🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Weeds

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
mszyszka01
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
youtube Warszawa

Post autor: mszyszka01 »

Jest jakaś nadzieja na wstawkę 5 serii ????
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

chyba nie ma :(
Awatar użytkownika
mszyszka01
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam

Post autor: mszyszka01 »

Wielka szkoda że w tym roku Trawka została w ten sposób potraktowana, z poprzednimi sezonami nie było problemów. Pewnie Uploader przeniósł zainteresowanie na inne interesujące seriale. :cry: Może piąta seria o "drug ekipie" pojawi się w jeszcze późniejszym czasie, ale ja już nie będę czekać, pobiorę odcinki obecnie dostępne w sieci.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Przyznam, że mnie to również trochę zaskakuje, ogólnie takie stosunkowo niewielkie zainteresowanie serialem, biorąc pod uwagę jego niezmiennie wysoki poziom. Ale nie pozostaje nic innego, jak głosować na liście, by serial znalazł się jak najwyżej. Jest już tam dodany, więc jak lista ruszy, trzeba klikać. Ale też nic się nie poradzi, jak zainteresowanie widzów nie będzie odpowiednio duże.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Zainteresowanie jest, tylko wstawki nie ma :cry:
goskes
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: goskes »

mógłby ktoś wrzucić torrenta z 4 sezonem? rapid mnie dobija ; >
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

http://www.torrentz.com/228a37a011042ce ... 40b099729f
nie wiem czy działa, ale warto sprawdzić
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

A to odświeżyliście temat i mi przypomnieliście... że jeszcze pół roku do premiery nowego sezonu. Jak ja to wytrzymam? ;)
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Finał 5 sezonu to jedno wielkie :shock: :shock:
Szczególnie ostatnie sekundy biją po łbie :smt021
Kto oglądał wie o czym "mówie" :grin:
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

gracek17 pisze:Finał 5 sezonu to jedno wielkie Shocked Shocked
Fakt finał jest niezły, a co do reszty odcinków wiadomo, pare lepszych, pare gorszych niestety więcej jest z tej drugiej grupy
camber
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camber »

szczerze przyznam ze caly sezon 5 jest nudny :roll: a z postaci Celii i Douga zrobiono takich glupkow ze juz 6 sezonu nie mam ochoty ogladac :roll:
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

dla mnie sezon piąty był zdecydowanie lepszy niż czwarty...
tamten miał znacznie mniej akcji i humoru..
korwinek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: korwinek »

Najlepszą sceną jest jak wujek tłumaczy młodemu co ma robić, żeby więcej nie zapychać kanalizy. A Celia się dziwi, że nauczono młodego jeść owoce.
Patnik
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Patnik »

Niezły ten serial. Ale główna bohaterka jest strasznie irytująca. Z sezonu na sezon jest coraz gorzej. Ma takie nienaturalne zachowania.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Preair się pojawił :) Pierwszy odcinek 6 sezonu zaczyna się dokładnie tam, gdzie skończył sezon piąty :) Po pierwszym odcinku trudno zawyrokować, w którą stronę potoczy się to wszystko, gdyż w sumie bardziej domyka on sezon poprzedni, niż otwiera nowy - to znaczy otwiera, ale w taki sposób, że zdarzyć może się wszystko :) Tak czy siak, przyjemnie jest wrócić do świata "Weeds" :)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

http://link.brightcove.com/services/pla ... 9231104001

trailer do nowego sezonu juz sie nie moge doczekac :D
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Drugi odcinek. Hmm...
Spoiler:
muaddib3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: muaddib3 »

Odcinek trzeci sezonu najnowszego podnosi trochę poprzeczkę. Dużo humoru, przede wszystkim, wynikającego z tego, gdzie podjęli pracę niemal wszyscy członkowie rodziny Botwinów. Każdy podłapał ciekawa fuchę ;) Silas czyta starszemu panu, a Andy pomaga... Peterowi Stormare. Nancy wreszcie wzięła się za legalną pracę, jednak to nie ten typ kobiety, która słucha poleceń innych i pokornie znosi upokorzenie związane ze swoim miejscem w hierarchii nowego miejsca pracy. A na dokładkę wraca Doug, czyli może (zaznaczam: może) coś jeszcze z tego serialu będzie.
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Daniel_Zet »

To już chyba koniec serialu, zakończenie chyba dobre, mi się podobało. Chyba już nie będzie ciągniety dalej ? W sumie 6 sezon nie był ekscytujący, ale chociaż ostatni odcinek niezły :)
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: saper202 »

Daniel_Zet pisze:To już chyba koniec serialu, zakończenie chyba dobre, mi się podobało. Chyba już nie będzie ciągniety dalej ? W sumie 6 sezon nie był ekscytujący, ale chociaż ostatni odcinek niezły :)
Jeszcze jeden sezon będzie :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ