :D
Podoba mi się jak z błahej historyjki można zrobić prześmieszny serial.
W czym tkwi klucz do sukcesu - nie mam pojęcia!
Ale stawiam na świetnie zagrane postaci :grin:
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Nadrobiłem zaległości i obecnie jestem na 3 sezonie i ciesze się, że...
Spoiler:
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Chuck [3x06]

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/346364704/Chuck__3x06__xvidasd.com.rar
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

O, miałem lekkie zaległości z serialem, a tu się dzieje wiele, na dodatek z zazdrością popatruję na scenarzystów, bo montują z lekkiego w sumie serialu wątki, których próżno czasem szukać w serialach tzw. górnej półki. A jakie wątki? Ano przemyślane, ułożone, żeby a) rozbawić widza, b) nie obrażać jego inteligencji :) Jeśli ktoś oczekuje realizmu, to ooo, tam rusza pociąg z innej stacji, a jak ktoś lubi pośmiać się z pastiszu 007, to niech wsiada :) A dwie postaci związane z Supermanem to już naprawdę wisienka na czubku tortu - zarówno ON sam, jak i wybranka - najzabawniejsze jest to, że obydwoje "przyszli" z zupełnie innych kręgów filmowych :)

A "zdobywanie" Bay More przez pewnego brodacza zasługuje na osobną kartę w historii seriali lekkich, a nie głupawych ;)

Hehe, w odcinku 7 jest ładny, autoironiczny komentarz odnośnie wątków związanych z Supermanem :) Fajne jest takie "postmodernistyczne" bawienie się wątkami popkulturowymi :)
pezet89
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: pezet89 »

a co dalej, piszecie o 7 odcinku a tu go nie ma. co sie dzieje
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Nie wiem, może ja się mylę, ale co tam - "Chuck" to najlepszy serial przygodowy, jaki mi dane było oglądać :) I teraz można się krzywić, marudzić, pomstować :)

Ale: ja wiem, że to jest serial "lekki", bez większych ambicji zbawiania świata, lecz jako taki właśnie sprawdza się doskonale. Humor, postaci, akcja - to wszystko jest na najwyższym poziomie. To jest PRAWDZIWA rozrywka. Przynajmniej ja tak ją rozumiem.

Ostatnie epizody są fenomenalne - cała akcja Chuck - Sarah przyprawiła mnie o skoki ciśnienia znaczne, a końcowy jej efekt - czyli odcinek 13 - to trzeba samemu zobaczyć :)

Do tego genialny Morgan, sceny w BuyMore - tak, to nie jest humor wyszukany, brytyjski, intelektualny (no ale też trzeba trochę kojarzyć, żeby dostrzec rewelacyjne nawiązanie do znanego ujęcia w scenach "obrony" sklepu :D ), ale bawi i to się liczy :)

Tak czy siak, jest to jeden z niewielu seriali, na których odcinki obecnie czekam. A finał twórcy zapowiadają spektakularny, a po poprzednim - ja im wierzę :)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

W zasadzie ze wszystkim się zgadzam. Obrona sklepu jak i wiele innych incydentów z Buy More, fenomenalna. Humor prosty ale jednocześnie świetnie przemyślany i wykonanym, przez co chętnie się wraca do poszczególnych odcinków... (ostatni ep, "cancel the tank" :haha )
Bostonq, wygląda na to że będziesz musiał zmienić sygnaturze El Internado na Chuck :D
Aaaa i taki zabawny szczegół: nie wiem dlaczego cały wczorajszy i dziseijszy dzień byłem święcie przekonany że 3x13 to był finał sezonu i dopiero po przeczytaniu powyższego posta mnie oświeciło. :smt115
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2010, 22:46 przez Yugi_2142, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Nie, nie będę musiał zmienić, bo - jak wiadomo - "El Internado" jest serialem o wszystkim, a "Chuck" jednak "tylko" przygodowy ;)

A faktycznie, epizod 13 mógłby być spokojnie finałem (dzieje się dużo, zaskakująco, soczyście, bylibyśmy więcej niż usatysfakcjonowani), pewnie w wielu serialach byłby nim (o ile by do tego poziomu dobrnęły), a tutaj jeszcze sporo przed nami :)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

odcinkow o ile nic sie nie zmienilo ma byc chyba w tym sezonie 19, a nic jeszcze nie jest stracone i jak narazie serial ma dobre wyniki i być może bedzie 4 sezon :D .
Fakt faktem od kilku juz tygodni we wtorki rano zawsze ogladam Chucka najszybciej jak sie da, przed Housem, przed 24h, przed wszystkim innym co sie we wtorki pojawia :D. Obecnie mój ulubiony serial typowo rozrywkowy chyba a poziom całego 3 sezonu jest tak wysoki ze nie obrazilbym sie jakby 4 sezon dostał zielone swiatlo byle utrzymali ten poziom :D.
Spoiler:
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

LOL. W najnowszym odcinku jest dialog po polsku w wykonaniu Sarah z nieznajomym. WOW ;D
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

W porządku odcinek, w nietypowej jak na ten serial scenerii. Sporo w nim też fajnych występów Sary i nie koniecznie mam tu na myśli wspomniany przezRazorX63 dialog ;) Niestety, IMO za bardzo ten odcinek został przesłodzony, musiałem sobie zrobić przerwę pod koniec bo myślałem że cukrzycy dostanę... :silent:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Kurcze, ale ciśnienia narobiliście, chyba nie wytrzymam i zacznę 350-ki ściągać.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Yugi_2142 pisze:Niestety, IMO za bardzo ten odcinek został przesłodzony, musiałem sobie zrobić przerwę pod koniec bo myślałem że cukrzycy dostanę... silent
muszę się z tym zgodzić. Odcinek sam w sobie dobry, fajnie sie ogladalo. świetna scena walki w kawiarni xD
Spoiler:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Obejrzałem pilota. Lekki, przyjemny, no i Sarah - :O~~~~

I'm in :-)

Szybka odpowiedź