Jak pierwszy raz zobaczyłem Ritę to pomyślałem "Boże, to ta nauczycielka z "Roswella" i wampirzyca z "Buffy". Teraz nie wyobrażam sobie żeby ktoś inny miał grać tę postać. Co do Striptizerki, to sobie ją wyobrażam, i to jak
Jak pierwszy raz zobaczyłem Ritę to pomyślałem "Boże, to ta nauczycielka z "Roswella" i wampirzyca z "Buffy". Teraz nie wyobrażam sobie żeby ktoś inny miał grać tę postać. Co do Striptizerki, to sobie ją wyobrażam, i to jak :-p
[quote="ana81"]No właśnie ja nie za bardzo, bo to taka mamuśka :-p[/quote] Gorąca mamuśka... :smile: . Ja ją w roli striptizerki zobaczę z wielką przyjemnością. Bardzo mi się podoba ta aktorka. Czekam na nowe odc w asd...
ana81 pisze:Odcinek 11, a co by było, gdyby - zupełnie niepotrzebny; strasznie nudny :x
Mnie się akurat bardzo podobał właśnie. Może dlatego, że czasem zastanawiam się, jakby się potoczyło to wszystko, gdyby scenarzyści poszli inną drogą, a w tym odcinku dostałem to co chciałem. No i sam czasami lubie sobie pogdybać
[quote="ana81"]Odcinek 11, a co by było, gdyby - zupełnie niepotrzebny; strasznie nudny :x[/quote]
Mnie się akurat bardzo podobał właśnie. Może dlatego, że czasem zastanawiam się, jakby się potoczyło to wszystko, gdyby scenarzyści poszli inną drogą, a w tym odcinku dostałem to co chciałem. No i sam czasami lubie sobie pogdybać :P
Nie wiem czy tylko mnie ta wiadomość ominęła.. Ale Julie Benz w serialu nie tylko wciela się w striptizerkę, lecz na dodatek lesbijkę :roll:
A osobą z którą będzie miała romans ma być..
Nie wiem czy tylko mnie ta wiadomość ominęła.. Ale Julie Benz w serialu nie tylko wciela się w striptizerkę, lecz na dodatek lesbijkę :roll: A osobą z którą będzie miała romans ma być.. [spoiler]Katherine[/spoiler] :shock:
Ludzkość dzieli się na tych, co widzieli "Świętych z Bostonu" i tych, co nie widzieli. Następnie, ci, co widzieli, dzielą się na tych, co obejrzeli (po 10 latach powstałą) kontynuację i tych, co tego nie zrobili. Tak czy siak: w filmie z roku 2009 gra Julie Benz, jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości odnośnie Jej możliwości aktorskich, to ja proszę zajrzeć do "The Boondock Saints II: All Saints Day". Oprócz sprawdzenia zdolności tejże aktorki, przy okazji można pogapić się na piękny balet przemocy, może nie tak poetycki, co w części pierwszej, ale mimo to godny uwagi
Ludzkość dzieli się na tych, co widzieli "Świętych z Bostonu" i tych, co nie widzieli. Następnie, ci, co widzieli, dzielą się na tych, co obejrzeli (po 10 latach powstałą) kontynuację i tych, co tego nie zrobili. Tak czy siak: w filmie z roku 2009 gra Julie Benz, jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości odnośnie Jej możliwości aktorskich, to ja proszę zajrzeć do "The Boondock Saints II: All Saints Day". Oprócz sprawdzenia zdolności tejże aktorki, przy okazji można pogapić się na piękny balet przemocy, może nie tak poetycki, co w części pierwszej, ale mimo to godny uwagi :)